Incidente cu letale
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Incidente cu letale
poate gloante da, dar cartuse nu...
Am mai aflat de la o televiziune ca glock e un fel de arma de distrugere in masa, ca e automat si are capacitatea de 14 cartuse... Care glock, nu a specificat
Am mai aflat de la o televiziune ca glock e un fel de arma de distrugere in masa, ca e automat si are capacitatea de 14 cartuse... Care glock, nu a specificat
...se pricepe domnul Marius Oprea,omniscient in ale balisticii 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
...mai stii poate avea kitt''RONI,glockul zic
normal ca ere arma de distrugere in masa,si pt ca o tinea in ham la axila era si arma biologica 
Last edited by sepuku on Tue Mar 06, 2012 7:22 am, edited 1 time in total.
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
-
Bruteforce
Va salut. Vin si ma alatur voua fiindca aseara la televizor aveam senzatia ca o sa il sparg. Cum pot face o emisiune tv, fara sa fie in cunostinta de cauza? Sa facut referire la schimbarea legilor in scopul de a nu da voie civililor la arme. As dorii sa ii scot seara la o plimbare prin cartierele minunate si sa vad, cat de karatisti sant unii. Vorba unuia dintre invitati ,,domle' eu am facut karate si ma descurc". In tarile invecinate faptul ca sa dat drumul la arme a redus infractionalitatea, la noi cred ca le este frica de civili, fiindca sant prea ,,gelosi".
Am vrut sa sun la tv dar bineinteles ca nu ai cum sa ajungi, si sa intreb prin ce se difera o crima? (Prin modul de a o savarsii.)
Daca omul era cu probleme o facea si cu un ciocan, iar ce as reglementa ar fii faptul ca nu as da arme la cei cu dosare penale si as studia atent pe cei cu plangeri pe numele lor. Prigoana a fost putin cam moale la atacurile interlocutorilor, totusi dupa cum spunea, sant maii multe omoruri pe soselele patriei decat cu arma.
Pana la urma politia nu va mai purta pistoale ci pliciuri, daca mai fac legile incompetenti ca si cei din emisiunea tv de aseara.
Am vrut sa sun la tv dar bineinteles ca nu ai cum sa ajungi, si sa intreb prin ce se difera o crima? (Prin modul de a o savarsii.)
Daca omul era cu probleme o facea si cu un ciocan, iar ce as reglementa ar fii faptul ca nu as da arme la cei cu dosare penale si as studia atent pe cei cu plangeri pe numele lor. Prigoana a fost putin cam moale la atacurile interlocutorilor, totusi dupa cum spunea, sant maii multe omoruri pe soselele patriei decat cu arma.
Pana la urma politia nu va mai purta pistoale ci pliciuri, daca mai fac legile incompetenti ca si cei din emisiunea tv de aseara.
Форт 12РМ ,45-калибра
bozo wrote:Omul a "devenit" politist in 2007, fiind angajat ca sofer al unui secretar de stat de pe la MAI. Nici macar nu avea arma in dotare, era un simplu sofer, pe un post caldut.
Sunt mii de posturi asemanatoare, de-aia la numaratoare sunt o groaza de politisti, dar in strada sunt foarte putini.
Eu unul nu il consider politist, sa il considere cine l-a bagat in minister. Poate ar fi mai bine daca l-ar lua de mana si sa se duca amandoi la puscarie.
Pai si voi, oamenii din sistem, care stiti toate astea, ce paziti? Vreti sa vina civilii sa faca curat? Venim, da' n-o sa va placa. Daca stiti ca asa si pe dincolo, faceti frate ceva, ca voi aveti teoretic mai multa putere decat noi in zona aia.
Streamer 2014 titan - 10x22T
Eu cunosc mai multi d-astia. Si ii respect. Deschide un pic ochii si o sa-ti dai seama care-s politisti si care-s militieni.mariand68 wrote: Care,unde,daca cunosti vre-unul vreau sa il vad si eudau de baut daca-mi arati unul
Streamer 2014 titan - 10x22T
Wolfman, la noi inca nu e democratie... Din afara pare usor. Se lupta sindicatele de fatada, au dat afara politisti operativi si astia nu numai ca au ramas, dar inca angajaza... Si absolventi ai scolilor de politie, si Academiei de Politie, tineri bine pregatiti care trebuiau incadrati de anul trecut stau pe bara si asteapta, dar nu au loc de dinastia care se incadreaza din sursa externa la 49 de ani.
http://www.gandul.info/news/cine-i-a-pu ... ta-9374147
In articol se mentioneaza :
" În 2010 când a obţinut permis de port armă agentul de poliţie Gheorghe Vlădan - care a împuşcat mortal două persoane şi a rănit alte şase - nu era necesar avizul medical pentru eliberarea documentului, procurorii verifică această situaţie, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. "
Cu totii stim ca asa ceva nu a existat, ceea ce ne poate sugera ca in interiorul sistemului se acordau permise de arma colegilor fara indeplinirea cerintelor legale.
Mai mult decat atat, agentul AEST care procesa dosarele la sectorul 4, sector unde locuia asasinul, in prezent este arestat fiind implicat in cazul ala cu santajistii.
Deci cine i-a pus arma in mana este in puscarie..............urmeaza sa cada si cei ce l-au mentinut in serviciu.
Gunoi mult..............mult rau, sub presul politiei romane.................lumea interlopa e invidioasa..............
In articol se mentioneaza :
" În 2010 când a obţinut permis de port armă agentul de poliţie Gheorghe Vlădan - care a împuşcat mortal două persoane şi a rănit alte şase - nu era necesar avizul medical pentru eliberarea documentului, procurorii verifică această situaţie, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. "
Cu totii stim ca asa ceva nu a existat, ceea ce ne poate sugera ca in interiorul sistemului se acordau permise de arma colegilor fara indeplinirea cerintelor legale.
Mai mult decat atat, agentul AEST care procesa dosarele la sectorul 4, sector unde locuia asasinul, in prezent este arestat fiind implicat in cazul ala cu santajistii.
Deci cine i-a pus arma in mana este in puscarie..............urmeaza sa cada si cei ce l-au mentinut in serviciu.
Gunoi mult..............mult rau, sub presul politiei romane.................lumea interlopa e invidioasa..............
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nu e primul cazaurorauno wrote:Primul caz de acest gen din Romania,trist dar era normal ca si societatea noastra sa se alinieze la cea "occidentala" la care tindem cu atata ardoare.
http://www.cronicapolitiei.ro/detail/84 ... serie.html
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Despre ce emisiune vorbesti?... Eu am vazut "100 de minute" si cazul a fost folosit de A3 ca sa atace politic puterea.Bruteforce wrote:Va salut. Vin si ma alatur voua fiindca aseara la televizor aveam senzatia ca o sa il sparg. Cum pot face o emisiune tv, fara sa fie in cunostinta de cauza? Sa facut referire la schimbarea legilor in scopul de a nu da voie civililor la arme. As dorii sa ii scot seara la o plimbare prin cartierele minunate si sa vad, cat de karatisti sant unii. Vorba unuia dintre invitati ,,domle' eu am facut karate si ma descurc". In tarile invecinate faptul ca sa dat drumul la arme a redus infractionalitatea, la noi cred ca le este frica de civili, fiindca sant prea ,,gelosi".
Fort 12RM cal .45
La fel cum fac si cei de la posturile de radio,pentru ei importanta este audienta,ce conteaza ce bazaconii le ies pe gura.Stiti vorba aceea care zice cam asa: cu radio si cu televizorul prostesti poporul.Bruteforce wrote:Cum pot face o emisiune tv, fara sa fie in cunostinta de cauza?
Apropo pestele de la cap se impute,intotdeauna
inca o perla de articol http://www.realitatea.net/paradoxal-arm ... 20306.html
Da,mare e gradina domnului si multi ii sar gardul cand poarta e deschisabozo wrote:inca o perla de articol http://www.realitatea.net/paradoxal-arm ... 20306.html
Uite aici articol : http://www.gandul.info/reportaj/exclusi ... ui-9375494
Fostul şef de la Arme din Poliţie şi-a deschis prăvălie de arme
Pai magazinul ala functioneaza pe Brezoianu de cativa ani. Asa multi bani a putut sa stranga din salariul de bugetar, sau asa mare pensie i-au dat de si-a permis sa-si cumpere o firma, un magazin, o afacere gata inceputa ???
Pai asta cand iti dadea autorizatia de cumparare iti capsa si adresa magazinului de ea.
Nu mai poti avea incredere in nimewni in ziua de astazi...........
Fostul şef de la Arme din Poliţie şi-a deschis prăvălie de arme
Pai asta cand iti dadea autorizatia de cumparare iti capsa si adresa magazinului de ea.
Nu mai poti avea incredere in nimewni in ziua de astazi...........
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Din partea mea să vândă câte arme vrea şi să-i meargă bine, a fost un şef de la "arme" foarte bun şi un poliţist cu mentalitate
de secol 21, nu rămas în comunism cum sunt încă destui prin IGP. Şi unii procurori trec "de partea cealaltă a baricadei" şi se
fac avocaţi, pensionaţii prematur din Armată ajung prin firmele de pază, nu văd nimic nefiresc. Despre partea cu bANIi....
de secol 21, nu rămas în comunism cum sunt încă destui prin IGP. Şi unii procurori trec "de partea cealaltă a baricadei" şi se
fac avocaţi, pensionaţii prematur din Armată ajung prin firmele de pază, nu văd nimic nefiresc. Despre partea cu bANIi....