Gun Control

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
7Coline

Gun Control

Post by 7Coline »

Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
oroles

Re: Gun Control

Post by oroles »

2 pareri:

1) interzicerea armelor nu inseamna ca cel care intra peste tine in casa va tine cont de asta - o idee valida

2) inarmarea civililor pentru eventualitatea in care guvernul tau decide niste masuri asupritoare mi se pare exagerata si periculoasa. Pe langa asta, folosirea acestui argument e evident contraproductiva.
tevez

Post by tevez »

oroles wrote: 2) inarmarea civililor pentru eventualitatea in care guvernul tau decide niste masuri asupritoare mi se pare exagerata si periculoasa.
Şi lu' Ponta la fel. :P
oroles

Post by oroles »

si te-ai gandit ca poate are dreptate, sau excluzi din start aceasta posibilitate? :)
tevez

Post by tevez »

Iecs Clus! :lol:
sith

Post by sith »

tevez wrote:
oroles wrote: 2) inarmarea civililor pentru eventualitatea in care guvernul tau decide niste masuri asupritoare mi se pare exagerata si periculoasa.
Şi lu' Ponta la fel. :P
oroles wrote:si te-ai gandit ca poate are dreptate, sau excluzi din start aceasta posibilitate? :)
Daca si de amaratele de zamacuri, sau de armele fara munitie ale colectionarilor, trebuie sa-si faca griji guvernantii, sincer ii deplang.
Da oroles, astea sunt prioritatile de moment, ce urmeaza?.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
cris091

Post by cris091 »

Pai normal poate prindem gustul si pe urma cerem mai mult asa ca domnii guvernanti vor sa inabuse gustul asa ca daca noi i-am pus acolo unde sunt data viitoare dracu o sa ii mai voteze.
tevez

Post by tevez »

cris091 wrote:Pai normal poate prindem gustul si pe urma cerem mai mult asa ca domnii guvernanti vor sa inabuse gustul asa ca daca noi i-am pus acolo unde sunt data viitoare dracu o sa ii mai voteze.
Păi nu? Ăştia azi vor zamakuri, mâine oţel, poimâine letale...periculoşi! Încep să vrea apoi drepturi, chestii, socoteli. Păi ca guvernant eşti
obligat de Constituţia aia naşpa învechită şi schisă de Antonie Iorgovan să asiguri trai decent cetăţenilor. Dacă află vreun nebun şi se duce
la Ponta şi-i zice: "mă Ponta io nu am trai decent deşi muncesc, nu fur, nu fac rele". Nu e bine. Trebuie odată luate armele de la muritorii
de rând şi schimbată Constituţia că de asta nu merge nimic pe aici, doar americanii, de exemplu, schimbă legile fundamentale de vreo 4
ori pe zi şi se zice că-s cea mai democraţie dintre democraţii, nu? Amendamentul doi...nu e pentru noi. :D
Post Reply