Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Post by barthy »

MR.47 wrote: deci domnu barthy...cred ca dumneata suferi de paranoia si crezi ca oricine posteaza ceva pe forum e un gabor care vrea sa te scape de prastioara cu bile de cauciuc si nu cu ma nui vorbesc tatalui meu ca este mort,asa ca as face monolog...ma mir la problemele de care suferi... cum ai perms de port arma. La revedere si noi 2 inchidem discutia!!!
hai sifon !
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
MR.47

Post by MR.47 »

barthy wrote:
MR.47 wrote: deci domnu barthy...cred ca dumneata suferi de paranoia si crezi ca oricine posteaza ceva pe forum e un gabor care vrea sa te scape de prastioara cu bile de cauciuc si nu cu ma nui vorbesc tatalui meu ca este mort,asa ca as face monolog...ma mir la problemele de care suferi... cum ai perms de port arma. La revedere si noi 2 inchidem discutia!!!
hai sifon !
Expresiile tale denota ce fel de om esti, necioplit si ingamfat...cred ca ai intrecut masura si te rog veziti de treaba ta nu avem ce sa mai discutam!!!
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
MR.47

Post by MR.47 »

Revenind la discutia si tema topicului iata inca 1 dovada cu efectul pistolului cu gaze.In acest clip sau folosit, dupa cum spuneam si in posturile anterioare 1piper(120 mg umarex)-1 Cs(80 mg wadie)-1piper(120 mg umarex) ca fiind combinatia ideal.Cititi cu atentie in descrierea videoclipului si veti vedea ca este explicat efectul cartuselor trase si desigur situata in care a fost pus agresorul dupa tragere. La o distanta masurata exact de protagonisti agresorrul s-a oprit la exact 1,5 metri de tragator o distanta ideala ca politia sa constate cazul de autoaparare si sa nu fiti trasi la raspundere in privinta distantei de tragere.

http://www.youtube.com/watch?v=Jbf4bCiOatw
barthy

Post by barthy »

MR.47 wrote: Expresiile tale denota ce fel de om esti, necioplit si ingamfat...cred ca ai intrecut masura si te rog veziti de treaba ta nu avem ce sa mai discutam!!!
Paranoic, necioplit si ingamfat..........nu mai rau decat un oltean cu par pe limba. :mrgreen:
Ia spune, macar iti da sa mananci bine la cantina aia ca sa faci pe troll-ul pe aici ? :lol: :lol: :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
MR.47

Post by MR.47 »

barthy wrote:
MR.47 wrote: Expresiile tale denota ce fel de om esti, necioplit si ingamfat...cred ca ai intrecut masura si te rog veziti de treaba ta nu avem ce sa mai discutam!!!
Paranoic, necioplit si ingamfat..........nu mai rau decat un oltean cu par pe limba. :mrgreen:
Ia spune, macar iti da sa mananci bine la cantina aia ca sa faci pe troll-ul pe aici ? :lol: :lol: :lol:
Spre dezamagirea ta nu sunt oltean, iar par pe limba nu stiu cine are mai mult par eu sau tu? la cate broaste iti ies din gura...
barthy

Post by barthy »

Esti TROLL !!! :mrgreen:
MR.47

Post by MR.47 »

barthy wrote:Esti TROLL !!! :mrgreen:
Si tu ai vazut prea multe filme :lol:
aurorauno

Post by aurorauno »

Fiti pe faza ca a invatat Barthy un cuvant nou: TROLL :lol: :lol:
On-topic- MR.47,te incapatanezi in idee ta,ti-am inteles punctul de vedere,nu sunt de acord cu el dar ti-l accept,dar nu ne intoxica cu armele astea cu gaz ca nu ai cum sa ne convingi.Arma s-a inventat sa traga cu proiectile,nu cu fas-uri.Nu se mai numeste arma daca e cu gaz,e un spray "mai ciudat".Sprayul si-a dovedit eficienta,nimic de discutat,de aceea este folosit de catre fortele de ordine din intreaga lume,in schimb pistoale cu gaze nu prea vezi la "crowd control".Daca erau mai bune le foloseau p-alea.Dar nu sunt!Singura "arma" de mentionat este cea de paintball care foloseste ca proiectil saculeti cu OC (piper).
P.S: Spuneai ca ai un Taser,ai grija ca este ilegal!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
sith

Post by sith »

vorba aluia ... "Does Pepper Spray / CS Gas Spray Work? You decide"

http://www.youtube.com/watch?v=iUOaUoUrnNE
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
barthy

Post by barthy »

Hait, ca m-a prins militia !!! De ce nu dati ba de sase ? :lol: :lol: :lol:
MR.47

Post by MR.47 »

aurorauno wrote:Fiti pe faza ca a invatat Barthy un cuvant nou: TROLL :lol: :lol:
On-topic- MR.47,te incapatanezi in idee ta,ti-am inteles punctul de vedere,nu sunt de acord cu el dar ti-l accept,dar nu ne intoxica cu armele astea cu gaz ca nu ai cum sa ne convingi.Arma s-a inventat sa traga cu proiectile,nu cu fas-uri.Nu se mai numeste arma daca e cu gaz,e un spray "mai ciudat".Sprayul si-a dovedit eficienta,nimic de discutat,de aceea este folosit de catre fortele de ordine din intreaga lume,in schimb pistoale cu gaze nu prea vezi la "crowd control".Daca erau mai bune le foloseau p-alea.Dar nu sunt!Singura "arma" de mentionat este cea de paintball care foloseste ca proiectil saculeti cu OC (piper).
Taserul se incadreaza in aceeasi categorie cu sprayurile paralizante si electrosocurile si anume arme de autoaparare pentru amatori
MR.47

Post by MR.47 »

aurorauno wrote:Fiti pe faza ca a invatat Barthy un cuvant nou: TROLL :lol: :lol:
Iti respect in totalitate parerea,dar asta e legea la noi sa fie incadrata ca arma si de aici ma repet multi oameni cred ca poarta la ei o arma adevarata cand ei au acest "spray mai ciudat" ai mare dreptate, si dupa cum ma repet a n oara hai macar sa fim utili celor care cred asta si sa le dam o mana de ajutor pt. a avea o sansa cat de mica sa se apere cu "arma" pe gaz. Sa le facem o ideea cum ar trebui sa foloseasca arma pe gaz in fata unei situatie conflictuale.Nu e cazul meu, eu cumap ael blank gun ca este un capriciu,dar hai sa fim utili si celor care n-au trecut pe bila inca.Cu respect!
MR.47

Post by MR.47 »

sith wrote:vorba aluia ... "Does Pepper Spray / CS Gas Spray Work? You decide"

http://www.youtube.com/watch?v=iUOaUoUrnNE
Aia e o tampenie de spray a la america, ia-ti tu un jet de K.O. pfeffer in fata sa te vad daca te mai poti tine macar pe picioare(stiu din propria experienta,am dat unuia si a ajuns la urgenta si a doua zi avea o fata de zici ca era batut cu urzica).Concentratia sprayului e necunoscuta si asta face toata treaba ia in considerare ca la un cartus cu gaz pulberea vine fierbinte si se dizolva imediat in contactul cu pielea sau cu ochii.
aurorauno

Post by aurorauno »

MR.47 wrote:Taserul se incadreaza in aceeasi categorie cu sprayurile paralizante si electrosocurile si anume arme de autoaparare pentru amatori
Ce categorie e aia? :shock:
Legea 61 spune asa:
Art. 2. - (1) Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava, urmatoarele fapte:
1. portul, fara drept, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului, pumnalului, sisului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere sau lovire, precum si folosirea in asemenea locuri sau imprejurari a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate, a obiectelor confectionate pe baza de amestecuri pirotehnice ori a dispozitivelor pentru socuri electrice;
Sprayul nu este in aceeasi oala,iar electrosocul,precum cutitul sau castetul(bastonul) este considerat arma alba,si nu arma de autoaparare.
Daca tot vrei ca cineva sa invete ceva din discutiile astea atunci hai ca ele sa fie corecte si informate,nu mai scoate perle ca cea cu arme pentru amatori ca nu s-a pomenit asa ceva si citesc unii care nu se pricep si o iau de buna!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
sith

Post by sith »

se precizeaza ca arma se poate folosi cand iti este amenintata viata.
daca tu crezi ca este eficienta chestia aia, ... e viata ta ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Post Reply