Adica nu il poti importa ca persoana fizica? Eu unul mi-as lua cel mai tare pistol de pe piata dar nu stiu procedura. Nu stiu nimic despre acest Stalker 917 dar daca are opritoare sau alte inventii din prima cade. Cred ca urmatorul pistol va fi GP T12M.cris091 wrote:da le aduc la anu si la multi ani ne minte cu stalker-ul ala de nu stiu cand ,tare neseriosi
Stalker 917
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Stalker 917
ФОРТ 17P 9mm P.A.

"I'd rather be judged by 12 than carried by 6"
-
careundecine
Ia ce vrei tu dar nu mai raspandi zvonuri false lansate de unii care n-au avut niciodata T12, bashing si trolling (search google pentru definitii)
Eu am T12 care nu s-a tocit garda , si am tras destul, si nu s-a blocat nici macar o data.
Oricum chiar nu conteaza absolut deloc si nu ma intereseaza daca e adevarata faza cu garda pt ca e foarte simplu si ieftin de inlocuit la orice armurier, comeon, e o problema falsa.
Cainii latra...
Eu am T12 care nu s-a tocit garda , si am tras destul, si nu s-a blocat nici macar o data.
Oricum chiar nu conteaza absolut deloc si nu ma intereseaza daca e adevarata faza cu garda pt ca e foarte simplu si ieftin de inlocuit la orice armurier, comeon, e o problema falsa.
Cainii latra...
Adevarat. Te duci la un armurier si iti face o copie de otel fara probleme, desi nu vad care ar fi problema.careundecine wrote:Ia ce vrei tu dar nu mai raspandi zvonuri false lansate de unii care n-au avut niciodata T12, bashing si trolling (search google pentru definitii)
Cainii latra...
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Nu cred că e o idee bună, dacă garda trăgaciului are rol de-a opri manşonul închizător şi prin urmare de-a prelua o
parte din forţele dezvoltate de cartuş, dacă el ar fi din alt material, ar redistribui altfel forţele. Producătorul ar fi
schimbat soluţia fără probleme, dacă ne uităm la ţeavă şi la culată, nu-s deloc zgârciţi cu oţelul. Ar fi şi un motiv
de pierdere a garanţiei poate. Am citit la un moment dat că la armele mai noi de la GP garda trăgaciului are un pic
de aluminiu în componenţă, aluminiul fiind un material total diferit de oţel. Bine era dacă ţeava era "liberă" ca la
cel pe glonţ, atunci nu mai exista problema de la bilă. Cel mai corect, cum s-a zis mai sus, când începe să se uzeze
- schimbată şi gata şi tras cu moderaţie de garda trăgaciului la demontare.
Şi ca să ne întoarcem la topic, Stalkerul se încăpăţânează să-şi întârzie debutul pe plaiuri mioritice.
parte din forţele dezvoltate de cartuş, dacă el ar fi din alt material, ar redistribui altfel forţele. Producătorul ar fi
schimbat soluţia fără probleme, dacă ne uităm la ţeavă şi la culată, nu-s deloc zgârciţi cu oţelul. Ar fi şi un motiv
de pierdere a garanţiei poate. Am citit la un moment dat că la armele mai noi de la GP garda trăgaciului are un pic
de aluminiu în componenţă, aluminiul fiind un material total diferit de oţel. Bine era dacă ţeava era "liberă" ca la
cel pe glonţ, atunci nu mai exista problema de la bilă. Cel mai corect, cum s-a zis mai sus, când începe să se uzeze
Şi ca să ne întoarcem la topic, Stalkerul se încăpăţânează să-şi întârzie debutul pe plaiuri mioritice.
Calm down dude, I believe in youcareundecine wrote:Ia ce vrei tu dar nu mai raspandi zvonuri false lansate de unii care n-au avut niciodata T12, bashing si trolling (search google pentru definitii)
Cainii latra...
ФОРТ 17P 9mm P.A.

-
careundecine
Nu ma refeream la tine ci la altii.
Anyway, o sa-ti descriu asa in linii mari rationamentul care m-a facut pe mine sa aleg T12. Tu poate gandesti diferit si alegi altfel.
Eu cu munitia aia veche nu am apucat sa trag decat cand am fost la UTI sa incerc ambele arme. Am tras cu un fort 17 in .45 si cu T12. Nici unul nu s-a blocat. Ambele mi-au placut. Ambele mi-au lasat o impresie de arma puternica.
Am comparat 17 cartuse versus 8 sau 9 nu mai stiu cate are fort-ul.
Am comparat bila care la fort e mai mare si putin mai usoara, la 10x28 e o idee mai mica si o idee mai grea, deci probabilitatea mai mare sa provoace o durere mai mare.
A mai fost o chestie foarte interesanta care m-a pus serios pe ganduri si anume ca peste tot unde ma duceam si deschideam subiectul toti injurau T12 ca sunt proaste ca etc, inclusiv pe forumuri, la inceput bagau la greu ca se blocheaza, apoi dupa o perioada faza cu garda (am tatonat domeniul cam 6 luni), ba ca patronu e nebun, ba ca iti refuza garantia daca e ceva. Cineva mi-a zis chiar ca "ce-ai domne, unu in 9mm nu e bun ? 10x28 e prea puternic ... " ce mentalitate de tovaras...
Ultima proba ar fi fost sa le pun pe cronograf, dar am pus asa in balanta treaba de mai sus cu faptul ca pe alocuri chiar si fanii .45 recunosteau ca 10x28 e mai puternic si cifrele pe care le-am gasit aratau ca e considerabil mai rapid. Ca sa provoace pagube mai mari, 45-ul ar trebui sa aiba o viteza ceva mai mare decat 10x28, ori cifrele pe care le-am gasit indicau ca e invers 10x28 are o viteza mai mare. Dechi chiar daca cele noi sunt ceva mai incete decat alea originale, tot nu cred ca au o viteza mai mica decat 45. Chiar si in situatia in care au aceeasi viteza, castiga 10x28.
M-am riscat putin aici la sfarsit recunosc ca m-am bazat pe ce am gasit pe net legat de viteza in loc sa vad cu ochii mei, dar sunt sanse mici sa fie invers.
Cand te hotarasti sa faci o achizitie da-mi un PM, inainte sa-l cumperi poate mergem impreuna si le punem pe cronograf, impartim costurile, imi satisfac si eu curiozitatea iar tu faci o alegere complet informata, ca pe forum se feresc si unii si altii sa posteze o comparatie facuta calumea. Mergem si noi si vedem cu ochii nostri si le pastram tot pentru noi.
Bafta
Anyway, o sa-ti descriu asa in linii mari rationamentul care m-a facut pe mine sa aleg T12. Tu poate gandesti diferit si alegi altfel.
Eu cu munitia aia veche nu am apucat sa trag decat cand am fost la UTI sa incerc ambele arme. Am tras cu un fort 17 in .45 si cu T12. Nici unul nu s-a blocat. Ambele mi-au placut. Ambele mi-au lasat o impresie de arma puternica.
Am comparat 17 cartuse versus 8 sau 9 nu mai stiu cate are fort-ul.
Am comparat bila care la fort e mai mare si putin mai usoara, la 10x28 e o idee mai mica si o idee mai grea, deci probabilitatea mai mare sa provoace o durere mai mare.
A mai fost o chestie foarte interesanta care m-a pus serios pe ganduri si anume ca peste tot unde ma duceam si deschideam subiectul toti injurau T12 ca sunt proaste ca etc, inclusiv pe forumuri, la inceput bagau la greu ca se blocheaza, apoi dupa o perioada faza cu garda (am tatonat domeniul cam 6 luni), ba ca patronu e nebun, ba ca iti refuza garantia daca e ceva. Cineva mi-a zis chiar ca "ce-ai domne, unu in 9mm nu e bun ? 10x28 e prea puternic ... " ce mentalitate de tovaras...
Ultima proba ar fi fost sa le pun pe cronograf, dar am pus asa in balanta treaba de mai sus cu faptul ca pe alocuri chiar si fanii .45 recunosteau ca 10x28 e mai puternic si cifrele pe care le-am gasit aratau ca e considerabil mai rapid. Ca sa provoace pagube mai mari, 45-ul ar trebui sa aiba o viteza ceva mai mare decat 10x28, ori cifrele pe care le-am gasit indicau ca e invers 10x28 are o viteza mai mare. Dechi chiar daca cele noi sunt ceva mai incete decat alea originale, tot nu cred ca au o viteza mai mica decat 45. Chiar si in situatia in care au aceeasi viteza, castiga 10x28.
M-am riscat putin aici la sfarsit recunosc ca m-am bazat pe ce am gasit pe net legat de viteza in loc sa vad cu ochii mei, dar sunt sanse mici sa fie invers.
Cand te hotarasti sa faci o achizitie da-mi un PM, inainte sa-l cumperi poate mergem impreuna si le punem pe cronograf, impartim costurile, imi satisfac si eu curiozitatea iar tu faci o alegere complet informata, ca pe forum se feresc si unii si altii sa posteze o comparatie facuta calumea. Mergem si noi si vedem cu ochii nostri si le pastram tot pentru noi.
Bafta
-
careundecine
Si nu ca m-ar fi interesat prea tare si nici nu trebuie sa fie un criteriu, ci doar asa ca fapt divers, gp-ul arata mult mai bine , finisaje si aspectul general e de arma calumea, inspira calitate. Ca un dezavantaj, este putin mai mare.
Am citit cu atentie ce ai spus mai sus si tind sa cred ca e adevarat si in legatura cu munitia poate fi doar o idee mai slaba decat cea veche dar faptul ca bila e mai grea decat .45 nu poate fi decat un avantaj. Bine ca se poate inlocui garda tragaciului, nu am vazut unul de aproape si am ramas cu impresia gresita ca ar fi turnat cu tot cu corpul pistolului si ar avea o oarecare elasticitate. De achizitionat peste cateva luni cand mai dau o fuga prin Romania te anuntcareundecine wrote:Si nu ca m-ar fi interesat prea tare si nici nu trebuie sa fie un criteriu, ci doar asa ca fapt divers, gp-ul arata mult mai bine , finisaje si aspectul general e de arma calumea, inspira calitate. Ca un dezavantaj, este putin mai mare.
ФОРТ 17P 9mm P.A.

-
Bruteforce
Chestia asta pe mine ma cam dezamagit:
http://s7.postimage.org/j2hl54k56/GP_rupt_2.jpg
De asta am ales alt ceva.
Nu contest finisajele dela Gp sau puterea si nici arma, pur si simplu parca nu e gandita treaba acolo. Poate ca daca nu vedeam chestia aia il cumparam. Ramane sa vedem ce mai scot baietii de la Gp ...poate ca un revolver ar fii o idee buna.
Ps: Am editat putin fiindca am gasit un fel de... Babanu la rusi. Era undeva pe aici o intrebare referitoare la garda de la Gp. Dupa filmulet am realizat ca este o componenta care se poate schimba:
http://www.youtube.com/watch?v=7mpNxcXn ... qLCGkukkdw
De asta am ales alt ceva.
Ps: Am editat putin fiindca am gasit un fel de... Babanu la rusi. Era undeva pe aici o intrebare referitoare la garda de la Gp. Dupa filmulet am realizat ca este o componenta care se poate schimba:
http://www.youtube.com/watch?v=7mpNxcXn ... qLCGkukkdw
Форт 12РМ ,45-калибра
Am vazut fotografiile, erau mai multe, nu sunt impresionat mai ales ca se poate inlocui. Vreau teava lisa, putere si bila grea sau glontBruteforce wrote:Chestia asta pe mine ma cam dezamagit:
ФОРТ 17P 9mm P.A.

Buna ziua.tevez wrote:Nu cred că e o idee bună, dacă garda trăgaciului are rol de-a opri manşonul închizător şi prin urmare de-a prelua o
Intarzie pentru ca intre timp apar alte oferte care tenteaza mai mult. Dar nu va faceti griji va ajunge si Stalker-ul.
Cu respect.
vox populi sa faca presiuni pentru cate un amanunt suplimentar din zvonradu.b wrote
Buna ziua.
Intarzie pentru ca intre timp apar alte oferte care tenteaza mai mult. Dar nu va faceti griji va ajunge si Stalker-ul.
Cu respect.
Depinde si de presiuneishmael wrote:vox populi sa faca presiuni pentru cate un amanunt suplimentar din zvonradu.b wrote
Buna ziua.
Cu respect.
Am sa-mi iau si eu unul pt facut poze. Tot GP-ul rupe tot 
ФОРТ 17P 9mm P.A.

-
Self Defense
ice wrote:Am sa-mi iau si eu unul pt facut poze. Tot GP-ul rupe tot
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6fKVJ8qZ9A
Asadar, o vesta "antiglont" de hartie e de ajuns sa opreasca "puternicul" Grand Power.
Fort 12RM cal. .45 Rubber