a
a
a
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
razvang
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:41 pm Post subject: va rog sa ma lamuriti, daca puteti...
--------------------------------------------------------------------------------
buna, ma numesc razvan si am achizitionat o arma de vanatoare noua, IJ 27 EM, 12/70.
Deoarece nu sunt expert in arme, va rog sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte:
1. ce inseamna EM din denumirea armei;
2. ce inseamna inscrisurile de pe tevile armei 04 precedate de cate un cerc in care e desenata o sageata cu cate o litera M, deasupra si jos;
3. ce inseamna inscrisurile de sub mecanismul ejector 18,4F(1,0) si respectiv 18,4M(0,5);
4. ce inseamna inscrisul de sub celalalt mec. ejector, si anume, 12x70 65MPa;
5. ce tip de munitie pot folosi, care este incarcatura maxima a cartuselor pe care le pot utiliza pt. a nu deteriora arma sau pt. a nu-i provoca o uzura rapida;
6. va rog sa binevoiti a-mi spune ce tip de cartus BRENEKE pot folosi(incarcatura maxima) si care teava poate fi alimentata cu BRENEKE.
7. va rog sa-mi spuneti daca se poate modifica secventa de tragere, iar daca da, cum;
8. va rog sa-mi spuneti cum este recomandat sa fie desfacuta si pastrata arma si ma refer la cocosi;
9. va rog sa-mi trimiteti prin e-mail, daca nu va cer prea mult, o carte tehnica a armei, deoarece nu am putut gasi pana acum asa ceva.
In speranta ca nu v-am cerut prea multe informatii, va multumesc anticipat pt. raspunsuri si va doresc multa sanatate si toate cele bune
1. EM - ejector
2. ???
3. tevi full choke si jumatate choke
4. 12/70, 65MPa - cal. 12 cu camera de 70mm, accepta cartuse cu maxim 65MPa presiune, deci nu magnum.
5. max. 35-36g
6. breneke numai pe teava de jos, sau Sauvestre, pe ambele tevi.
7. Daca arma te are un singur tragaci, selectorul de foc poate fi in doua variante, fie cu o parghie, fie prin impingerea tragaciului in fata. Nu stiu ce model ai.
8. Nu imi e clar sensul intrebarii.
9. As prefera sa trimit traducerea la magazin, pt. ca nu o am in format electronic, ci pe hartie. Despre ce magazin vorbim?
Marius
Incerc sa rspund la intrebarile de mai sus. Daca gresesc, scuze.
1. EM - ejector
2. ???
3. tevi full choke si jumatate choke
4. 12/70, 65MPa - cal. 12 cu camera de 70mm, accepta cartuse cu maxim 65MPa presiune, deci nu magnum.
5. max. 35-36g
6. breneke numai pe teava de jos, sau Sauvestre, pe ambele tevi.
7. Daca arma te are un singur tragaci, selectorul de foc poate fi in doua variante, fie cu o parghie, fie prin impingerea tragaciului in fata. Nu stiu ce model ai.
8. Nu imi e clar sensul intrebarii.
9. As prefera sa trimit traducerea la magazin, pt. ca nu o am in format electronic, ci pe hartie. Despre ce magazin vorbim?
Marius