arme gamo 2006

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cosminioans

Post by cosminioans »

ultimele doua imagini sunt cu Baikal-uri din cate reusesc sa vad... pe etichetele acelea scrie ceva de genul MP-???
sorin mok

Post by sorin mok »

Da, Baikal. Preferatele mele si primele pe lista mea de cumparaturi atunci cind nu vor mai avea adaosuri de 100%. Toate armele lor cu Ac au in denumire MP->

ImageImageImage

ImageImageImageImage
dan.g

Post by dan.g »

In cazul in care se schimba legislatia sau va fi mai bine armonizata cu legea europeana este posibil ca AC care depasesc 220 m/s sa nu mai fie scutite de acciza de 100 % . Preturile vor salta in mod simtitor. Momentan acestea sunt considerate arme de sport . Scutite mai sunt si armele militare ,dar cele de vanatoare si de autoaparare taxele vamale sunt 100 % ceea ce explica si pretul mare la pusti, carabine si pistoale ( ex: PP 22-1600 ron)
Gasiti in tabelul de la pag 23
http://www.cdep.ro/proiecte/2005/000/00 ... 002_05.paf
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
dan.g

Post by dan.g »

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Eu cred ca se face prea mare fanfaronada cu armele astea cu ac.In realitate sunt mult mai putin periculoase decat se crede.O foarte mare influenta in a strica imaginea publica a armelor cu aer comprimat a avut-o presa care din dorinta de senzational,ca sa-si vande ziarele,au exagerat in sens negativ orice eveniment produs cu ac.Eu n-am vazut pana acum nici un om ucis cu arma cu aer comprimat chiar daca ar avea mai mult de 220m/s si nici nu va exista un astfel de caz.Cu arme de foc au fost destule astfel de cazuri si nu le interzice nimeni o anumita viteza.Ceea ce vrea sa spuna Bill este ca armele cu ac care depasesc 220m/s sunt interzise in vederea comercializarii si nu a detinerii personale si ca legea actuala este facuta asa de prost incat orice avocat intr-un astfel de caz i-ar face surcele(bine zis!!!) pe cei care acuza din partea statului ca ai detine o arma cu ac care depaseste 220m/s.In legea actuala valabila din 1 martie 2005 nici nu se mai vorbeste de aceasta viteza ci de o viteza care sa nu depaseasca viteza maxima admisa in UE, ceea ce nu este cazul deoarece europenii nu au limitari de viteza ci de energie de lovire.Asa ca cine are bani poate linistit sa-si cumpere orice arma cu aer comprimat vrea si apoi sa vada daca a meritat banii dati. :roll: Armele cu aer comprimat sunt mai mult frumoase si scumpe decat periculoase.[color=red]Daca iesi la camp chiar si cu un ac care depaseste 220m/s(sa zicem de 300m/s),acesta este periculos pana in maxim 350metri(in realitate vreo 300metri),distanta care este vizibila si cu ochiul liber asa ca poti linistit sa vezi daca este vreun om pe distanta asta. [/color]
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
dan.g

Post by dan.g »

dan.g wrote: Comform unor principii tot ce nu este interzis, este permis, deci cei care au deja aceste arme cu viteza mai mare de 220 pot sta linistiti.[/color]
AC Sniper acest lucru l-am sustinut si eu in postarea anterioara.
Sunt de aceeasi parere iar motto-ul tau este se potriveste perfect si cred ca ar trebui introdus in legea armelor ca prim articol
dan.g

Post by dan.g »

dan.g wrote: Comform unor principii tot ce nu este interzis, este permis, deci cei care au deja aceste arme cu viteza mai mare de 220 pot sta linistiti.[/color]
AC Sniper acest lucru l-am sustinut si eu in postarea anterioara.
Sunt de aceeasi parere iar motto-ul tau se potriveste perfect si cred ca ar trebui introdus in legea armelor ca prim articol
sorin mok

Post by sorin mok »

Noutatile 2006 se gasesc deja la vinzare in America:
http://www.shootnhunt.com/catalog/JM/ai ... index.html
temp

Post by temp »

:shock: 1600fps ... Cui mai trebe pusca cu glont :)
http://www.shootnhunt.com/catalog/JM/ai ... 05059.html
E mai ieftin decat un Condor si nu necesita pompa si alte accesorii...
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
sorin mok

Post by sorin mok »

E prea din cale-afara! Si viteza, si puterea!!
Problema, in afara de pret, e ca necesita un efort la armare de 58Lb, fata de 36Lb la Shadow, de exemplu!!
Cred ca dupa 10 lovituri cad pe iarba!
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Miseii au dat viteza masurata cu Raptor, de aia zic de 1600fps. De fapt arma cred ca e Hunter Hurricane, recomandat a avea 1250fps cu munitie normala (insa tot usoara) si 1600 cu Raptor. Si Hurricane avea tot cam 56 livre forta de armare, deci sunt sigur ca asta e arma, sau cel putin identica la partea mecanica.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
sorin mok

Post by sorin mok »

Reclama e sufletul comertului iar americanii sunt asa credulii... incit vor da 600$ pe cea "mai tare" si mai "beton" arma din lume!
Ca doar n-o sa ia un Hatsan 1250 de 200$!!
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Nu iti face griji, cine isi ia o arma de 600$ de obicei nu e la primul AC din viata sa si are suficienta informatie incat sa stie
ca un spring piston de 1600fps nu prea exista, masurata cu munitie normala. Deci au afisat viteza asta pentru a clati ochi nevinovati,
dar nu nestiutori.
Last edited by Alegzandru on Tue May 30, 2006 10:16 am, edited 1 time in total.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
hunt

Post by hunt »

oare care e faza cu GAMO VIPER EXPRESS Shotgun?????
cu ce trage ??? Cu alice?aveti ceva detalii va rog?
Multumesc!
sorin mok

Post by sorin mok »

Fie cu un pellet de 5,5 - folosind un fel de adaptor pentru teava - , fie cu un "cartus" de plastic / un fel de cochilie / continand citeva bile (nu stiu de unde mi-a ramas cifra 9 in minte!) cu diametrul de 2 mm.
Post Reply