Ca, deh, vorba aia, nici pusca nu mi-am luat, da' tintesc departe
Poligoane În România
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Poligoane În România
@Tevez & al. Sunt convins ca informatiile exista pe undeva, dar, daca tot am ajuns la linkuri poate stie cineva deja, sa nu mai caut -- care sunt conditiile care trebuie indeplinite ca sa deschizi un astfel de poligon, ca initiativa/afacere privata voiu pentru ca sa zic?
Nu cred că a centralizat cineva informaţiile. Eu aş merge la AESP şi m-aş interesa şi eventual la cei care au reuşitCDim wrote:@Tevez & al. Sunt convins ca informatiile exista pe undeva, dar, daca tot am ajuns la linkuri poate stie cineva deja, sa nu mai caut -- care sunt conditiile care trebuie indeplinite ca sa deschizi un astfel de poligon, ca initiativa/afacere privata voiu pentru ca sa zic?
să treacă prin toate etapele. Cine are un spaţiu unde s-ar putea face poligon indoor merită să ia în calcul să facă
o afacere din asta, dar am impresia că investiţia se amortizează destul de încet.
Adăugat Severinul. Mulţumim easykick:
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=3595
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=3595
daca nu ma insel, poligonul Amis de la Pitesti s-a inchis temporar. Totusi, trebuie confirmata informatia cu cei de acolo.
Da, mi-a mai zis cineva...nasol!
-
Safe&Sound
Salutari!
As vrea sa ii rog pe colegii din zona Bucovinei care au date de contact pentru poligonul din Campulung Moldovenesc sau pentru poligonul de la Girov langa P Neamt sa mi le comunice si mie.
Multumesc,
Razvan
As vrea sa ii rog pe colegii din zona Bucovinei care au date de contact pentru poligonul din Campulung Moldovenesc sau pentru poligonul de la Girov langa P Neamt sa mi le comunice si mie.
Multumesc,
Razvan
-
Safe&Sound
Am reusit sa gasesc date de contact ale administratorului poligonului de tir din Campulung Moldovenesc, am si vizitat astazi poligonul unde ne-am simtit excelent, poligonul este ampalsat la poalele unui munte, biuta din spate este la vreo 120 de metri. Au tinte fixe puse pe un carusel pe sine metalice care se indeparteaza pana pe la vreo 60 de metri, la distante mai mari tintele stau pe capre din lemn. Au si aruncator de talere dar noi n-am folosit. Am fost 4 tragatori, am stat vreo 4-5 ore si ne-a costat 100 de lei. Pe toti patru.
Pentru ca ne-am simtit atat de bine, recomand cu caldura colegilor din zona poligonul sus amintit.
Persoana de contact dl. Nicolae Dorofteiu tel 0748.118.107
Pentru ca ne-am simtit atat de bine, recomand cu caldura colegilor din zona poligonul sus amintit.
-
Cyp2mobile
Salut,Safe&Sound wrote:Am reusit sa gasesc date de contact ale administratorului poligonului de tir din Campulung Moldovenesc, am si vizitat astazi poligonul unde ne-am simtit excelent, poligonul este ampalsat la poalele unui munte, biuta din spate este la vreo 120 de metri. Au tinte fixe puse pe un carusel pe sine metalice care se indeparteaza pana pe la vreo 60 de metri, la distante mai mari tintele stau pe capre din lemn. Au si aruncator de talere dar noi n-am folosit. Am fost 4 tragatori, am stat vreo 4-5 ore si ne-a costat 100 de lei. Pe toti patru.
Se poate trage si cu pistolul cu bile de cauciuc in acest poligon, sau e doar pt AC?
Daca tot e sa merg pana acolo, sa mai dezmortesc si pistolul.
Форт 14R 9mm
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
-
Safe&Sound
Noi am tras cu glont, cu arme scurte si lungi, nu vad asadar nici un motiv pentru care sa nu poti trage cu bile din cauciuc.Cyp2mobile wrote:
Salut,
Se poate trage si cu pistolul cu bile de cauciuc in acest poligon, sau e doar pt AC?
Daca tot e sa merg pana acolo, sa mai dezmortesc si pistolul.
Daca nu ma insel insa deschid poligonul doar daca se aduna un numar de 4 tragatori(platitori) pentru ca taxa de intrare e foarte mica (25 de lei/persoana) si altfel nu cred ca le convine sa detaseze oameni acolo la poalele muntelui daca nu incaseaza macar 100 de lei. Mie mi-a placut tare ca nu exista limita de timp, stai cat vrei, sau ma rog, cat te tine munitia.
Un nou poligon indoor in Bucuresti pe Valea Cascadelor 21K.
12 linii de tragere
25m distanta maxima de tragere
50 lei 1/2 ora
5 lei tinta
Are si cafenea ...

12 linii de tragere
25m distanta maxima de tragere
50 lei 1/2 ora
5 lei tinta
Are si cafenea ...

Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
popescu.razvan
Salutare,
Am citit in postarile anterioare ca in Satu Mare era pe cale sa se deschida un poligon de tir, indoor.
Am cautat pe google, dar nu am gasit nimic despre un astfel de poligon, ci doar informatii despre poligonul de la Viile, poligon de talere.
Eu sunt interesat de un poligon cu glont.
Aveti cumva informatii la zi despre vre-un poligon de tir din Satu Mare ?
Multumesc
Am citit in postarile anterioare ca in Satu Mare era pe cale sa se deschida un poligon de tir, indoor.
Am cautat pe google, dar nu am gasit nimic despre un astfel de poligon, ci doar informatii despre poligonul de la Viile, poligon de talere.
Eu sunt interesat de un poligon cu glont.
Aveti cumva informatii la zi despre vre-un poligon de tir din Satu Mare ?
Multumesc
Nu am mai auzit nimic nou, dacă citesc colegii din SM, sigur vor posta noutăţile, dacă sunt.
Pentru pistol cu glonţ variantă sigură este la Oradea mai aproape, dacă putem spune că e aproape...pentru carabină nu am idee.
Pentru pistol cu glonţ variantă sigură este la Oradea mai aproape, dacă putem spune că e aproape...pentru carabină nu am idee.