Stalker 917

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Stalker 917

Post by tevez »

radu.b wrote:Buna ziua.
Eu l-am probat, teva si mansonul sunt de otel.
Cu respect.
by sith » Wed Feb 29, 2012 5:48 am
Manson de otel pe dracu. Crezi ca aia isi modifica linia de preoductie pentru o amarata de bila?
Da, aşa cred. Alfa Steel a putut să facă revolverele cu mult diferite faţă de ce produceau pentru alte ţări, la fel
Grand Power, chiar şi Fort are două tipuri de ţeavă, cele pentru ruşi fiind cu pintenu' pe ţeavă. Drept urmare
nu văd de ce turcii, care nu-s deloc rigizi şi ştiu să facă afaceri, nu ar putea să facă o îmbunătăţire. Cert e că
doar după ce va ajunge în magazine ne vom putea da cu părerea mai precis despre acest pistol care seamănă
cu Glockul de la distanţă. :)
dcrist

Post by dcrist »

fane satar wrote:http://www.youtube.com/watch?v=yVwW-ihK ... re=related Un video gasit pe net. Zoraki 917
Va salut!
Geanta diplomat mi-sa parut cea mai letala din tot clipul :twisted: cu citeva caramizi in ea si sa vezi putere de stopare a agresorului :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
fane satar

Post by fane satar »

dcrist wrote:
fane satar wrote:http://www.youtube.com/watch?v=yVwW-ihK ... re=related Un video gasit pe net. Zoraki 917
Va salut!
Geanta diplomat mi-sa parut cea mai letala din tot clipul :twisted: cu citeva caramizi in ea si sa vezi putere de stopare a agresorului :mrgreen:
E cea mai letala...nu caramizi ar fi bune ci niste ciorapi nespalati. Garantat stopeaza agesorul si eventual il ucid. Sa nu ne acuze ca am incercat sa il gazam :lol:
Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
Dualjackal

Post by Dualjackal »

E de departe cea mai în bătaie de joc prezentare făcută. Parcă-i antireclamă :)
sith

Post by sith »

tevez wrote:
radu.b wrote:Buna ziua.
Eu l-am probat, teva si mansonul sunt de otel.
Cu respect.
by sith » Wed Feb 29, 2012 5:48 am
Manson de otel pe dracu. Crezi ca aia isi modifica linia de preoductie pentru o amarata de bila?
Da, aşa cred. Alfa Steel a putut să facă revolverele cu mult diferite faţă de ce produceau pentru alte ţări, la fel
Grand Power, chiar şi Fort are două tipuri de ţeavă, cele pentru ruşi fiind cu pintenu' pe ţeavă. Drept urmare
nu văd de ce turcii, care nu-s deloc rigizi şi ştiu să facă afaceri, nu ar putea să facă o îmbunătăţire. Cert e că
doar după ce va ajunge în magazine ne vom putea da cu părerea mai precis despre acest pistol care seamănă
cu Glockul de la distanţă. :)
daca tu crezi ca schimbatul unei tevi echivaleaza cu manopera la un manson + tratamente, etc. ...
sper sa ai dreptate, sa fie din otel, dar sa nu fie o chestie din aia gen - aparat de luat fata cu becul - ...
la streamer, faimoasa teava din otel are 2 cm. :idea:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
onyboy

Post by onyboy »

Ba nam vazut asa ceva....bai da a-ti luato razna de tot ma? TRAITI PENTRU FORT? fort, fort fort fort fort, SI EU SUNT FAN FORT, dar mai lasati-o dreacu de treaba,vine unu cu un post aici, poate incepator poate nu, pune si el o intrebare sariti cu gura pe el NU MERITA SA-TI IEI ALTCEVA IATI FORT! daca omu n-are bani, sau cere o parere, ii bagati rahaturi in cap, ca se sparg ca nu stiu ce, ca sunt proaste, , de acord, nu se compara cu un otzel! dar aduceti-va aminte, inainte toti am avut zamac, si am si acum unul, un rohm rg care am tras cu el peste 500 de cartuse nu are nici pe dracu! trebuie oferite variante pentru toate buzunarele in principiu, voi va treziti cu gandul la FORT, LUATI PRANZUL CU FORT, VA CULCATI CU FORT, NU SE COMPARA nimic din ce este pe piata cu fort. (FORTUL NU SE STRICA) BAHH CE DRACU MA? ARE TUPEU VREUNU SA POVESTEASCA CE SA INTAMPLAT LA ULTIMUL CONCURS DE NELETALE DE LA UTI? CU ANUMITE FORTURI? DACA N-AI FORT ESTI PROST ASA GANDITI VOI. Voi nu vedeti ca va dedicati juma` din viata pe forumul asta in certuri, critici, polemici de rahat? Cand mi-am facut contul, m-am certat cu toata lumea pe aici vreo saptamana, pe urma mi-am dat seama..ca de fapt voi asta faceti astia ``veteranii``a m citit am facut o postare odata la nu stiu cat timp, ok postam zi de zi dar nu acelasi subiect de cand a aaparut FORT, si sa t iei de incepatori, ca voi v ati nascut cu arma in brate astepti un gascan sa zica ceva, sau cum auziti ceva ce nu va convine...e e zamak...fortu e baza, ....daca apare mai ceva ca fortul, fortul o sa fie de tot rahatu...otzel de proasta calitate, etc etc. Uni din voi aveti niste ani......si parca sunteti copii frate. Respect celor care intradevar sunt veterani, sunt vanatori, sunt antrenori de tir, sunt oameni cu scaun la cap si pot spune o parere, un sfat!
APROPO daca aveti de gand sa ma criticati/injurati P[ENTRU POSTAREA MEA nu aveti decat:))) M I SE RUPE NU AM NICI UN CASTIG DIN FORUMUL ASTA:)) SI NICI DIN PARERILE VOASTRE CARE SE REFERA NUMAI LA MARCA FORT!:))) Hai la revedere
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
dak

Post by dak »

nu zic ca nu ai dreptate.... eu oricum nu am fort ... dar in acelasi timp nu mi se pare in regula sa sugerezi ca s-a intamplat ceva cu un fort (sau mai multe) la ultimul concurs de la UTI ... daca stii ceva, spune concret ! daca nu... nu e corect doar sa lasi impresia c-ar fi fost ... e doar o parere si aveam timp sa stau pe net.... :roll: nu vreau sa incit pe nimeni ....
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
gunsmith

Post by gunsmith »

Va spun eu ce s-a intamplat,la unul dintre ele s-a spart arcul recuperator nefiind original, fusese inlocuit cu unul de gp (propietarul poate confirma)si altul i s-a spart arcul de readucere al tragaciului, arma care a si castigat concursul. Nu vad ce mare lucru s-a intamplat acolo sunt defectiuni normale si acceptabile la arme care sunt folosite intens.S-a defectat si arma care a iesit pe locul doi si nimeni nu a facut caz de asta.Nici un lucru nu este indestructibil, dar trebuie sa recunoastem ca unele sunt mai bune decat altele
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
tevez

Post by tevez »

Trebuie să recunosc, sunt fanatic după Fort. :oops: Am sigla de la Fort tatuată pe buză, beau numai cafea Fort,
deşi e nasoală, am smuls o literă din denumirea autoturismului şi am înlocuit-o cu "T", astfel că acum scrie "FortFiesta" , termopanele le am desigur de la qFORT şi m-am înscris în Federatia Operatorilor Romani de Transport deşi nu am nicio firmă de transport, dar mi-a plăcut cum sună abrevierea: F.O.R.T.În weekenduri joc airsoft (eu îi zic airFORT că deh, sunt bolnav după Fort) numai în FORTurile din jurul capitalei:
http://reptilianul.blogspot.com/2011/05 ... iului.html
şi fac eFORTuri imense ca tot în jurul meu să fie cât mai "fort" posibil.

Şi totuşi am "luat apărarea" ca să zic aşa Stalkerului 917 şi spun mereu că şi "zamacele" sunt o soluţie pentru cine nu vrea sau nu poate
să dea aşa mulţi bani pe o armă şi mereu am spus că, deşi eu prefer Fort, există şi GP, CZ, Tanfoglio, Alfa Steel şi nu trebuie ignorate
ca variante de arme neletale de autoapărare.

P.S.: am depus actele pentru cetăţenia ucraineană şi cerere la dl. Radu să-mi schimbe nick-name-ul din "Tevez" în "Shevchenko" pentru
a fi şi mai mare fan Fort.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Confirm ca la concursul cu neletale de la UTI, Fort-ul meu 17 s-a blocat pentru ca am facut greseala sa inlocuiesc arcul recuperator original Fort cu un arc de Grand Power fapt ce a facut ca arcul in cauza cedeze si sa se blocheze in interior.
Arma a fost reparata gratuit de MLD Guns, arcul contorsionat de Grand Power a fost extras si inlocuit cu unul original de Fort si acum arma functioneaza perfect.
barthy

Post by barthy »

tevez wrote:Trebuie să recunosc, sunt fanatic după Fort. :oops: Am sigla de la Fort tatuată pe buză, beau numai cafea Fort,
deşi e nasoală, am smuls o literă din denumirea autoturismului şi am înlocuit-o cu "T", astfel că acum scrie "FortFiesta" , termopanele le am desigur de la qFORT şi m-am înscris în Federatia Operatorilor Romani de Transport deşi nu am nicio firmă de transport, dar mi-a plăcut cum sună abrevierea: F.O.R.T.În weekenduri joc airsoft (eu îi zic airFORT că deh, sunt bolnav după Fort) numai în FORTurile din jurul capitalei:
http://reptilianul.blogspot.com/2011/05 ... iului.html
şi fac eFORTuri imense ca tot în jurul meu să fie cât mai "fort" posibil.

Şi totuşi am "luat apărarea" ca să zic aşa Stalkerului 917 şi spun mereu că şi "zamacele" sunt o soluţie pentru cine nu vrea sau nu poate
să dea aşa mulţi bani pe o armă şi mereu am spus că, deşi eu prefer Fort, există şi GP, CZ, Tanfoglio, Alfa Steel şi nu trebuie ignorate
ca variante de arme neletale de autoapărare.

P.S.: am depus actele pentru cetăţenia ucraineană şi cerere la dl. Radu să-mi schimbe nick-name-ul din "Tevez" în "Shevchenko" pentru
a fi şi mai mare fan Fort.

Nu stiam eu de ce cantau lautarii la terasa din colt "LA CHILIA-N FORT" :lol: :lol: :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Rainman

Post by Rainman »

@tevez: in demersul tau de a fi cel mai mare fan FORT, as mai veni cu cateva sugestii:
-cand mergi in drumetii, sa nu mai dormi in CORT (pe vremea asta nici nu e indicat, poate te gaseste lumea MORT de frig);
-la birou, cand mai folosesti excelul, nu mai da SORT, schimba functia;
-de ziua ta sa nu mai sufli in lumanarile infipte in TORT.
Daca imi mai vin ide, ti le transmit pe privat.
May the Fort be with you!

scuze de off-topic, n-am putut sa ma abtin :)))))
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
sepuku

Post by sepuku »

... Pai ce-FORTUL tau nu mai inseamna nimic pe site-ul asta ?!? hmmm :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Ginno

Post by Ginno »

pe cuvantul meu ... dar nu mai exista vre-un topic unde sa nu se vb de fort.... ok am inteles mai oameni ca fortul e nr.1 dar vad aici ca topicul e deschis pt Stalker 917... si nu se vb deloc despre el.
Va rog eu deschideti un topic despre fort.. si postati acolo tot ce vreti voi despre fort.
Cred ca pana la urma se face prea multa reclama la fort... care din cate stiu eu nu toate modelele sunt din metal 100%.. atat ca au teava lisa..
Image
Post Reply