JhonnKamisei wrote:Salutare ....
Pe zi ce trece apare cite o problema....si inca nu am reusit sa mi iau o arma
1.am cerut o parere de la organul competent in momentul cind mia dat autorizatia spunandu-i ca as vrea o arma buna de la inceput ca am dreptul doar la 2 arme din categoria e.Raspuns primit :"Stai linistit ca ai dreptul la 2 arme cu bila de cauciuc ...la ac nelimitat" . Mergand la un armurier sa imi cumpar o arma cu arc , acesta imi zice daca sint sigur ca vreau o arma cu arc? sa nu imi para rau dupa ce o iau.....Ce replica ii dau eu : Eeee .....nu e o problema ca am de gind sa imi iau una cu arc una pcp si una cu levier.Se uita la mine si incepe a rade.Ii explic ce mia zis organul la care armurierul imi zice sa ma duc la organ si sa-l intreb daca stie macar cite ghinturi are o arma ??
2.Am auzit de la un tragator profesionist (medaliat cu aur) ca in curand se schimba legea . Nu o sa mai avem voie sa scoatem ac din casa decit cu stirea politiei sa mergem la poligon.

Pai ce numai noi sa ne ofticam ca o sa aruncam armele la gunoi? Las sa mai fie si altii...
Acum serios la directia in care se indreapta lucrurile, legea se pare ca se va modifica si atunci daca la pistol cu bile hai ca poate ar mai merita achizitionat si in conditile in care vei avea doar drept de detinere, la armele AC cu siguranta nu se mai merita bataia de cap, cursuri, vize, controale, si penrtu ce? Sa depui cerere la politie sa te duci cu ea in poligon?
Hai sa fim seriosi, pentru o arma AC care ar trebui sa se vanda doar cu buletinul, si eventual un cazier.
Nu, in nici un caz. Dar daca totusi te mananca... gandestete bine pcp fara tub de reincarcare e ca masina fara demaror. Ca doar nu te vad facand muschi la pompa... juma de ora de chin pentru 10 focuri...
Variante daca nu vrei chinul asta dar vrei comoditatea unei arme la care nu trebuie sa dai la pompa, sa tragi de teava, sau leviere, este Gamo Extreme CO2.
O recomand cu cea mai mare incredere personal detin una si nu am cei reprosa. Este super distractiva. Si precisa. Un pic costisitoare in folosire dar distractia costa...nu-i asa? Dar si din punctul asta de vedere am gasit solutii.
Daca nu, iti recomand o arma IGT.