Mauser M98
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Mauser M98
Buba ziua. Am vazut pe site-ul Mauser ca Arrow este dealer Mauser in Romania. Care sunt preturile pentru modelul M98 deoarece nicaieri nu am gasit si as fii interesat de acest model? Va multumesc!
Re: Mauser M98
Nimeni nimic? Credeam ca sunteti profesionisti insa nici macar un raspuns la o intrebare banala nu putei sa imi dati. Halal dealer...Peace on you!
Arrow n-a adus pana acum modelul M 98 asa ca pretul inca e o necunoscuta.
Poti face o socoteala simpla: daca M 12 cu lemn in 30-06 este ~1500 E in Germania si in raft la Arrow este ~8600 lei iar M 03 este in Germania ceva peste 2500 E si in raft la Arrow ~16.000 lei oare cat o ajunge un M 98 in varianta de vanatoare, care este intre 1200-1300 E in varianta de baza in Germania
Eu socotesc ca undeva pe la 6500 lei. Model K 98 nou, adica varianta miltara, Mauser nu mai face in clipa de fata. Exista alti producatori care-l fac si costa peste 1500 E.
Daca vrei mortis o arma identica M 98, in configuratie de vanatoare, te poti orienta catre Zastava M 70 care este o replica foarte fidela a originalului Mauser 98 si la un pret mult mai decent.
Poti face o socoteala simpla: daca M 12 cu lemn in 30-06 este ~1500 E in Germania si in raft la Arrow este ~8600 lei iar M 03 este in Germania ceva peste 2500 E si in raft la Arrow ~16.000 lei oare cat o ajunge un M 98 in varianta de vanatoare, care este intre 1200-1300 E in varianta de baza in Germania
Daca vrei mortis o arma identica M 98, in configuratie de vanatoare, te poti orienta catre Zastava M 70 care este o replica foarte fidela a originalului Mauser 98 si la un pret mult mai decent.
Multumesc maestre Violiv insa eu ma refeream la modelul nou de vanatoare M98, uite si link-ul http://www.mauser.com/M-98.64.0.html?&L=1. arma aceasta cred ca e chintesenta armelor de vanatoare. de aceea ma intereseaza un pret deoarece nu am gasit nicaieri, pe nici un site, nici pe frankonia.de, nici pe alte site-uri specializate din alte tari. la modelele M03 si M12 am gasit. Ceva pareri despre M03 si M12? In special de M03 deoarece M12 mi se pare o arma facuta ca o varianta mai ieftina a celorlalte doua. Cred ca esti cel mai in masura sa imi dai un sfat. Multumesc anticipat si kkt pe teava ca tot e sezon la coltosi 
Exact de M 98 spuneam si eu - l-am gasit prin unele locuri la nemti la pretul de mai sus in varianta de baza pe calibre normale. In pozele de pe site-ul lor apare o varianta de lux despre care habar n-am cat poate ajunge sa coste.
Despre modelele noi nu pot sa spun decat ca sunt mult prea scumpe pentru ce ofera. Concurenta sta mai bine.
Despre modelele noi nu pot sa spun decat ca sunt mult prea scumpe pentru ce ofera. Concurenta sta mai bine.