Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor
Onorabile Rudy, din pacate, fiind un popor balcanic, avid de conspiratii si necunoscute ,,misterioase,, , putem lesne sa cadem in plasa suspiciunii a regiilor planificate de forte ascunse, a jocurilor programate de umbre si ,,entitati acoperite,,...asa cum am mai citat ce a spus unul acum trei mii de ani... e foarte greu sa gasesti o pisica neagra, intr-o camera intunecoasa, mai ales atunci cand ea nu exista...
PS daca vrei sa invingi intunericul, aprinde lumanarea...desi Einstein a spus ,,intunericul nu exista,,...daca tot am devenit subiect de topic, imi permit sa va doresc o noapte minunata si luminoasa, tuturor...
PS daca vrei sa invingi intunericul, aprinde lumanarea...desi Einstein a spus ,,intunericul nu exista,,...daca tot am devenit subiect de topic, imi permit sa va doresc o noapte minunata si luminoasa, tuturor...
Nici vidul nu exista, dar este totusi printre cele mai puternice forte.vikkktor wrote:..desi Einstein a spus ,,intunericul nu exista.
As vrea sa raman la buna impresie pe care mi-ati facut-o anterior, dar cele dezvaluite de colegi, ma indeparteaza. Nu caut polemici pe forum, imi exprim doar parerea.
Eu sunt "simplu" nu umblu dupa mine cu chestii complicate si nici nu agreez tertipurile avocatesti, dar credeti-ma ca planeaza asupra dvs, o aura de suspiciune si mister. Daca azi militati pentru dreptate in ceea ce priveste legea armelor (lucru demn de lauda), maine auzim ca de fapt colegii au avut de suferit iar poligoanle isi trag obloanele. Nici nu mai stiu in ce baricada sa va caut.
Nu cred ca balcanismul are ceva de-a face cu misterele, cu lucrurile bine facute, indelung analizate si premeditate. Noi balcanicii suntem prea vegetarieni, pentru a fi in stare de de gandiri si fapte maretze.
Last edited by Rudy on Sun Feb 02, 2014 9:43 pm, edited 1 time in total.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Pe stimabilul Vikktor il veti gasi numai pe propriul lui "piedestal" de unde isi duce razboaiele personale , in nici un caz pe vreo baricada.
Un articol destul de interesant.
.
Se culeg date, in format audio, care ulterior se predau la doi si'un sfert.
Lecturare placuta
http://www.jurnaluldearges.ro/index.php ... lasificate
P.S. extras pe care-mi permit sa-l comentez sumar : Et tu Brutus. (restul se deduce, nu-mi pierd timpul cu explicatii, si fug la patinoar cu minorul
)
Pe surse, am aflat că Nicolae Baciu l-ar fi atenționat pe avocatul Alexandru Tămâianu cu privire la niște controale de la București, făcute de la nivelul IGPR, iar avocatul ar fi înregistrat audio discuția și ar fi înmânat-o apoi polițiștilor de la „Doi și-un sfert”.
Se culeg date, in format audio, care ulterior se predau la doi si'un sfert.
Lecturare placuta
http://www.jurnaluldearges.ro/index.php ... lasificate
P.S. extras pe care-mi permit sa-l comentez sumar : Et tu Brutus. (restul se deduce, nu-mi pierd timpul cu explicatii, si fug la patinoar cu minorul
Pe surse, am aflat că Nicolae Baciu l-ar fi atenționat pe avocatul Alexandru Tămâianu cu privire la niște controale de la București, făcute de la nivelul IGPR, iar avocatul ar fi înregistrat audio discuția și ar fi înmânat-o apoi polițiștilor de la „Doi și-un sfert”.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Pizdos rau,Vikkktor asta 
Probabil si nenea comisarul acesta e o victima colaterala in razboiul domnului Tamiianu
. Iar marmota invelea ciocolata.......
Pai nu am scris aiurea cand am spus ca a lucrat la 0215 in loc de 02145. Nenea Tamaianu nu a prins gluma.Nu.i bai...se prinde el mai incolo 
Last edited by sBogdan on Sun Feb 02, 2014 1:01 pm, edited 1 time in total.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Si se intreba retoric aici pe forum cu e cu sifonu'....
Ce e aia 215?
Sifonaria si-a schimbat doar numele. Sifonarii au ramas aceiasi
Iaca io m-am lamurit dupa ce ceti treaba cu sifonaria.despre victor si lupta lui impotriva sistemului nu vreau sa mai aud .punct
Pfuuui,conspiratii,inregistrari,servicii de in formatii,deconspirari,s e x in grup
suuupeer taaareee!!!!
De mult nu am mai vazut un film bun.
De mult nu am mai vazut un film bun.
Pacat ca se petrece in lumea reala 
E cu atat mai captivant si interesant.