Mauser M98

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Bekker19

Mauser M98

Post by Bekker19 »

Buba ziua. Am vazut pe site-ul Mauser ca Arrow este dealer Mauser in Romania. Care sunt preturile pentru modelul M98 deoarece nicaieri nu am gasit si as fii interesat de acest model? Va multumesc!
Bekker19

Re: Mauser M98

Post by Bekker19 »

Nimeni nimic? Credeam ca sunteti profesionisti insa nici macar un raspuns la o intrebare banala nu putei sa imi dati. Halal dealer...Peace on you!
violiv

Post by violiv »

Arrow n-a adus pana acum modelul M 98 asa ca pretul inca e o necunoscuta.
Poti face o socoteala simpla: daca M 12 cu lemn in 30-06 este ~1500 E in Germania si in raft la Arrow este ~8600 lei iar M 03 este in Germania ceva peste 2500 E si in raft la Arrow ~16.000 lei oare cat o ajunge un M 98 in varianta de vanatoare, care este intre 1200-1300 E in varianta de baza in Germania :?: :shock: Eu socotesc ca undeva pe la 6500 lei. Model K 98 nou, adica varianta miltara, Mauser nu mai face in clipa de fata. Exista alti producatori care-l fac si costa peste 1500 E.

Daca vrei mortis o arma identica M 98, in configuratie de vanatoare, te poti orienta catre Zastava M 70 care este o replica foarte fidela a originalului Mauser 98 si la un pret mult mai decent.
Bekker19

Post by Bekker19 »

Multumesc maestre Violiv insa eu ma refeream la modelul nou de vanatoare M98, uite si link-ul http://www.mauser.com/M-98.64.0.html?&L=1. arma aceasta cred ca e chintesenta armelor de vanatoare. de aceea ma intereseaza un pret deoarece nu am gasit nicaieri, pe nici un site, nici pe frankonia.de, nici pe alte site-uri specializate din alte tari. la modelele M03 si M12 am gasit. Ceva pareri despre M03 si M12? In special de M03 deoarece M12 mi se pare o arma facuta ca o varianta mai ieftina a celorlalte doua. Cred ca esti cel mai in masura sa imi dai un sfat. Multumesc anticipat si kkt pe teava ca tot e sezon la coltosi :D
violiv

Post by violiv »

Exact de M 98 spuneam si eu - l-am gasit prin unele locuri la nemti la pretul de mai sus in varianta de baza pe calibre normale. In pozele de pe site-ul lor apare o varianta de lux despre care habar n-am cat poate ajunge sa coste.

Despre modelele noi nu pot sa spun decat ca sunt mult prea scumpe pentru ce ofera. Concurenta sta mai bine.
Post Reply