Bună ziua,
Tocmai am luat examenul de vânător și a venit momentul să-mi achiziționez o armă. Mă gândeam la un Beneli Argo E, calibrul 300 wm cu țeavă de 61 cm și aș vrea să vă întreb dacă se găsește această armă și în varianta comfortech tot la 61 de cm țeava. Dacă nu, măcar în varianta simplă (wood). Care ar fi prețurile și există pe stoc? Mulțumesc.
Aș putea achiziționa un Argo second (achiziționat cândva tot de la ARW) însă piesa a treia are joc și nu știu dacă există un service autorizat care să rezolve problema. Dacă ar exista un astfel de service, aș prefera să iau arma second din cauza prețului.
Benelli Argo E
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Benelli Argo E
Benelli Argo 300 winchester magnum
Nikon Prostaff Target EFR 3-9x40
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
Re: Benelli Argo E
Buna ziua.ThunderRa wrote:Bună ziua,
Tocmai am luat examenul de vânător și a venit momentul să-mi achiziționez o armă. Mă gândeam la un Beneli Argo E, calibrul 300 wm cu țeavă de 61 cm și aș vrea să vă întreb dacă se găsește această armă și în varianta comfortech tot la 61 de cm țeava. Dacă nu, măcar în varianta simplă (wood). Care ar fi prețurile și există pe stoc? Mulțumesc.
Aș putea achiziționa un Argo second (achiziționat cândva tot de la ARW) însă piesa a treia are joc și nu știu dacă există un service autorizat care să rezolve problema. Dacă ar exista un astfel de service, aș prefera să iau arma second din cauza prețului.
Ce doriti dumneavoastra exista. Pretul variaza intre 1465E si 1510E functie de varianta cu pat sintetic aleasa. Service la arma poate realiza orice armurier autorizat care este si priceput. Daca aveti ocazia pentru o arma second, ganditi-va in primul rand ce doriti de fapt de la arma, cat de mult o veti folosi, in ce conditii etc.. Daca va hotarati totusi sa fie un second, atunci cand o cumparati luati un prieten vanator cu experienta sau cum am spus mai sus un armurier priceput, asta in cazul in care cel care va vinde arma nu este un om de incredere. Ca la masini.
Cu respect.
Re: Benelli Argo E
Am achiziționat arma second după ce a văzut-o un armurier. Mulțumesc! Dacă voi avea nevoie de service, voi apela la Arrow dacă este posibil.
Benelli Argo 300 winchester magnum
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177
Gamo CFX .22
Gamo Revolver R77 .177