Bun atunci sa stbililm ceva pentru ca fiecare dintre noi este nedumirit la un moment dat si atunci cauta sprijin undeva. Eu ma gandeam ca aici pe un forum de calibrul astuia ar trebui sa primesti in prima faza mai multe cunostinte decat poti tu da altfel nu ii vad rostul. Daca si aici se face politica si se fac partide si partidulete de forum asta este semn trist pentru ce a ajuns societatea noastra romaneasca. A fost un user, duca-se. Dar are cineva pe con nstiinta pe toti alti useri rastigniti pentru acel user care a fost? Eu fac o greseala pe care multi o considera ca greseala mai citesc din cand in cand din Biblie si imi aduc aminte de acolo ca zice sa ridice piatra cel fara de greseala. Eu nu cunosc amananute si nici nu vreau sa le cunosc pentru asa ceva subiecte pot merge la can-can sau showurile scarboase de pe la TV. Aici ca nou venit ma astept sa gasesc alta atmosfera. Daca am dreptate cu partiduletele de forum ma astept multi sa imi sara in cap dar pot sa trec din nou la cititul forumului cautand ce ma intereseaza.paul wrote:breee,''nedumeritul'' este un fost user,mai bine zis un personajcontroversat.
ROMSDC
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ROMSDC
tu chiar esti idealist
de cand e lumea au fost ''bisericute'' cum sau cumulat mai mult de 2 indivizi ,tzup, a rasarit ''bisericuta''
poate iei lucrurile prea in serios pe un astfel de forum unde diferenta de opinie e luata ca o injurie. descreteste fruntea si fii mai relax ca doar toti facem politica si ne pricepem la fotbal

poate iei lucrurile prea in serios pe un astfel de forum unde diferenta de opinie e luata ca o injurie. descreteste fruntea si fii mai relax ca doar toti facem politica si ne pricepem la fotbal
auzi,nu vrei sa ne facem un forum impreuna? tu zici una,eu zic alta....si uite asa apar divergentele care duc la progres... apare unul mai rasarit ii dam eject 
Habar nu ai cat de mare adevar ai spus in randurile de mai sus. Si chiar mi-ai descretit fruntea. Acum sa vezi ca o sa zica unii ca eu sunt tu si tu esti eu si amandoi suntem clona unui nedumirit sau asa ceva. Sa vezi ce haios o sa fie.paul wrote:tu chiar esti idealistde cand e lumea au fost ''bisericute'' cum sau cumulat mai mult de 2 indivizi ,tzup, a rasarit ''bisericuta''
poate iei lucrurile prea in serios pe un astfel de forum unde diferenta de opinie e luata ca o injurie. descreteste fruntea si fii mai relax ca doar toti facem politica si ne pricepem la fotbal![]()
ete sula lu' Calu
eu am ''recomandari'' serioase si nu tine vrajeala cu tu esti eu si vice-versa
poate doar discipolii respectabilului ''nedumerit''
eu am ''recomandari'' serioase si nu tine vrajeala cu tu esti eu si vice-versa
ma duc sa ma bag in seama pe alt forum
aveti grija ce scrieti....."I'll be back"
http://www.youtube.com/watch?v=M1ypn0y32Ac
aveti grija ce scrieti....."I'll be back"
http://www.youtube.com/watch?v=M1ypn0y32Ac
Bun, acum serios vorbind, sula lu calu este o chestie serioasa si nu o luam in deradere. Chstia cu discipolii si nedumeritul este alta. M-am tot chinuit sa ma documentez si inca nu am ajuns la o concluzie certa dar sigur nu sunt eu cel care va da un verdict final in ce il priveste pe individ. Stiu deja ca a adus primele arme neletale din otel cu teava lisa si asta a fost o chestie buna. Uite ca avem de unde alege si piata a inflorit. Mai mult cu dovezi si alte alea nu stiu si nici nu ma intereseaza sa aflu. Nu cumpar si nu fac afaceri cu respectivul. Din punctul meu de vedere poate ca nici nu exista si este doar o clona ramasa pe vreun forum. De aia nici nu imi pasa de el si discipolii lui.paul wrote:ete sula lu' Calu
eu am ''recomandari'' serioase si nu tine vrajeala cu tu esti eu si vice-versapoate doar discipolii respectabilului ''nedumerit''
Da' nu ne lasa in ceata. Pe ce alte forumuri mai bantui? Mai sunt vreunele cu arme de autoaparare?
bree,acu'trebuie sa ma dau in vileag? intru pe forumuri de si pentru fmi gen elle.ro
aveti ceva de comentat???????
alte forumuri de autoaparare nu,s dct cele arhicunoscute
Am priceput. Tocmai citeam ceva de unul din IL care povesteste despre LRAD, long range acoustic devices. Ceva non letal care le folosesc impotriva teroristilor. Ca prin IL cam au probleme cu teroristii si in consecinta aia au experienta de necontestat in autoaparare. Sa incerc sa pun o imagine trimisa de ala de la un device din ala folosit pana si pe apa: Cica provoaca tot felul de bucurii si sunt si in versiune portabila. De la gresturi, teama, dezorientare si flutter la ruperi de timpan si alte disfunctii de nu mai esti om. Si sunt neletale. Pe dracu'. PS - IL nu este ilfov este Israelpaul wrote:bree,acu'trebuie sa ma dau in vileag? intru pe forumuri de si pentru fmi gen elle.roaveti ceva de comentat???????
![]()
![]()
sunt f eficiente,frecventele pe care le foloseste (din gama ''joase'' 8-20 hertzi) pot induce stari de disconfort omului.
pe vremea cand eram pionier ne jucam la cercul de electronica cu diverse montaje care produceau oscilatii in domeniul infrasunetelor si ne amuzam ca ne produceau foame (gol in stomac) sau simteai ca un fel de raceala pe spate.
pe vremea cand eram pionier ne jucam la cercul de electronica cu diverse montaje care produceau oscilatii in domeniul infrasunetelor si ne amuzam ca ne produceau foame (gol in stomac) sau simteai ca un fel de raceala pe spate.
-
anghelache
Mitingul lui Ceausescu cu infrasunete a fost dat peste cap.gunny0ne wrote:Am priceput. Tocmai citeam ceva de unul din IL care povesteste despre LRAD, long range acoustic devices. Ceva non letal care le folosesc impotriva teroristilor. Ca prin IL cam au probleme cu teroristii si in consecinta aia au experienta de necontestat in autoaparare. Sa incerc sa pun o imagine trimisa de ala de la un device din ala folosit pana si pe apa: Cica provoaca tot felul de bucurii si sunt si in versiune portabila. De la gresturi, teama, dezorientare si flutter la ruperi de timpan si alte disfunctii de nu mai esti om. Si sunt neletale. Pe dracu'. PS - IL nu este ilfov este Israelpaul wrote:bree,acu'trebuie sa ma dau in vileag? intru pe forumuri de si pentru fmi gen elle.roaveti ceva de comentat???????
![]()
![]()
@anghelache In fine un om care pare ca stie ce vorbeste. Se lucra la asa ceva de multa vreme in unitatea de la Pipera si la cateva puncte separate din tara. Difuzoare care aveau in loc de membrane coloane de aer ionizat modulat cu frecvente intre 0.3Hz si 9Hz. Nu stiu exact puterile la care se ajunsese la noi dar stiu ca in Franta s-au tinut experimental concerte pe stadioane folosindu-se si astfel de instalatii pentru redarea basilor.
Doar in Bucuresti s-au folosit? Sau si in Timisoara, Brasov, Sibiu?
P.S.
finut, asa
P.S.
gunny0ne wrote: ...
Sa vezi ce haios o sa fie.
La finul cui te referi? Că eu pre mulţi am năşit pînă acum.Rainman wrote:Doar in Bucuresti s-au folosit? Sau si in Timisoara, Brasov, Sibiu?
Despre asta nu stiu nimic cert. Este posibil sa fi fost si acolo asa ceva.
P.S.gunny0ne wrote: ...
Sa vezi ce haios o sa fie.finut, asa