http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mctevez wrote: ......cineva din cadrul Poliţiei spunea :
Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Cosorul lui Moceanu. Parte LEMN-oasă şi parte FER-oasă. Niciun pic de zamak. Şi mai e şi armă albă. Deci eşti off-topic! 
Am intrebat eu la AESP si mi s-a raspuns ca la pistol cu bile poti folosi si blankuri (prin extensie de la letale), reciproca nefiind valabila ...tiger wrote:Apropo.
Cum mai e legea acum la pistol pe bila poti folosi cartus blank sau iritant? Nu ca eu a-si putea folosii la pistolul meu, dar asa ca cultura generala.
Totul este sa fie in acelasi calibru, deci din cate cunosc eu merg doar la pushcoacele in 9mm.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Si tu esti oleaca in "optzai ". Spilu era la min. 1:50, da' tu ai ales ce-ti convine, golane !tevez wrote:Cosorul lui Moceanu. Parte LEMN-oasă şi parte FER-oasă. Niciun pic de zamak. Şi mai e şi armă albă. Deci eşti off-topic!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Da, da' am blat cu arbitrii să nu fluiere. Mie faza aia mi se pare cea mai tare din tot filmul, cu "fer-oasă" şi "lem-oasă".barthy wrote:Si tu esti oleaca in "optzai ". Spilu era la min. 1:50, da' tu ai ales ce-ti convine, golane !tevez wrote:Cosorul lui Moceanu. Parte LEMN-oasă şi parte FER-oasă. Niciun pic de zamak. Şi mai e şi armă albă. Deci eşti off-topic!
eu nam auzit sa existe blankuri in 10x22 si nu stiu si la fort daca as gasi de .45 sau daca reincarcasith wrote:Am intrebat eu la AESP si mi s-a raspuns ca la pistol cu bile poti folosi si blankuri (prin extensie de la letale), reciproca nefiind valabila ...tiger wrote:Apropo.
Cum mai e legea acum la pistol pe bila poti folosi cartus blank sau iritant? Nu ca eu a-si putea folosii la pistolul meu, dar asa ca cultura generala.
Totul este sa fie in acelasi calibru, deci din cate cunosc eu merg doar la pushcoacele in 9mm.
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
-
Safe&Sound
Auzi, MR.47, as dori sa te rog si eu ceva, renunta te rog la agramatismele astea fortate pe care le tot inserezi in mesajele tale.
In alta ordine de idei si totusi in aceeasi "zona", te asteptam cu mare interes cu anuntul public in care ne vei anunta suparat faptul ca "tocmai ti-a crapat Fort-ul".
In alta ordine de idei si totusi in aceeasi "zona", te asteptam cu mare interes cu anuntul public in care ne vei anunta suparat faptul ca "tocmai ti-a crapat Fort-ul".
Stimate domn safe&sound o sa vi se confirme curand ca nu sunt clona domnului Zaharia ,nici adeptul lui,eu am deschis acest topic din doua motive mari si late:1 Vreau sa-mi iau un pistol cu gaz pe care mi sa pus pata din cauza designului si 2.daca tot e doar pe gaz (nici nu mas risca sa bag cauciuc pe el ca m-as trezi cu mansonul in dintiSafe&Sound wrote:Auzi, MR.47, as dori sa te rog si eu ceva, renunta te rog la agramatismele astea fortate pe care le tot inserezi in mesajele tale.
-
Safe&Sound
...unde dai si unde crapa! Cine a zis domnule ceva de Dan Zaharia?!
Curios e felul si rapiditatea cu care ai facut asocierea...
Pai am facuto ca mi-a povestit alex(tevez) ca sunteti patiti cu nesimtirea unora(nu vreau sa dau nume) si e normal sa fiti atat de atenti, nu va invinovatesc nici pe tine nici pe barthy si dupa cum am spus intrun post anterior ca va urmaresc de multi ani posturile,dar am zis sa nu ma bag in seama, si acum cand am facut un post toata lumea hop pe mine, tot de la tevez stiu si ca azi s-a deschis iar magazinul lui Dan Zaharia (el a citit pe forum) asa ca nu va mai ganditi la mine ca la un intrus sau ca sunt altceva decat declar.Nu sunt nici cocalar de Craiova nici politist nici "Zaharist"Safe&Sound wrote:...unde dai si unde crapa! Cine a zis domnule ceva de Dan Zaharia?!
Hmmm, se pare ca chiar am luat lucrurile mai in gluma,am citit in noaptea asta topicul lui fane satar legat de ce a patit el,.si asta ma descurajat oarecum...adica un pistol cu gaz categoric e bun la un atacator ce are cutit box sau mainile goale...dar daca vine vecinu beat cu ranga... e naspa,naspa rau, in fine cert e un lucru voi purta mai mult fortul la mine decat o fac acum ,iar pistolul pe care mi s-a pus pata il voi achiziiona ca e o "pata" ,dar cam atat ,voi cumpara ceva munitie cu piper si pentru el sa fie acolo ,dar mai mult blankuri, despre purtat nu stiu cat il voi mai purta...
-
fane satar
Ce am patit eu sper sa nu pateasca nimeni. Cu mine individul nu mai are treaba dar cu ceilalti vecini tot are treaba cand se imbata. El taie si spanzura...de mine nu se mai leaga pt ca acum stie ca nu o sa il iert si o sa trag in plin. Decat sa planga mama mai bine plange masa. Trag pe sistemul SHOOT TO KILL. E cel mai sanatos. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Pai cam asta trebuie sa faci...tin minte ca am vazut la un coleg mai demult o semnatura frumoasa; "Decat o inmormantare frumoasa mai bine un proces urat" si acuma ai si fort deci clar nu mai scapafane satar wrote:Ce am patit eu sper sa nu pateasca nimeni. Cu mine individul nu mai are treaba dar cu ceilalti vecini tot are treaba cand se imbata. El taie si spanzura...de mine nu se mai leaga pt ca acum stie ca nu o sa il iert si o sa trag in plin. Decat sa planga mama mai bine plange masa. Trag pe sistemul SHOOT TO KILL. E cel mai sanatos. Va salut!
Eu am de toate,airsoft,aer comprimat,gaz,bila de cauciuc,glont,panoplie si nu mi se pare absurd cand cineva doreste un anume tip de arma.Chiar daca este un plici sau cum le-ati mai numit prin diverse alte topicuri,in multe tari acestea se vand la liber impreuna cu ac-urile.In Germania de pilda trebuie sa ai peste 18 ani si ti-ai luat asa ceva,la noi in schimb trebuie sa-ti iei .....gandul.In Romania nu toata lumea isi poate permite un permis de portarma,sa nu mai zic de letale unde ai nevoie de curs de arme.....si cate alte hartoage,ce sa mai zici de o masina sau o casa.In afara daca nu ai masina nu te poti deplasa,este o necesitate,la noi cine are masina este considerata un moft si ca atare se baga cat mai multe taxe si impozite,daca mai bei si cafea si mai si fumezi deja esti mare mahar.Caracatita de la noi din sistem este greu de dat jos,are prea multe picioare si picioruse si la fiecare in parte le cresc altele si uite asa trec anii si ea ramane adanc inradacinata si greu de urnit.fane satar wrote:Salut. Daca ai Fort 17R .45 de ce iti mai trebuie unul cu gaze???
In sfarsit un om care spune lucrurilor pe nume, multumesc pt. interventie si sa iti zic un lucru: cu cat ii faci omului viata mai usoara(ca si conducator politic) si are cu ce sa isi apere libertatea si nu numai, cu atat el se desteapta, incepe sa vada viata altfel ii cresc aripi, de ex. daca armele cu gaz ar fi fost la liber, s-ar fi dorit de catre populatie si inlesnirea procedurilor pt arma cu bila de cauciuc,daca si aceasta din urma ar fi avut loc lumea ar fi cerut arme pe glont, iar asta nu se poate;Cum sa ii dai unui popor umilit si infometat si batjocorit arme pe glont?Vrei sa fie revolutie?Ar trebui sa intelegem o data pt totdeauna ca pt ei problema nu sunt infractorii ci noi, oamenii cinstiti, platitori de taxe, satui de umilinte;Da de noi se tem cel mai mult si de anii de suferinta de care am avut parte.Ei sunt o casta inchisa de oameni care cred ca li se cuvinte totul si mai rau, ne cred proprietatea lor...Trist, Cu respect!!!mariand68 wrote:Eu am de toate,airsoft,aer comprimat,gaz,bila de cauciuc,glont,panoplie si nu mi se pare absurd cand cineva doreste un anume tip de arma.Chiar daca este un plici sau cum le-ati mai numit prin diverse alte topicuri,in multe tari acestea se vand la liber impreuna cu ac-urile.In Germania de pilda trebuie sa ai peste 18 ani si ti-ai luat asa ceva,la noi in schimb trebuie sa-ti iei .....gandul.In Romania nu toata lumea isi poate permite un permis de portarma,sa nu mai zic de letale unde ai nevoie de curs de arme.....si cate alte hartoage,ce sa mai zici de o masina sau o casa.In afara daca nu ai masina nu te poti deplasa,este o necesitate,la noi cine are masina este considerata un moft si ca atare se baga cat mai multe taxe si impozite,daca mai bei si cafea si mai si fumezi deja esti mare mahar.Caracatita de la noi din sistem este greu de dat jos,are prea multe picioare si picioruse si la fiecare in parte le cresc altele si uite asa trec anii si ea ramane adanc inradacinata si greu de urnit.fane satar wrote:Salut. Daca ai Fort 17R .45 de ce iti mai trebuie unul cu gaze???