Pareri Makarov de la Fort
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pareri Makarov de la Fort
0762154530 suna ma tevez si stabilim detalile cat despre strelok daca te sifonez cu comentariile mele putin imi pasa de tine daca nu vrei sa intelegi unele lucruri treaba ta si plus de asta ma bag in seama unde vreau ptr ca este un forum pubic asa ca scuteste ma
Ai dreptate, te invit la un poligon, fara makaroave
Multumesc, din pacate sunt prea deprte sa pot veni la poligon. Veneam cu plcere chiar si fara Makaroave
Tevez, ai vreo veste buna?
Tevez, ai vreo veste buna?
[quote="strelok" Tevez, ai vreo veste buna?[/quote]
N-am ajuns, încerc mâine sau vineri. Cris, merci de invitaţie, eu te aveam în agendă cu un nr. care se termină cu 339.
N-am ajuns, încerc mâine sau vineri. Cris, merci de invitaţie, eu te aveam în agendă cu un nr. care se termină cu 339.
Asa e il am si pe ala dar il folosesc mai rar .suna ma
Salutare,
Am gasit un filmulet interesant despre niste teste facute pe Makarov si m-am gandit ca poate vreti sa il vedeti si voi.
http://www.youtube.com/watch?v=IAEbbhRJNYw
Se spune ca Makarovul e AK-ul printre pistoale.
Sper sa va placa.
Am gasit un filmulet interesant despre niste teste facute pe Makarov si m-am gandit ca poate vreti sa il vedeti si voi.
http://www.youtube.com/watch?v=IAEbbhRJNYw
Se spune ca Makarovul e AK-ul printre pistoale.
Sper sa va placa.
Si inca unul destul de interesant si util din punctul meu de vedere.
http://www.youtube.com/watch?v=dTj2w5yiwpA
http://www.youtube.com/watch?v=dTj2w5yiwpA
Cauta EFA-2K daca esti iubitor de Makarov.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Multumesc 7coline pentru informatie. Tocul e super, dar la ce folos fara makarov
? Sa speram ca domnul tevez vine cu vesti bune de la MLD. Il asteptam cu nerabdare 
Am intrat pe la MLD în mare grabă vineri. Se pare că mai sunt ceva chestiuni birocratice de rezolvat de către fabrica Fort
până ce Makarovul pe bilă, în 9x22 şi cu ţeavă lisă va putea fi exportat. Cred că va intra zilele astea un reprezentant MLD
aici pe forum să ne zică ce şi cum.
până ce Makarovul pe bilă, în 9x22 şi cu ţeavă lisă va putea fi exportat. Cred că va intra zilele astea un reprezentant MLD
aici pe forum să ne zică ce şi cum.
Iti multumim Tevez pentru vesti, care sunt destul de bune dupa parerea mea. Ma gandesc ca si ucrainienii au tot interesul sa rezolve cat mai repede ca sa poata exporta armele.
Ar fi foarte frumos din partea celor de la MLD sa intre pe topicul nostru si sa ne dea mai multe detalii, poate chiar si o data aproximativa.
Ar fi foarte frumos din partea celor de la MLD sa intre pe topicul nostru si sa ne dea mai multe detalii, poate chiar si o data aproximativa.
Ne pare rau dar nu avem nicio data exacta pentru aparitia Makarovului de la FORT. In schimb, ca si noutate, in 2 saptamani vom avea Fort 18R in cal. .45 Rubber, care va combina puterea munitiei in .45 Rubber cu precizia data de teava mai lunga.igor91 wrote:Iti multumim Tevez pentru vesti, care sunt destul de bune dupa parerea mea. Ma gandesc ca si ucrainienii au tot interesul sa rezolve cat mai repede ca sa poata exporta armele.
O seara buna,

H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
In primul rand vreau sa va multumesc ca ati intrat pe acest topic sa discutati cu noi despre mica(pentru noi e maregunsmith wrote:Ne pare rau dar nu avem nicio data exacta pentru aparitia Makarovului de la FORT. In schimb, ca si noutate, in 2 saptamani vom avea Fort 18R in cal. .45 Rubber, care va combina puterea munitiei in .45 Rubber cu precizia data de teava mai lunga.igor91 wrote:Iti multumim Tevez pentru vesti, care sunt destul de bune dupa parerea mea. Ma gandesc ca si ucrainienii au tot interesul sa rezolve cat mai repede ca sa poata exporta armele.
O seara buna,
Cu siguranta Fort 18 cal .45 este o combinatie perfecta de precizie si putere si sunt mai mult ca sigur ca multa lume va fi interesata de acest model. Aparitia lui Fort 18 cal .45 in Romania este o veste foarte buna. Sa speram ca vom primi o veste asemanatoare si despre Makarov. Eu astept cu nerabdare aceasta veste si sper sa o primesc cat de curand.
Inca odata va multumesc pentru participarea dumneavoastra la discutiile noastre si va rog sa ne mai tineti la curent cu ce se mai intampla cu Makarovul si nu numai.