ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNU E DE ACORD

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Safe&Sound

Re: ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNU E DE ACORD

Post by Safe&Sound »

oroles wrote: Totusi, ar trebui gasita o metoda de a duce informatia acolo unde trebuie: la detinatori, la parlamentari si la public.
...nu prea mai e timp fir'ar sa fie... Astia se apuca de modificat legea armelor imediat dupa sarbatori.
Ar fi fost bine cred ca macar un mic procent dintre noi, posesorii legali de arme, sa fi trimis un scurt mesaj catre deputatii ce reprezinta zonele din care provenim.
vikkktor

Post by vikkktor »

eu am trimis la toti deputatii si o parte din senatori de acum cateva luni...doua zile am pierdut, sa le trimit sute de mail-uri...la unii nu le functiona mail-ul... singura care a raspuns, amabil si incurajator a fost Grapini...jigodia de Scutaru, initiator al proiectului, nu a avut bunul simt nici pe blogul lui sa imi raspunda...altii cu care am vorbit personal, habar nu aveau de proiectul asta, dar, sincer nici nu parea ca-i intereseaza...desi unul pe care il cunosc de 27 de ani mi-a promis ca nu va trece...dar...oricum, murim incetul cu incetul...singura rugaminte a mea, este macar sa nu uitati...
tiger

Post by tiger »

Ne va trebuii memorie de elefant :lol: . Daca modifica legea asa cum e in proiect nici copii nostrii nu vor mai prinde vremurile in care sa aiba dreptul la o arma. :mrgreen:
legat de faptul ca opinia publica este impotriva armelor nu cred mai degraba este dezinformata dar asa sa dorit, o campanie agresiva in presa si tv de vreo 2 3 ani apoi modificam legea si nimeni nu se va opune.
Indiferent de modul in care a fost folosita o arma im perioada asta autoaparare sau nu stirea intodeauna incepea "pistolarul si-a facut dreptate..., etc" parca imi revin niste flash-ri din presa comunista cei care au trait vremurile cred ca au acelasi sentiment. Oricum mare deosebire vad ca incetul cu incetul nu mai este.... :twisted:
knauf

Post by knauf »

cumpar menghina romaneasca 100mm,da' sa fie functionala
mariand68

Post by mariand68 »

Vrei sa-ti strangi ceva cu ea :lol:
knauf

Post by knauf »

:lol: chiar imi trebuie,mereu trebuie sa trec drumul la vecinu' si ma enerveaza...e genul ala''n-ai si matale o tigara doua''? :evil:
anghelache

Post by anghelache »

O discutie de televizor de prin 9 septembrie 2012 cu un bun amic al domnului "vikkktor" buna de rememorat .
Deci incidente cu neletale :2009 -173; 2011 -97; 2012 -93(parca ) din care cate treizeci si ceva ilegale.

http://www.youtube.com/watch?v=T1w3mXAIDbM

La multi ani si sanatate !
anghelache

Post by anghelache »

knauf wrote:cumpar menghina romaneasca 100mm,da' sa fie functionala
Eu cred ca-i mai buna o "papusa" de strung.
sBogdan

Post by sBogdan »

Ce spune Cosgarea Daniel despre legea 292 ? Minutul 1,17.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
vikkktor

Post by vikkktor »

merci anghelache, you make my day....

.... soferul tot sofer ramane chiar daca il faci comisar...eu am mai spus-o...cand i se adreseaza profesorul Costachie cu ,,comisar sef,, nu zice nimic...el abia anul asta a fost avansat la gradul de comisar si pe vremea emisiunii era subcomisar...este unul dintre cei mai acerbi si virulenti sustinatori ai restrictiilor in domeniul armelor...Cosgarea Daniel, lucrator in cadrul DAESP-IGPR si consilier preferat al chestorului Marinescu...eu nu pot sa-i spun comisar, pt ca stiu cum a devenit comisar si s-ar rasuci unchiul meu in groapa, care si el a fost comisar, dar pe alte timpuri si dupa ce a fost ranit si decorat pe doua fronturi, Stalingrad si Tatra...Cosgarea dupa cum lesne intuiti este cel cu figura de ,,intelectual,, ras in cap...uite-l cum mormaie la 08.28 ca el nu a auzit cum pot scadea talhariile si violentele intr-o societate inarmata... la 14.25 va comunica opina lui ca societatea nu e pregatita pentru detinerea de arme....ulterior va explica cum in conceptul sau legitima aparare e numai cand intra unul peste tine in casa cu o arma....si normal cum a sesizat si stimabilul sbogdan, la 01.17 discuta de legea 292, legea asistentei sociale, ca asa le e gandul unora numai la modul de a fi asistati...baiatul asta primeste lunar cel putin 6000 lei...

PS nu pot sa nu remarc ca pe tot parcursul emisiunii comisarul-sofer isi freca buzele, semn ca realizatorii nu i-au dat nimic sa-si umezeasca buzele...nasol, ca e si el om...
Last edited by vikkktor on Thu Jan 02, 2014 3:47 pm, edited 1 time in total.
sBogdan

Post by sBogdan »

Nu mi se pare a fi nci prea coerent omul. Ce sa zic...cam praf..
vikkktor

Post by vikkktor »

valabil pt ,,comisarul sef,, sofer Cosgarea Daniel, pt toti colegii lui care propun legi restrictive, inclusiv seful DAESP-IGPR, Marinescu Niculae si pentru toti oamenii politici care sustin restrictii...sa puna pe cineva sa le traduca, pt ca engleza e mai grea, dar sunt poze si inteleg si ei ...

http://blog.rtba.co/why-no-one-invades- ... sXJrfvwBAo

si ce s-a intamplat in Australia, dupa ce au interzis anumite categorii de arme de foc

http://blog.rtba.co/gun-control-watch-h ... -&at_pos=0

PS scuze pt afirmatia ca nu ar cunoaste engleza...scuze, aici era o prezumtie...acuma am vazut in cv-ul chestorului Marinescu ca stie engleza...sorry ... am lezat omu... :lol:..daca ajung in vreo audienta, o sa vb in engleza sa nu inteleaga consilierul, daca nu cumva o fi si el poliglot... :D

PPS ce-mi place...tralalalalaiiii crap de bucurie...asta era din Kipling...tot englez si el...
vikkktor

Post by vikkktor »

asta se intampla in alte parti cand se incearca restrictionarea unui drept

http://www.youtube.com/watch?v=n9ZvwPmjJu4

si asta se intampla intr-un caz de legitima aparare intr-o tara normala

http://blog.rtba.co/shocking-armed-carj ... 4&at_pos=1

noi nu avem nevoie, ca politia vegheaza si daca nu garanteaza, sunam la 112 si dam declaratii, daca mai avem ocazia...
anghelache

Post by anghelache »

558745_349716191750887_1715485404_n.jpg
558745_349716191750887_1715485404_n.jpg (71.84 KiB) Viewed 15905 times
postata de Grand Power pe facebook sursa http://www.politiaromana.ro/stiri/image ... istica.doc
sBogdan

Post by sBogdan »

Vad ca nu spune cate din cele 8 omoruri au fost savarsite cu arme detinute ilegal si cate or fi fost accidente. Pentru ca si accidentele de vanatoare sau cand se joaca copilul cu arma parintelui tot omor se numeste.Dar numarul incidentelor cu arme de foc detinute legal este dublu si ceva fata de cele cu arme detinute ilegal.
Post Reply