Poti sa imi spui te rog unde scrie asta?Safe&Sound wrote:Vizita anuala la poligon este obligatorie din 15 ianuarie 2016 pentru toti posesorii de permis tip B.
Prelungire Valabilitate Permis Arma Neletala
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Prelungire Valabilitate Permis Arma Neletala
-
Safe&Sound
In Legea nr. 319/2015 pentru modificarea și completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, in vigoare la de la data mentionata.
Daca te uiti o pagina mai in spate, am scos din lege fix pasajul acela. Si pt neletale NU este obligatoriu. Poate inteleg eu gresit, de aia am dat copy paste, poate lamurim acest aspect.
Ba tocmai aici e buba,posesorii de neletale,au obligatia de a efectua cel putin o tragere de antrenament,in poligon,vinatorii nu au obligatia unei astfel de trageri,aici e incurcatura,acuma sincer sa fiu nu e prea mare problema daca nu ar fi asa piperate tragerile astea,nu stiu prin partile voastre cum o fi,dar in zona noastra,o tragere costa de la 75 de lei in sus,si cum limita e cerul ma intreb unde se pot opri!Fara fituica ce atesta tragerea obligatorie,nu se poate face viza la arme,si atunci la revedere jucarii!
75 de lei e oarecum ieftin. Am auzit de 100-150 de lei în general dar și mai mult. Eu mereu mai închiriez și ce arme noi a mai cumpărat poligonul, în afară de ”pachetul” pentru adeverință și mă cam costă.
Pe mine m-a costat 150 lei tragerea anuala. Nu am intrebat, dar probabil acelasi tarif il percep pentru oricine de pe strada care vrea sa traga macar o data in viata cu un AK-47 spre exemplu, caz in care mi se pare o suma justificata. In situatia mea, tinand cont ca am tras cu arma mea personala, neletala, nu mi se pare o suma justa. Sper la anul sa gasesc in alta parte mai ieftin. Modificarile din 2016 au adus doua mari inaspriri pentru posesorii de neletale: curs si trageri anuale. Din pacate nemeni nu a luat masuri de adaptare si asa am ajuns sa particip la un curs unde nu ti se spune nimic despre neletale si sa platesc ca si cum as trage cu arme militare fara sa am permis. Mai pe romaneste "si f...t si cu banii luati".
In ce poligon ai tras cu 150 roni ? La scorul asta trebuia sa fi tras in ....
In baneasa este (parca) 50roni cu arma ta si 70 sau 75 cu a lor...
Despre curs ai dreptate. Ne sunt implementate notiuni despre primii pasi in viata, sau cum sa facem pipi din picioare.
Este o ofensa crasa la adresa brumei de inteligenta de care inca mai dam dovada, iar modificarile aduse legi 295 , din 2016 sunt facute in cotetul de iepuri..
In baneasa este (parca) 50roni cu arma ta si 70 sau 75 cu a lor...
Despre curs ai dreptate. Ne sunt implementate notiuni despre primii pasi in viata, sau cum sa facem pipi din picioare.
Este o ofensa crasa la adresa brumei de inteligenta de care inca mai dam dovada, iar modificarile aduse legi 295 , din 2016 sunt facute in cotetul de iepuri..
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
In general este in jur de 70 lei sa tragi cu arma si munitia ta, pe la majoritatea poligoanelor din tara, daca tragi cu armele si munitia lor, preturile se majoreaza substantial.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Recomand cu încredere poligonul din Cluj (Florești) celor din zonă. Oameni de nota 10+
-
Safe&Sound
La Poligonul Broz Guns din Bucuresti, pe strada Tipografilor,in spatele Casei Presei Libere, langa Taverna Sarbului, tragerea pentru adeverinta anuala costa 75 de lei si include arma, cinci cartuse 9x19. Arma poate fi la alegere un Glock (34, 17 sau 19), Beretta APX sau Beretta 92 FS, sau Heckler&Koch SPF9. Trebuie programare telefonica.
Munitia este de la Arrow International
Munitia este de la Arrow International