pret
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Guest
Bine zis "ar trebui". Acum un an, unul din magazinele de profil din Braila mi-ar fi adus Delta la peste 6 mil., iar saptamana trecuta, intrand in altul am gasit doar doua mod.610 cu lunete (nu stiu exact care) care depaseau 8 mil. Ies mai ieftin daca fac un drum la Bucuresti shi o cumpar de acolo. M-ar interesa un Shadow 1000 cal. 4.5 mm la ce pret este? parca nu am vazut-o in oferta, sau nu se aduce in Romania.
Despre preturile altor magazine nu prea am ce sa va spun. Marfa cumparata de la noi devine proprietatea lor si isi stabilesc adaosurile cum considera (probabil in functie de cheltuielile pe care trebuie sa le acopere: salarii, chirie spatiu, utilitati, etc.).
Shadow 1000 de 4,5 nu mai avem pe stoc dar e pe drum si urmeaza sa vina intr-o saptamana.
Marius Cocarla
Shadow 1000 de 4,5 nu mai avem pe stoc dar e pe drum si urmeaza sa vina intr-o saptamana.
Marius Cocarla
-
noname
Sunt mai multe motive:noname wrote:Am observat ca exista mici diferente de pret intre Bucuresti si Brasov si cele de pe site....Dc ?
-produse la noi preturi de la furnizori;
-modificari (ieftiniri) succesive facute de noi in baza noilor cursuri leu/euro si leu/$
La unele magazine s-au facut deja aceste ajustari, la altele inca nu. Sper ca in scurt timp, pretul afisat pe site sa fie cel valabil in toate magazinele noastre.