Sfat glont cauciuc 9mm pt. Fort 17R

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

7Coline

Re: Sfat glont cauciuc 9mm pt. Fort 17R

Post by 7Coline »

saphire wrote:Nu stiu cat de buna este sau proasta , singurul lucru care l-am putut constata este ca a fost mai puternica decat Libra, ce anume inseamna proasta?
Inconsistenta, imprecisa , putere <Fort<AKBC.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
saphire

Post by saphire »

Azi am testat si AKBC intr-adevar cea mai puternica... a mai ramas Fortul sa-l testez, din pacate magazinul Arrow nu-l avea pe stoc.
saphire

Post by saphire »

Am observat ca un tub de AKBC s-a deformat in partea de jos a cartusului a facut o burta circulara , dar cu toate astea a fost aruncat afara, nu a ramas blocat in camera.
A mai patit cineva asa ceva este des intalnita deformarea tubului ?
Image

Uploaded with ImageShack.us
7Coline

Post by 7Coline »

saphire wrote:Am observat ca un tub de AKBC s-a deformat in partea de jos a cartusului a facut o burta circulara , dar cu toate astea a fost aruncat afara, nu a ramas blocat in camera.
A mai patit cineva asa ceva este des intalnita deformarea tubului ?
Image

Sa verifici matale camera cartusului , ca ori e deformata camera de a putut sa se deformeze in asa hal tubul ori a fost percutat inainte de a intra complet in camera. O problema similara peste care am dat eu la AKBC a fost aruncarea capsei din tub , cred ca o fost o incarcatura dubla sau ceva de genul ca si bila iesea in afara cam mult.

IRESPONSABIL²
saphire

Post by saphire »

Am verificat foarte bine camera cartusului si totul este ok , nu prezinta deformari, tubul cartusului deformat a facut burta accea exact in dreptul sinei care face trecerea din incarcator in camera cartusului unde cartusul nu este incanjurat complet de camera. Am mai tras cateva tuburi si nu au avut nici o problema ... posibil sa fi fost un cartus cu incarcatura mai mare...
7Coline

Post by 7Coline »

saphire wrote:Am verificat foarte bine camera cartusului si totul este ok , nu prezinta deformari, tubul cartusului deformat a facut burta accea exact in dreptul sinei care face trecerea din incarcator in camera cartusului unde cartusul nu este incanjurat complet de camera. Am mai tras cateva tuburi si nu au avut nici o problema ... posibil sa fi fost un cartus cu incarcatura mai mare...
Sau peretele tubului mai subtire in partea aia. Toate marcile de munitie rubber au probleme , nu sunt consistente .

IRESPONSABIL²
Babanu

Post by Babanu »

7Coline wrote: ori a fost percutat inainte de a intra complet in camera
De regula cand arma este "out of battery" nu percuteaza, poate doar sa aiba un defect mecanic ceea ce nu pare sa fi fost mentionat
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
7Coline

Post by 7Coline »

Babanu wrote:
7Coline wrote: ori a fost percutat inainte de a intra complet in camera
De regula cand arma este "out of battery" nu percuteaza, poate doar sa aiba un defect mecanic ceea ce nu pare sa fi fost mentionat
De regula , dar se mai intampla.

IRESPONSABIL²
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

saphire wrote:Am observat ca un tub de AKBC s-a deformat in partea de jos a cartusului a facut o burta circulara , dar cu toate astea a fost aruncat afara, nu a ramas blocat in camera.

Image

Asta e cumva un tub din alama?
saphire

Post by saphire »

Din alama nu este sigur... probabil ca dintr-un aliaj ceva...
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

saphire wrote:Din alama nu este sigur... probabil ca dintr-un aliaj ceva...
Alama insasi este un aliaj iar tubul din poza prezentata pare a fi tocmai din acel aliaj, adica alama.
Puteti va rog sa ne spuneti de unde ati achizitionat munitia al carui tub este fotografiat mai sus?
saphire

Post by saphire »

Eu ma gandeam ca este din vreun aliaj de otel, dar azi am mai zgariat tubul si nu prea cred ca este otel sub nici o forma... cel mai posibil cum spuneti d-voastra este din alama. Munitia a fost cumparata dintr-un magazin Arrow.
Rainman

Post by Rainman »

uite aici tot un AKBS.
munitia e puternica, mai apar umflaturi sau crapaturi in cartus. eu nu am avut decat incidentul asta. ce-i drept, nici nu am tras foarte multe :)
Image
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
saphire

Post by saphire »

Nici eu nu am tras prea multe focuri pana am constatat deformarea tubului, ce-i drept nu toate se deformeaza dar oricum faptul ca se intampla asta ridica un semn de intrebare destul de mare... calitatea foarte proasta , doar puterea ii da un avantaj in fata altora... pacat ca nu este fabricata cum trebuie.
vali201888

Post by vali201888 »

Anvelope vara si Jante la Super Preturi gasesti aici : anvelope vara vadrexim
Anvelope Vadrexim si jante Orice autovehicul.
Post Reply