teava rg88 schimbare

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

oroles

Re: teava rg88 schimbare

Post by oroles »

Rudy wrote: Eu sunt crescut la oras
taranul de oras e cel mai prost animal....(tenny-e dixit)
Rudy wrote: Sunt o specie aparte
da, specia homo rudyus: frustrat din motive neelucidate inca, isi creaza o realitate doar a lui. rastalmaceste termeni, inventeaza unii noi, e obsedat de un anume oroles si din acest motiv inventeaza discutii cu el. cand vede ca a dat-o iar in bara devine agresiv si incepe sa jigneasca. se recomanda a i se urmari comportamentul si a se vedea pana unde poate sa avanseze acest specimen in propria-i lume imaginara.

Rudy wrote: in comparatie cu tine, cel nascut si crescut pe islaz. :lol:
pentru a n-spea oara...............instinctul tau de fata mare te inseala....seala....seala
Rudy wrote: Ai alergie la paranteze ? Nu stii sa citesti ? .
mea culpa. am crezut ca te bagi singur in randul celor pregatiti de pe acest forum si am vrut sa corectez asta.
tiger

Post by tiger »

Propun moderatorilor ca acest topic sa se numeasca de acum inainte Limba si gramatica romana; Discutii contradictorii, avand in vedere ca denumirea de Autoaparare dupa votarea proiectului de modificare a legii 295 nu va mai avea nici un temei logic, acest termen disparand, iar dupa cate vedem doi colegi de forum au si intrat in atmosfera noului topic. :lol:
Rudy

Post by Rudy »

oroles wrote:da, specia homo rudyus: frustrat din motive neelucidate inca, behheheee, muuu ihaaaa, ihaaa

mai draga homo-@horoles, arunca retina la cele scrise mai jos:
-----------------------------------------------------------------------
Propunere legislativa la Legea 295/2004. Vom avea 2 legi: restrictiva si permisiva

1. Legea restrictiva se aplica urmatoarelor categorii de persoane, dupa cum urmeaza:

-sensibile;
-emotive
-sperioase
-frigizilor
-papa lapte
-pampalailor
-fatalailor
-pidosnicilor
-fecioarelor
-damelor
-damelor de companie
-pitzipoancelor si pitziponcilor
-epilatilor
-castratilor
-orolesi
-Cezar Ouatu
-Mircea Solcanu
-Adrian Nastase

Acestia isi vor procura arme numai din magazine de specialitate, pe baza unui permis verde eliberat de AEST dupa un temeinic examen psihologic si anal. Nu vor avea insa dreptul la achizitia de munitie, pentru a nu se auto-accidenta si pentru a evita descarcari accidentale ale armelor, care duc la provocarea de sunete puternice ce pot deregla auzul si provoca lesinuri celor din categoria sus mentionata. Armele, trebuie sa fie din cele incadrate la categoria soft, (aluminiu, zamac, polimer, adica de genul celor de unica sau dubla folosinta), pentru ca domnisoarei/domnisorului purtator sa nu-i fie afectat mersul unduit, datorita greutatii armei, dar si pentru a evita atractia polilor magnetici ai pamantului.
Acestia pot insa achizitiona in regim liber, spray-uri lacrimogene, pe care le vor utiliza la vizionarea de telenovele, bastoane de cauciuc, tonfe si WD40 pentru ..... :mrgreen:

2. Legea permisiva se va aplica urmatoarelor categorii de persoane, dupa cum urmeaza:

-masculilor
-persoanelor cu o fire razboinica
-haiducilor
-personal M.I.
-armata
-jandarmerie
-S.R.I. si S.P.P.
-Rambo
-Arnold
-eu
-Miron Cozma
-Mircea Badea
-Adrian Iovan

Acestia isi pot procura armele direct de pe taraba din: Bulgaria, Rep.Moldova, America, etc, intrucat in RO se gasesc doar cu ventuze. Au drept de achizitie port si folosinta, cu obligativitatea ca la purtator sa gasim atat arma, full loaded cat si C.I. (buletin, permis de conducere, pasaport).

Consider ca, cu cele de mai sus am impacat atat capra cat si varza si va doresc un week-end placut.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
oroles

Post by oroles »

tiger wrote:Propun moderatorilor ca acest topic sa se numeasca de acum inainte Limba si gramatica romana; Discutii contradictorii, avand in vedere ca denumirea de Autoaparare dupa votarea proiectului de modificare a legii 295 nu va mai avea nici un temei logic, acest termen disparand, iar dupa cate vedem doi colegi de forum au si intrat in atmosfera noului topic. :lol:
:) avem topic dedicat pentru aceasta problema grava (modificarea legii). cred ca e in interesul tuturor sa-l pastram la obiect, fara off topicuri, atacuri la persoana, halucinatii si caterinca proasta.
Rudy wrote:...bla bla bla...Vom avea 2 legi: restrictiva si permisiva...bla bla bla
mai lucreaza putin la glume, momentan sunt fara sare si piper.
Rudy

Post by Rudy »

oroles wrote: muuuuuuu, behhee... mai lucreaza putin la glume, sunt fara sare si piper.
Prin batrani circula o vorba : "Numai prostii nu stiu de epitete, sau metafore". (Remarci ca m-am erudit :mrgreen: ?)
Nu stiam ca ai probleme si cu papilele gustative. De fapt toata materia de deasupra gatului tau, are o problema grava. (nu contest faptul ca si pe mine ma doare'n... mai jos, de tine)

Daca-i sti cat adevar zace in cele spuse de mine mai sus, referitor la Legea in 2 exemplare,,,,una pentru fraieri si alta pentru smecheri :wink:
Ai coliba electrificata ? iti recomand sa deschizi televizorul, din cand in cand.
oroles

Post by oroles »

Rudy wrote:Prin batrani circula o vorba : "Numai prostii nu stiu de epitete, sau metafore".
pai tu nu stii nici de una nici de alta, lol.
Rudy wrote: (Remarci ca m-am erudit :mrgreen: ?)
sunt convins ca tu, in nebunia ta, chiar ai impresia asta.
Rudy wrote: (nu contest faptul ca si pe mine ma doare'n... mai jos, de tine)
vad, vad, se observa si in semnatura ta :)

nu cred ca se mai poate ceva in plus despre prostiile insirate de tine pe aici, asa ca pana la o noua aberatie marca rudy, subiectul e inchis pentru mine.
Rudy

Post by Rudy »

oroles wrote:subiectul e inchis pentru mine.
Amin.
Post Reply