Examen Curs Instructori in Poligon

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
tunari.ro

Examen Curs Instructori in Poligon

Post by tunari.ro »

Prin amabilitatea administratorilor acestui forum va informam ca toate procedurile legale de sustinere a examenului de absolvire al cursului de instructor in poligonul de tragere organizat de catre Tactical Life, au fost indeplinite. Astfel in data de 24.04.2013 si 15.05.2013, in cadrul Complexului de tragere Anatolie Salceanu -Joita, vor avea loc, in fata comisiei formate din reprezentantii tuturor ministerelor prevazute in HG 130/2005, sesiunile de examinare teoretice si practice. Persoanele care au parcurs cursul sunt rugate sa se programeze pentru examen la una din cele doua date mentionate. Seriile de examinare se vor forma in ordinea inscrierii. Capacitatea maxima pentru o serie este de 40 de persoane. In intervalul de timp ramas pana la data examenului, toti cursantii sunt invitati gratuit la sedintele de pregatire intensiva, in zilele de marti si joi (orele 14.00 - 16.00) in incinta poligonului A. Salceanu - Joita.

Dupa promovarea examenului de absolvire, pe baza diplomei Tactical Life, puteti solicita reprezentantilor D.A.E.S.T din cadrul serviciului de politie din raza de domiciliu, eliberarea Atestatului de Instructor in Poligonul de Tragere. Acest atestat va acorda dreptul de a profesa meseria de instructor in poligon cat si posibilitatea de a detine si folosi arme de tir lungi sau scurte, asa cum sunt ele descrise in anexa legii 295/2004, modificata si completata de legea 117/2011.

Tactical Life este singura societate care a solicitat si obtinut avizul favorabil din partea tuturor ministerelor mentionate in HG 130/2005, deci in cazul in care promovati examenul, nu exista riscul de a pierde drepturile conferite de lege din motive de nerespectare a legislatiei in vigoare cu privire la procedurile de examinare.

Pentru inscrieri, informatii, lamuriri suplimentare: 0747 326 022 (Viorel Paraschiv)

Cu stima,
Tactical Life
Attachments
instructori in poligon.jpg
instructori in poligon.jpg (183.93 KiB) Viewed 4961 times
DanielT

Re: Examen Curs Instructori in Poligon

Post by DanielT »

"fuarte rau" dak e monopol dar suntem in tzara "sa moara capra vecinului" asa k nu ne miram ce avea dacxa mai erau si alte firme autorzate?este o abijnuinta noii veniti sa fie "faultati" de cei ku pile in sistem sdaca nu e un singur impoortator sau autorizat pentru o anumita licentziere atunci ceilalti depind de un oscior aruncat de el.nu vreau sa nevrozez freo firma anume numai trag semnalul de alarma k suntem intro piatza neconcurentziala in care dai mia de "ieuro" pentru un curs de cateva sute de nlei si unde un impoertator serios se trezeshte cu dosare...unde esti tu nene Iancule sa vezi cata dreptarte ai avt?
tunari.ro

Post by tunari.ro »

Domnule DanielT,
am sa va raspund, cu toate ca atat limbajul cat si aprecierile pe care le faceti nu imi recomanda acest lucru.Ma simt obligat totusi pentru cei care ne sunt prieteni pe acest forum, dar si fata de cei care nu ne cunosc inca.

Deci,
Am comunicat datele de prezentare si am asigurat cursantii nostrii ca acest examen se organizeaza cu respectarea deplina a prevederilor legale. Afirmam cu responsabilitate ca vom avea comisia de examinare asa cum este ea definita in HG 130 si avem certitudinea ca este pentru prima data cand se ministerele nominalizate au confirmat oficial prezenta reprezentantilor dumnealor.

Aprecierile fata de valoarea acestui curs va apartin si nu ofera argumente care pot demonstra cum, daca respecti legea si programa de curs, este posibil sa te incadrezi in costuri mici pentru o activitate aproape zilnica, timp de 6 luni. Noi stim doar ca in ceea ce ne priveste am respectat si normele in vigoare si pe cei care au urmat cursurile. Nu urmarim nici o actiune fata de concurenta, vrem doar sa asiguram partenerii nostrii ca asteptarea la care au fost supusi se datoreaza in exclusivitate procedurilor anevoioase impuse de lege. Acum aceste aspecte sunt depasite si speram sa ne castigam un bun renume prin ceea ce oferim oamenilor, nu din amestecul in afacerile altora.
Nu este vorba de monopol asa cum gresit ati afirmat ci doar despre preocuparea unora, chiar daca necesita un efort substantial, de a pune in prim plan serviciile oferite asa cum sunt ele descrise de lege. Este o mare eroare sa considerati ca alt operator nu va putea face la fel, desigur daca va parcurge toate etapele in mod corect.Ce trebuia sa intelegeti este ca pana la noi nu a facut-o nimeni, chiar daca mai exista si alte societati autorizate.Deci, am deschis un drum pentru cei care vor fi interesati sa dezvolte astfel de servicii si suntem fericiti ca efortul depus a avut un rezultat favorabil cursantilor nostrii si nu in ultimul rand - noua.Un efect secundar este imaginea buna obtinuta in fata autoritatilor care vad ca suntem ambitiosi si interesati sa dezvoltam un proiect serios, bazat pe lege si nu pe interventii. Din punctul meu de vedere suntem in tara in care se mai intampla si lucruri bune, chiar daca rar sau greu. Va asigur ca ne straduim sa emitem diplome cu valoare si pentru asta nu am apelat la pile. Daca o faceam, nu dura 2,5 ani si nici nu toceam scarile la 3 ministere. Ne judecati eronat, cred - fara intentie, probabil din cauza lipsei de informatie.

Ne ramane doar sa speram ca legea va fi interpretata si aplicata egal peste tot.Pana atunci bucurati-va ca in mod absolut legal, cei apropiati de arme, au o noua oportunitate sa-si satisfaca pasiunea.

Va multumesc pentru interes.

Stima,
Tactical Life
cobra

Post by cobra »

DanielT wrote:"fuarte rau" dak e monopol dar suntem in tzara "sa moara capra vecinului" asa k nu ne miram ce avea dacxa mai erau si alte firme autorzate?este o abijnuinta noii veniti sa fie "faultati" de cei ku pile in sistem sdaca nu e un singur impoortator sau autorizat pentru o anumita licentziere atunci ceilalti depind de un oscior aruncat de el.nu vreau sa nevrozez freo firma anume numai trag semnalul de alarma k suntem intro piatza neconcurentziala in care dai mia de "ieuro" pentru un curs de cateva sute de nlei si unde un impoertator serios se trezeshte cu dosare...unde esti tu nene Iancule sa vezi cata dreptarte ai avt?
Mai omule,ori scrii corect si gramatical romaneste,ori ne lasi,si fa-ne si noua un bine,nu mai scrie cu caractere de ,,chat''.ca devine obositor pt cineva sa stea sa traduca ce ai vrut tu sa scrii acolo,si daca vrei sa devi instructor,demareaza si tu procedurile pt autorizare instructori pt tir si mai vb apoi despre marile realizari si despre multele usi ce au trebuit deschise cu capul,asa ca nu mai arunca cu noroi in nimeni,si daca colegul nostru vrea sa ajute de ce te pui tu contra?nu e frumos ceea ce faci!
vikkktor

Post by vikkktor »

DanielT wrote:"fuarte rau" dak e monopol dar suntem in tzara "sa moara capra vecinului" asa k nu ne miram ce avea dacxa mai erau si alte firme autorzate?este o abijnuinta noii veniti sa fie "faultati" de cei ku pile in sistem sdaca nu e un singur impoortator sau autorizat pentru o anumita licentziere atunci ceilalti depind de un oscior aruncat de el.nu vreau sa nevrozez freo firma anume numai trag semnalul de alarma k suntem intro piatza neconcurentziala in care dai mia de "ieuro" pentru un curs de cateva sute de nlei si unde un impoertator serios se trezeshte cu dosare...unde esti tu nene Iancule sa vezi cata dreptarte ai avt?
:lol: :lol: :lol: nu stiu de unde esti, dar, imi devii simpatic, mai ales ca se pare ca ai idee de o parte de adevar.... :lol: :lol:
7Coline

Post by 7Coline »

Scrie in $$$$ $$$$ sa poata citi omul fara sa vomite , cocalar infect . MELTEAN!
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
Post Reply