Nu inteleg de ce nu este disponibila , cand aceasta arma este trecuta la sectiunea gamo international si este diponibila in toata Europa numai la noi nu. Curios. Cred ca raspunsurile pe care le primim, uneori nu sunt satisfacatoare si mai cred ca la raspunsul dat anterior de Marius s-a dorit o explicatie.Arrow wrote:Maxima V nu e disponibila pt. RO.
Marius
Cei care dorec sa cumpere o arma si intra pe forum vor informatii cat mai multe. Se spune ca reclama e sufletul comertului si in concluzie Arow ar trebui sa deschida o sectiune in care sa faca prezentari cat mai detailate, chiar si la modele care nu se importa, motivul pt care nu sunt disponibile , noutatile care pot aparea in cursul unui an. In acest fel daca in urma vizualizarii ar exista si un chestionar care sa aiba si cateva intrebari de genul :
-ce arma va place cel mai mult?
-ce arma doriti sa achizitionati in urmatoarele 6 luni?....s.a.m.d.
STUDIEREA PIETEI ESTE UN FACTOR IMPORTANT IN DEZVOLTAREA UNEI FIRME.
Inca un sfat pt Arow- incercati sa fiti mai pragmatici si sa nu va bazati pe faptul ca numai D-tra importati aceste arme . Maine mai pot aparea inca 5 firme care sa faca acest lucru . Exclusivitatea pe care o aveti in momentul de fata este relativa. Critica este buna si nu cred ca ar trebui sa va suparati pt parerile exprimate.