Nelamurire....

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Mad Max

Nelamurire....

Post by Mad Max »

Buna ziua!
Am o nelamurire. Scurt si la obiect: armele cu AC intra in categoria armelor de tir? Daca in caz de forta majora folosesc pistolul cu AC pt autoaparare ce consecinte pot aparea (dpdv legal)?
Multumesc anticipat!
P.S. Tinind cont de caracteristici, care este mai bun, PT-80 sau P23 (a se tine cont de diferenta de pret, PT-80 e mai scump, cu toate ca are aceeasi viteza cu P23, dar poate inmagazina doar 8 proiectile fata de P23 care ia 12.
Marius - ARROW

Post by Marius - ARROW »

1.Armele de tir sunt acele arme pe care le folosesc sportivii legitimati la cluburile de tir pentru antrenamente sau competitii. Armele cu aer comprimat din magazine nu sunt arme de tir.

2.Problema autoapararii la noi e destul de "delicata". La modul in care se desfasoara actul de justitie, pot apare probleme. Totusi, in caz de forta majora, eu m-as apara cu orice mijloace, daca nu exista alta solutie de a scapa de agresor. Intotdeauna e preferebil sa se evite conflictul.

3.PT 80 trage 8 proiectile de tip "diabolo" tronconice (Match, Hunter,etc), pe cand P23-ul trage bile. P23 e cel mai vandut model al nostru si cred ca e mai fiabil.

Marius Cocarla
Mad Max

Post by Mad Max »

Mersi pt lamuriri. Deocamdata...
Mi-am mai adus aminte o chestie. In legea armelor si munitiilor de anunl asta era vorba de o "declaratie de achizitie". Pentru ce si cum?
Multumesc...
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Trebuie sa mai asteptam un pic sa apara normele de aplicare a noii legi.
Marius Cocarla
Post Reply