Pistol folosit in situatie reala...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol folosit in situatie reala...
Cam neortodoxa metoda de a prinde hotii ! Sa stai, ca si politist, sa asisti la consumarea unei infractiuni. Rusinica !!!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Cel mai bun exemplu de ce sa nu alergi cu degetul pe tragaci, la 1:10 dupa ce se impiedica se vede cum se descarca arma accidental si sar scantei din asfalt
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
In goana ta in a critica politistii nu reusesti sa vezi motivul clar al unei astfel de operatiuni? Daca-i salta cand intrau in restaurant in 6 ore erau liberi pentru tentativa de furt, apoi dupa 2 luni un procuror zelos le dadea cate o amenda penala de 1000 ron si aia faceau tot ce stiau. Asa au fost prinsi in flagrant, cu bunurile furate asupra lor, si s-au ales cu un 5 la 15 ani, arestati preventiv pe 29 de zile etc.barthy wrote:Cam neortodoxa metoda de a prinde hotii ! Sa stai, ca si politist, sa asisti la consumarea unei infractiuni. Rusinica !!!
Форт 17 Р

am vrut sa ii explic si eu, apoi m-am razgandit, ca am obosi sa ii tot explic
Ma mir ca nu va e rusine sa dati astfel de explicatii...........deja v-ati pi_at pe art. 1 din L 218/2002....uite d-aia n-are lumea incredere in voi.....De fapt nu prea va doare pe voi de increderea populatiei. E mai important abtibildul PROLEX in parbrizul masinii inmatriculate in Bulgaria si shaorma gratis la sch. III.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Ia spune tu Barthy cum prindeai tu hotii aia?
Invata-ne te rog! Impartaseste-ne din vastele tale cunostinte pe care le ai in orice domeniu (mult mai multe decat cei care lucreaza in domeniul respectiv).
Invata-ne te rog! Impartaseste-ne din vastele tale cunostinte pe care le ai in orice domeniu (mult mai multe decat cei care lucreaza in domeniul respectiv).
Lasati, lasati.......A cheltuit statul odata bani ca sa va invete , dar dupa cum se vede, degeaba..........Mai bine ati lasa ciocu' mic ca aveti un roi de muste pe caşchetă.........bozo wrote:Ia spune tu Barthy cum prindeai tu hotii aia?
Chiar chiar insist sa ne impartasiti din intelepciunea dumneavoastra!
Barthy iar a stat prea mult in soare....Bozo nu-l lua in seama,omul nu e in stare sa alerge nici 10m dupa un hot si tu ai pretentii sa te invete cum sa-l prinda?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Ete fleoşc ! S-a bagat si nea Ion ca si el e om..........Ce va mai supara adevarul !!!
pai tot nu ai spus cum trebuie procedat.
Adevarul e departe de ceea ce gandesti tu, dar m-ar fi amuzat sa aud varianta ta
Adevarul e departe de ceea ce gandesti tu, dar m-ar fi amuzat sa aud varianta ta
Motive de amuzament gasesti aici : http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... .......dar n-ai avut curaj sa comentezi....bozo wrote:pai tot nu ai spus cum trebuie procedat.
Nu mai schimba subiectul, spune-mi cum crezi tu ca se prind hotii, daca nu ii lasi sa comita fapta.
Iti place sa comentezi aiurea, apoi cand vezi ca nu ai dreptate o dai in jigniri si schimbi subiectul.
Cumva nevasta te-a inselat cu vreun politist si ai ramas cu sechele?
(astept si jigniri pentru ca iti stiu caracterul nevrotic
)
Iti place sa comentezi aiurea, apoi cand vezi ca nu ai dreptate o dai in jigniri si schimbi subiectul.
(astept si jigniri pentru ca iti stiu caracterul nevrotic
bozo wrote:Nu mai schimba subiectul, spune-mi cum crezi tu ca se prind hotii, daca nu ii lasi sa comita fapta.
(astept si jigniri pentru ca iti stiu caracterul nevrotic)
1.discutam despre noi sau despre familii ?
2.la mintea voastra sunteti in stare sa procedati asa si in cazuri de omor.
3.oricum, singurul adevar este ca sunteti niste incasatori de bani publici degeaba........Basescu a avut dreptate cand v-a taiat lefurile........