Procedura vanzare armă neletala cat B

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
starboythebest

Procedura vanzare armă neletala cat B

Post by starboythebest »

Buna ziua,
Urmeaza sa imi vad prin armurier revolverul neletal cat B. in luna iunie.
Revolverul este singura armă de pe permis
As vrea sa stiu care sunt pașii
- ce documente imi trebuie sa am pentru tranzactie
- ce se întâmplă cu muniție rămasă netrasa ( trebuie sa justific cu acte muniția trasa la armurier sau politie? )

După tranzactie bănuiesc că raman cu permisul si trebuie sa ma prezint la arme și muniții sa il anulez, care e procedura acolo, ce acte imi trebuie si cam cat durează
Va multumesc
Safe&Sound

Re: Procedura vanzare armă neletala cat B

Post by Safe&Sound »

Nu aveti nevoie de documente sau autorizari anume ca sa puteti vinde arma detinuta.
Trebuie doar ca impreuna cu cumparatorul sa mergeti la un armurier ales de comun acord, sa aveti la dumneavoastra arma, permisul valabil si cartea de identitate.
Cumparatorul trebuie sa aiba carte de identitate si autorizatia de cumparare.
De regula, daca nu aveti alta intelegere, cumparatorul plateste si taxele tranzactiei.
Dupa ce incheiati tranzactia, in prima zi de lucru cu publicul a serviciului de arme teritorial, va duceti cu actele de la armurier, permisul si cartea de identitate si ei va vor retine permisul.
Munitia detinuta, de regula se vinde odata cu arma. Nu puteti detine munitie daca nu mai aveti arma.
starboythebest

Post by starboythebest »

Va multumesc pentru raspuns!
Nu sunt sigur daca am acte pentru toate gloanțele trase în poligon, este o necesitate demonstrarea folosirii lor in poligon ca numar ?
Si dupa ce ma prezint in prima zi de lucru cu buletinul, permisul si documentul de la armurier, este necesară o prezentare viitoare pentru hârtii de confirmare sau ceva de genul ?
Eu vin din anglia sa o vand si as vrea sa stiu de cate zile am nevoie.
Va multumesc.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

starboythebest wrote:Va multumesc pentru raspuns!
Nu sunt sigur daca am acte pentru toate gloanțele trase în poligon, este o necesitate demonstrarea folosirii lor in poligon ca numar ?
Si dupa ce ma prezint in prima zi de lucru cu buletinul, permisul si documentul de la armurier, este necesară o prezentare viitoare pentru hârtii de confirmare sau ceva de genul ?
Va multumesc.
1. Nu
2. Nu
3. O zi la armurier si o zi la politie. La politie in Bucuresti (daca aici aveti domiciliul) au program cu publicul Marti si Joi.
starboythebest

Post by starboythebest »

Safe&Sound wrote:
starboythebest wrote:Va multumesc pentru raspuns!
Va multumesc.
1. Nu
2. Nu
3. O zi la armurier si o zi la politie. La politie in Bucuresti (daca aici aveti domiciliul) au program cu publicul Marti si Joi.
Multumesc mult
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Ce arma vindeti si la ce pret? Stiu pe cineva interesat si de aceea va intreb.
starboythebest

Post by starboythebest »

Safe&Sound wrote:Ce arma vindeti si la ce pret? Stiu pe cineva interesat si de aceea va intreb.
Salut, Arma s-a vandut, am avut un revolver pe care l-am vandut cu 100 de lei joi 06.06.19
V-am trimis un mesaj privat
Multumesc mult pentru ajutor
Post Reply