Fort 17R .45Rubber
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
fane satar
-
fane satar
Re: Fort 17R .45Rubber
Gaura in geaca de iarna...
- Attachments
-
- SAM_4085 (600 x 450).jpg (50.5 KiB) Viewed 11008 times
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
fane satar
Doua gauri...doua bile...
- Attachments
-
- SAM_4090 (600 x 450).jpg (66.8 KiB) Viewed 11007 times
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
fane satar
Galeata de tabla a vecinului...
- Attachments
-
- SAM_4091 (600 x 450).jpg (71.4 KiB) Viewed 11007 times
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
fane satar
Tabla galetii indreptata...
- Attachments
-
- SAM_4093 (600 x 450).jpg (52.07 KiB) Viewed 11007 times
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
fane satar
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Bv. pt. teste, lemnul ăla fiind de esenţă tare, nu a "beneficiat" de urme prea impresionante, pentru asta e bună o scândură de brad:
Am de făcut două observaţii: să nu se mai vadă faţa în poze sau filmuleţe că cine ştie cine se sesizează...
Şi vezi c-ai trecut cu ţeava armei, care părea încărcată, prin faţa domnului care filma. Nu se face, chiar dacă degetul era regulamentar,
nu era în garda trăgaciului cum se greşeşte de multe ori.
Shoot safe!
Şi vezi c-ai trecut cu ţeava armei, care părea încărcată, prin faţa domnului care filma. Nu se face, chiar dacă degetul era regulamentar,
nu era în garda trăgaciului cum se greşeşte de multe ori.
Shoot safe!
-
fane satar
Multumesc pt apreciere Tevez. Daca te uiti atent in primul filmulet am arma asigurata si la mine e o obisnuita sa stau cu degetul pe garda. Salut si inca o data multumesc pt apreciere. Shoot safe
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
andrei_ladaru
Excelente poze, in sensul ca elimina orice dubiu in legatura cu 45 rubber, poza cu trunchiul de fag spune totul desi nu e atat de spectaculoasa. Felicitari!
P.S.In ce tara traim, daca n-ai poligon in oras, conform legii, nu-ti poti testa arma, de rasul curcilor, n-are sens sa dezvoltam un subiect aproape retoric, of!
P.S.In ce tara traim, daca n-ai poligon in oras, conform legii, nu-ti poti testa arma, de rasul curcilor, n-are sens sa dezvoltam un subiect aproape retoric, of!
Fara suparare, dar filmuletele sunt EXACT ceea ce nu trebuie sa faci atunci cand ai devenit posesorul unei arme de foc.Ceea ce se vede in imagini constituie INFRACTIUNE, in conformitate cu legea actuala.
Din pacate, responsabilitatea fata de uzul armelor este la pamant. Asemeni si cunostintele de balistica sau reguli de manuire a armelor care lanseaza proiectile. Zero.Tragi in materiale dure fara protectie, cu atatia spectatori, fara sa te gandesti cat de usor este ca ochiul sa fie inlocuit de bila.
Sa nu ne mai miram atunci, de ce sunt atatea evenimente cu arme neletale si de ce nu este inca permis accesul civililor la arme scurte cu glont. Autorul probabil nu stie ca forumurile despre arme si asociatele lor sunt monitorizate, constituind sursa de inspiratie in elaborarea legilor si hotararilor specifice. Prin aceste imagini (si altele asemanatoare) nu faceti altceva decat sa mentineti (pe buna dreptate) suspiciunile si neincrederea autoritatilor fata de solicitantii de permis. Din fericire, mai sunt destui oameni care se aduna in locuri autorizate si cu mult efort, incearca sa demonstreze ca au educatia potrivita.
Totul tine de respect. Fata de voi, fata de semeni dar mai ales fata de lege.
Nu va scriam aceste randuri, daca la o discutie despre normele de aplicare ale legii 117 nu s-ar fi vorbit despre acest tip de material sau altele asemanatoare, care polueaza nedorit Youtube-ul.
(Citez, chiar daca fara voia autorului: "Cum vrei tu sa dam aprobare pentru pistoale de tir sportiv, daca astia cu bila se filmeaza tragand in sticle si bidoane pe camp, dupa care le pun pe internet, unde le vede toata lumea. Vrei sa se impuste la stop si cu glont, nu ajunge ca isi scot ochii cu neletalele?" - mentionez ca aceste vorbe apartin unui factor de decizie important pentru legea armelor)
Poate se inspira si altii din filmulete, cu cat mai multi actori, cu atat mai multe sanse de a le trece exclusiv pe DETINERE. Sau pe dosar penal....
Your choice.
Din pacate, responsabilitatea fata de uzul armelor este la pamant. Asemeni si cunostintele de balistica sau reguli de manuire a armelor care lanseaza proiectile. Zero.Tragi in materiale dure fara protectie, cu atatia spectatori, fara sa te gandesti cat de usor este ca ochiul sa fie inlocuit de bila.
Sa nu ne mai miram atunci, de ce sunt atatea evenimente cu arme neletale si de ce nu este inca permis accesul civililor la arme scurte cu glont. Autorul probabil nu stie ca forumurile despre arme si asociatele lor sunt monitorizate, constituind sursa de inspiratie in elaborarea legilor si hotararilor specifice. Prin aceste imagini (si altele asemanatoare) nu faceti altceva decat sa mentineti (pe buna dreptate) suspiciunile si neincrederea autoritatilor fata de solicitantii de permis. Din fericire, mai sunt destui oameni care se aduna in locuri autorizate si cu mult efort, incearca sa demonstreze ca au educatia potrivita.
Totul tine de respect. Fata de voi, fata de semeni dar mai ales fata de lege.
Nu va scriam aceste randuri, daca la o discutie despre normele de aplicare ale legii 117 nu s-ar fi vorbit despre acest tip de material sau altele asemanatoare, care polueaza nedorit Youtube-ul.
(Citez, chiar daca fara voia autorului: "Cum vrei tu sa dam aprobare pentru pistoale de tir sportiv, daca astia cu bila se filmeaza tragand in sticle si bidoane pe camp, dupa care le pun pe internet, unde le vede toata lumea. Vrei sa se impuste la stop si cu glont, nu ajunge ca isi scot ochii cu neletalele?" - mentionez ca aceste vorbe apartin unui factor de decizie important pentru legea armelor)
Poate se inspira si altii din filmulete, cu cat mai multi actori, cu atat mai multe sanse de a le trece exclusiv pe DETINERE. Sau pe dosar penal....
Your choice.
Last edited by tunari.ro on Wed Aug 08, 2012 1:30 pm, edited 1 time in total.
-
Bruteforce
Ar fii bine pt toti daca ai retrage filmuletele. Noi am citit legea si nu e tocmai ok, mai ales ca te-a prin si cu fata in filmulet. In poligon nu ar fii nici o problema dar intradevar sant monitorizate forumurile si nu cred ca e cazul sa iti agravezi situatia.
O zii buna.
O zii buna.
Форт 12РМ ,45-калибра
Lăsați donli* că ie ghini sî traji cu arma di pi tarla , cî ashea sîntim noi , mai ghiolbani.Bruteforce wrote:Ar fii bine pt toti daca ai retrage filmuletele. Noi am citit legea si nu e tocmai ok, mai ales ca te-a prin si cu fata in filmulet. In poligon nu ar fii nici o problema dar intradevar sant monitorizate forumurile si nu cred ca e cazul sa iti agravezi situatia.
O zii buna.
Acuma sincer , dacă faceți prostii măcar nu filmati,nu vă lăudați. Dacă lumea asta ar fi perfectă mar durea în $$#@ de voi dar afectează imaginea tuturor posesorilor de arme,
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Nu vă contrazic da' prea aţi sărit pe colegu'. 
-
fane satar
Dragi colegi, intentionat am pus aceste filmulete pe internet si intentionat am tras cu arma in locul respectiv pt ca in 6 luni mi-a disparut un hectar de padure. Padurea este a familiei mele si nu vreau sa mai fie calcata de hoti. Pana acum de cand s-a aflat ca mi-am luat arma si ca o folosesc la nevoie domnii hoti nu mai trec pe acolo. Asa ca nu mai sariti pe mine si va rog sa nu ma mai faceti iresponsabil in portul armei. Sunt destul de responsabil si cu arma am tras dupa ce in prealabil am discutat cu padurarul care mi-a spus ca ar fi o idee sa arat ca am si arma si imi pot apara proprietatile. Asa ca va rog mult. Tevez multumesc pentru ajutor. Poate daca toti proprietarii de paduri si-ar lua arme si le-ar folosi in scop de avertisment cand sunt hoti in zona atunci ar scadea sau s-ar stopa furturile. V-ar conveni sa vina cineva sa va fure lemnele din padure? Va salut si va multumesc pentru critici. Primele poze sunt facute in curte si am vrut sa vad cu ochii mei ce forta de stop are Fortul cu toate ca citisem aici foarte mult. Va multumesc si va doresc o zi cat mai frumoasa. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber