Incidente cu letale

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Administrator

Re: Incidente cu letale

Post by Administrator »

paul wrote::D fa-te ca nu ma vezi....
Lasa ca te-am vazut eu. Esti banat 30 zile si data viitoare zbori de tot.
2ndLt

Post by 2ndLt »

Pentru ce a luat ban 30 days user-ul "Paul"?
Din curiozitate intreb!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
barthy

Post by barthy »

2ndLt wrote:Pentru ce a luat ban 30 days user-ul "Paul"?
Din curiozitate intreb!
A muncit si omu pentru un BAN CINSTIT, ce te bagi tu ? :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Administrator

Post by Administrator »

Din curiozitate intreb!
A uitat sa-si incheie fermoarul inainte sa intre pe forum.
2ndLt

Post by 2ndLt »

Administrator wrote:
Din curiozitate intreb!
A uitat sa-si incheie fermoarul inainte sa intre pe forum.
Am inteles acum!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
Rudy

Post by Rudy »

Poc&bum si garcea cade
http://www.antena3.ro/romania/politist- ... 39045.html

Paradoxal dar : "ambii vânători sunt poliţişti la Biroul Arme şi Explozivi din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila, iar bărbatul împuşcat era agent-şef la acest serviciu" :shock:

Cu o mica mentiune : doar unul "sunt", cel de-al doilea "era" :wink:
Realizati ca ageamii ca acestia sunt imputerniciti sa ne acorde sau nu dreptul de port si folosinta a pocnitorilor ?
Nu-i asa ca legile's prea blande si ar mai trebui inasprite, pe ici pe colo, pentru evitarea pe viitor a accidentarilor ?

In josul paginii, sunt si cateva comentarii, dragutz-acide, referitoare la pierderea unui bugetar.

Sa auzim de bine
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
bozo

Post by bozo »

Trebuie sa fii prea idiot ca sa te bucuri de moartea unui om, indiferent de ce profesie a avut, sau cat de pregatit a fost in acest domeniu.
Comentariile alea nu sunt deloc "dragut-acide", sunt rautacioase si sunt ale unor oameni fara minte si fara suflet. Poate te gandesti la copii celor doua persoane, una decedata si cealalta la inchisoare si sa imi spui cu ce sunt vinovate?
Ceea ce s-a intamplat este o tragedie, si nu e deloc de ras, dimpotriva trebuie sa constientizam ca nu e de joaca cu manevrarea armelor si sa invatam din greselile altora, pentru ca din ale noastre e foarte probabil sa nu mai apucam sa invatam...
Rudy

Post by Rudy »

Ma gandesc la toate. Dar nu eram eu in spatele tragaciului :wink:
Si ma mai gandesc si la faptul ca cei care fac legile si tin ca ele sa fie respectate, nu le respecta si le aplica doar pe patura de jos...Si ma mai gandesc si la cata umilinta induram in momentul in care achizitionam o noua pocnitoare, dar si obtinerea actelor premergatoare necesare.

Traim intr-o societate in care fiecare lupta pentru el si familia lui, iar de restul....ni se rupe. La toti nu numai mie. Miserupismul, a fost deja ridicat la rang de arta, Asa ca nu vad de m-as duce eu la biserica sa aprind o lumanare sau sa ma rog in memoria "eroului" cazut la datorie (a se citi:vanatoare)... :shock:
Putea fi vorba de oricine, nu doar de 2 polititi, dar fapta comisa, greseala facuta acolo, este una pe care o vedem deseori in Stan si Bran sau in desenele animate ... Unde'i profesionalismul stimabile ? Poate in alta padure, sau alt continent...

P.S.
Sa nu spuna cineva ca a regretat momentul cand bombonel si-a tras un glont in epiderma ce-i ocrotea carotida... :shock: La jelit cineva ? :shock: Ceausescu a raposat plin de gauri si de gloante, si ??? Care l-a jelit ?

P.S.s
Si anticipez ca iar o sa se schimbe legile referitoare al arme . La final o sa fim trimisi zilnic la psiholog, toti detinatorii de arme. De ce? Ce vina avem noi fortele de "neordine" cei care stam cuminti cu armele incuiate in seifuri? De ce trebuie s-o tragem noi, de fiecare data cand politia o da in bara sau cand un demnitar se da in stamba ?
Last edited by Rudy on Sun Dec 29, 2013 1:41 pm, edited 1 time in total.
Rudy

Post by Rudy »

Toti posesorii de arme, isi rup de la gura sume frumusele ca sa-si achizitioneze o pocnitoare. Luam banii de la gura copiilor ca sa ne satisfacem un hoby de 2 lei..
Nu ar fi o problema prea mare valoare in sine a armei, dar faptul ca suntem furati ,prin taxe, accize, analize periodice, sau alte soricarii finaciar-contabile, inventate de alesi, pentru a ne face sa renuntam, doare. Doare asa de tare incat multi au renuntat la arme, O sa ajungem o natie de papa lapte... In fapt acesta este motivul pentru care se mediatizeaza atat de mult aceste incidente minore cu arme. Deposedarea. Imposibilitatea achizitionarii de arme, dar numai pt, pulime. Smekerii vor avea perpetuu dreptul de port si folosinta. :wink:

Intr-un final , final care se se apropie cu pasi repezi si in care populatiei i se va interzice prin lege detinerea de arme, incidentele cu letale nu vor dispare sub nici o forma, Dimpotriva, intuiesc ca ele se vor amplifica, tinand cont de faptul ca vor fi folosite numai de cowboyyy si serifii comunitari "bine pregatiti" si platiti de la buget, din taxele si amenzile achitate de cei care odinioara au avut arme :mrgreen:
bozo

Post by bozo »

Traim intr-o societate in care fiecare lupta pentru el si familia lui, iar de restul....ni se rupe. La toti nu numai mie. Miserupismul, a fost deja ridicat la rang de arta, Asa ca nu vad de m-as duce eu la biserica sa aprind o lumanare sau sa ma rog in memoria "eroilor" cazuti la datorie (a se citi:vanatoare)...
Aici ai spus totul despre societatea in care traim. (din pacate...)
Daca toti ar fi cum spui tu atunci ar exista numai haos, insa unora chiar le pasa si de altii si inclina balanta catre un echilibru din ce in ce mai instabil.
Rudy

Post by Rudy »

bozo wrote:Aici ai spus totul despre societatea in care traim. (din pacate...)
Insusi conceptul pe care s-a cladit democratia este unul de dezinteres total si nepasare fata de aproape.
Pe genul : fiecare pentru el, Idem ca legea junglei, Sau cum se mai zice in popor "fiecare cioara isi apara puiul" si atat.

Unus pro omnibus, omnes pro uno, este deja perimat.
Updatand cele de mai sus ar suna cam asa: " Unul impotriva tuturor si toti impotriva tuturor"
Acesta ar fi actual, comparativ cu cel al muschetarilor.
sBogdan

Post by sBogdan »

A fost un accident,oameni buni. Nu are legatura nici cu Bombonel ,nici cu Ceausescu. Suntem oameni si gresim,indiferent ce meserie sau ocupatie. Totusi,un om a murit nevinovat,accidental. Pai tipul ala de la brigada anti.tero de la SRI care s.a impuscat accidental in cap in timpul unui exercitiu,vreti sa imi spuneti ca nu avea habar sa manevreze armamentul din dotare? Nu cred. Parerea mea este ca s.a relaxat,a lasat.o mai moale cu regulile de siguranta si ...bum. Se intampla,cei care manevreaza arme,cei care conduc,etc. Dar nu.i nimic de ras si nici de luat la misto dupa parerea mea. Putea fi oricine in locul lor.In ambele ipostaze.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
tevez

Post by tevez »

Se poate întâmpla oricui, Doamne fereşte! Nu cred că cel care a tras va ajunge la închisoare dar nimeni nu cred c-ar vrea să
fie în pielea lui, probabil sunt 1500 pe minut de genul "smart-ass" care să zică "şi mai era şi poliţist şi la Arme!" iar el va trăi
cu vina de-a-şi fi omorât colegul şi toate necazurile ce decurg din asta.
Accidentele, fie de vânătoare, de maşină, de avion, de oricare, pot fi diminuate numeric prin legislaţie, reguli, echipament
şi tehnică tot mai bune, etc. dar niciodată eliminate complet, din păcate. Să te foloseşti de un accident de maşină ca să îţi
susţii modificările inepte la codul rutier, sau de unul de vânătoare ca să profiţi şi să deposedezi cetăţeanul corect de armele
deţinute legal, asta deja e măgărie şi sunt convins că vocile anti-arme vor confirma că nu au inimă/creier şi vor mânca kkt
şi pe tema accidentului de vânătoare de la Brăila.
sBogdan

Post by sBogdan »

Personal sunt convins ca de armele de vanatoare nu se va lega nimeni. Doar vanatoarea este sportul alesilor,este o moda,ce sa mai vorbim. In schimb se va face tambalau cu incidente gen Perla,Cora,Baneasa sau Vitan. Vizate sunt armele scurte,de aparare si paza,colectie(ma refer la cele functionale),tir si alea gumate moi. Accidente de vanatoare s.au intamplat de cand ma stiu si se vor mai intampla cat va exista vanatoarea si nimeni nu va comenta nimic,deoarece acele arme sunt in padure,nu pe strazile oraselor iar daca cineva doreste sa se supuna riscului de a fi impuscat sa se duca in padure. De aceea opinia publica nu caraie nimic. Pentru ca singurii care sunt in pericol sunt vanatorii.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
vikkktor

Post by vikkktor »

au dat si ceva la vanatoare in noile propuneri...sa folosesti numai armele care le ai in permis...deci imprumutul armei de la un vanator la altul, probabil va deveni interzis...indiferent pe cine lovesc schimbarile propuse, este doar inceputul...la cum cunosc eu ideile celor de la DAESP-IGPR, initiatorii aberatiilor respective, sunt convins ca este doar inceputul...tot ei au propus si au obtinut in 2011, interdictia cu nu mai mult de 2 in magazie la semiautomate si tot ei daca se intarzie la viza, anuleaza dreptul si fac dosar...astea au fost tot propunerile lor, care mai tarziu au devenit litera de lege....in ultimii 9 ani a fost inadmisibil de multe ori schimbata legea asta si fara motive reale, doar pt ca asa a vrut un militian...de ce este greu sa se admita si sa se procedeze in consecinta, ca niste politisti, cocotati in niste scaune, cand gandesc si actioneaza intr-un mod vadit potrivnic libertatilor cetatenesti, trebuie sa plece de acolo??...
Post Reply