Cumpar PCP de 5,5 sau 6,35mm

Anunturi de mica publicitate. Momentan singurul regulament este bunul simt si nu dorim sa fim nevoiti sa inventam altul.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
barladi

Cumpar PCP de 5,5 sau 6,35mm

Post by barladi »

Salutare tuturor. Peste putin timp sunt interesat sa cumpar o pusca PCP de cal 5,5 sau 6,35 ceva puternic. Initial cautam sa o iau noua si ma orientasem spre Hatsan BT65. In continuare ramane prima mea optiune dar avand in vedere ca anumite legi s-au schimbat iar eu nu stiam de ele cand m-am apucat sa fac dosarul pentru permis de port arma, incerc sa ma orientez spre ceva sh din cauza diferentei de bani (cu alte cuvinte au aparut cheltuieli in plus cu cursul de legislatie si poligon - 600 lei, rastel de la 400 lei si cine stie ce o mai aparea ). Actele vor mai dura cel putin o luna daca nu si mai mult, deci nu ma grabesc, dar prefer sa pun anuntul de cautare acum, avand in vedere ca ceea ce caut eu nu le gasesc la orice ora pe toate drumurile. Daca am noroc, caut ceva cat mai complet, adica arma, luneta si pompa PCP, daca nu, macar arma sa o gasesc si restul le iau pe parcurs.

Si inca o data cer ajutorul vostru, daca ma poate ajuta cineva cu o activare pe clubairguns. Degeaba vad acolo oferte daca tranzactiile se pot face doar prin forum, majoritatea neavand numar de telefon. Plus ca acolo se gasesc mai multe oferte spre vanzare
Rudy

Re: Cumpar PCP de 5,5 sau 6,35mm

Post by Rudy »

barladi wrote: Plus ca acolo se gasesc mai multe oferte spre vanzare
Te-ai intrebat DE CE ?
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
barladi

Post by barladi »

Poate au ramas oamenii fara alice si nu mai au cu ce trage :))) Acum sincer...nu ma mai demoraliza si tu ca mai am si eu momente cand ma intreb daca s-a meritat :)))
tevez

Post by tevez »

Li s-a făcut silă multora de la schimbările legislative tot mai restrictive. Cursul de arme, după părerea mea şi a multora, nu-i ceva rău, dar
pe mulţi i-a enervat la culme. Oricum, ai rezervele de răbdare proaspete, nu te demoraliza că-i vezi pe alţii că se lasă, în toate pasiunile
şi hobby-urile există neajunsuri, cheltuieli, alte probleme.
barladi

Post by barladi »

Mersi de incurajare. Ideea la mine este ca nu ma pot declara foarte pasionat de sportul respectiv. E mai mult un moft daca stau sa ma gandesc ca nu e prima data cand pun mana pe o pusca cu aer comprimat si cateodata am avut momente cand am tras 50-100 pelete intr-un an. Din cauza asta zic eu ca nu sunt inca convins daca a meritat sa investesc mai mult de 1000 euro pentru asa ceva :)
tevez

Post by tevez »

Merită orice efort. Am tras odată cu Sumatra camaradului Safe&Sound. Între timp a ajuns la alt pasionat, nu asta-i important.
Când vedeam cum grupează fără ca io să fiu mare trăgător, era ca-n reclama aia "de nepreţuit"! Tirul cu a.c. şi armele cu a.c.
au ceva special, al lor! La noi îs privite ca "jucării" din cauza legislaţiei mai permisive de pe vremuri şi a armelor şi calibrelor
uzuale în România. Puţini ştiu de PCP-uri, de Dennis Quackenbush sau de limitarea legislativă de 220 mps care nu zice nimic
de calibru. E puţin exagerat să ai aceleaşi condiţii de depozitare, dar şi de autorizare ca la arme letale, dar pentru asta nu tre'
să le "mulţumim" doar legiuitorilor, dar şi celor care-au săvârşit crime sau alte infracţiuni cu arme a.c.
barladi

Post by barladi »

Am cumparat. Se poate inchide. Multumesc de gazduire
Post Reply