Pe cand si munitie hunter , rocket si TS de la Gamo si in magazinele Arrow?
Viorel Cirjaliu
webmaster@airguns.ro
Munitie
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Va multumim pentru interesul dumneavoastra pentru produsele GAMO.In ceea ce priveste munitia pot sa va spun ca Hunter exista in magazine de doi ani, TS este comandata si o sa apara in magazinele noastre in max.o luna,Rocket nu apare in catalogul GAMO pentru tara noastra.Am vazut ca exista pe site-ul firmei Gamo la produse pentru piata din Spania,insa la produse INTERNATIONAL nu apare.In momentul in care ele vor fi disponibile pentru noi le ve-ti gasi si in magazinele noastre.
-
BMG
Munitie pt Anics A101
Buna
Nu de mult mi'am cumparat cu Anics A101 din cate stiu acest pistol merge doar cu bine de otel invelite in cupru (4.4mm) eu sunt din sibiu iar furnizorul de aici nu mai poate aduce asemenea bile. Unde as putea sa gasesc asemenea bile??
Am incercat si bile de 4.5 de plumb insa am mari probleme cu acestea....
Va multumesc!
Nu de mult mi'am cumparat cu Anics A101 din cate stiu acest pistol merge doar cu bine de otel invelite in cupru (4.4mm) eu sunt din sibiu iar furnizorul de aici nu mai poate aduce asemenea bile. Unde as putea sa gasesc asemenea bile??
Am incercat si bile de 4.5 de plumb insa am mari probleme cu acestea....
Va multumesc!
Re: Munitie pt Anics A101
Imi pare rau, nu stiu, noi aducem doar Gamo care nu produce asa ceva.BMG wrote: Unde as putea sa gasesc asemenea bile??
-
Alegzandru
Vad ca Roket in 4.5 este disponibila pt Gamo International. Veti aduce si tipul asta de munitie? Este cea mai vanduta in calibrul acesta si e pacat sa nu aduceti si in Romania, mai ales daca e disponibila.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...