off topic
la pseudoaparare. De ce acest lucru. Ei bine, legiuitorul, a considerat ca smekerii ca sa zic asa au trecut prin anumite
etape de pregatire, ceea ce mi se pare corect. Pseuodo-aparatii, in schimb, nu trec prin nici un fel de antrenament, doar cel al nervilor
stand la cozi, platind taxe si impozite.
Ala de mai sus @oroles, care bahar nu are ce este aceea munitie de razboi, nu pricepe ca de fapt permisul pentru plebe nu are nici o valoare.
Si ca pt, obtinerea lui, s-au facut doar plati si cateva examene medicale, la ochi, plamani si rect, exact ca in cazul
unei simple angajari. Alta aberatie de-a lu' @oroles: "permisul atesta ca nu ai cazier". Afirmatie socanta si de 2 lei. Daca am cazier la regimul
circulatiei, pot avea foarte bine si permis de arma. si exemplele de infractiuni permise pentru ca un permis de arma sa fie eliberat pot
fi mai multe.
Ieri seara pe canalul de tv, explorer, un tip oarecare din USA, Jimmy parca, si-a cumparat un tanc, si-l plimba de colo prin americi.
Da @oroles, ai citit bine TANC, cu senile de razboi, din otel, nu din zamac
Dar tu nu sti ce-i aia arma de razboi sau munitie, intrucat sub perna de acasa ai doar aur, precum manelistii sau cocalarii.
Ei bine, de ce acte a avut el nevoie pt achizitie ? C.I, pasaport, permis aliberat de A.E.S.T,livret militar, sau cazier ?
In fine, poate am eu prea multe pretentii de la singura viata pe care o am, (si pe care nu mi-a dat-o statul)
dar "altii" de mai sus, nu dau nume @oroles, prea le iau pe toate de bune le inghit, nu le rumega si le defecheaza precum ierbivorele.
O zi buna.
P.S ma bate gandul sa-mi iau si eu un fort de otel,dar nu de aparare ca nu am de cine,sau de ce, doar asa de pamplezir, ce ziceti se merita?
(permis am, intrucat vad bine si am cazier curat

)