Concurs neletale 23.11.2013 - poligon UTI
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Concurs neletale 11.02.2012
Nr. Nume concurent Total
1 GHEORGHIU MARIUS - 264
2 NICA IONEL ROMULUS - 248
3 FILIP GHEORGHE - 229
4 DIMACHE ALEXANDRU - 216
5 VATAMANU RAZVAN - 213
6 NICOLAU MIRCEA - 207*
7 GAZDARU CRISTIAN - 207
8 PODARIU IONUT - 176
9 PODARIU STEFAN - 171
urmatorul concurs pe la sfarsitul lui martie ...
1 GHEORGHIU MARIUS - 264
3 FILIP GHEORGHE - 229
5 VATAMANU RAZVAN - 213
6 NICOLAU MIRCEA - 207*
7 GAZDARU CRISTIAN - 207
8 PODARIU IONUT - 176
9 PODARIU STEFAN - 171
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Da, felicitari tuturor ...
Imi pare sincer rau ca nu am ajuns si eu, insa poate scapam de zapada si in Martie o sa fiu prezent.
Inca odata felicitari.
PS: Oricum daca veneam eram pus pe fapte mari, 301 puncte cumulam
Imi pare sincer rau ca nu am ajuns si eu, insa poate scapam de zapada si in Martie o sa fiu prezent.
Inca odata felicitari.
PS: Oricum daca veneam eram pus pe fapte mari, 301 puncte cumulam
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5
-
Safe&Sound
Cu Fort-ul sau cu GAMO-ul prin luneta?germicor wrote: PS: Oricum daca veneam eram pus pe fapte mari, 301 puncte cumulam
Dar nu am luneta la gamo 
Deci Fort-ul il bagam la inaintare, iar daca nu ... aruncam cu pietre da'le drecu
Deci Fort-ul il bagam la inaintare, iar daca nu ... aruncam cu pietre da'le drecu
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5
Ce arme au detinut ?by sith » Mon Feb 13, 2012 8:48 pm
Nr. Nume concurent Total
1 GHEORGHIU MARIUS - 264
3 FILIP GHEORGHE - 229
5 VATAMANU RAZVAN - 213
6 NICOLAU MIRCEA - 207*
7 GAZDARU CRISTIAN - 207
8 PODARIU IONUT - 176
9 PODARIU STEFAN - 171
rezultate la concurs, arme si munitie :
1. fort 12, munitie fort 9mm
2. GP, munitie akbs
3. cz 83, munitie ozkursan
4. fort 17, munitie fort .45
1. fort 12, munitie fort 9mm
2. GP, munitie akbs
3. cz 83, munitie ozkursan
4. fort 17, munitie fort .45
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
ce s-a luat in calcul? precizia la 10m?
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
Fabarm XLR composite
Re: Concurs neletale 31.03.2012
Regulament Concurs: SelfDefence Precision II
Pistol neletal – precizie 10 m
Drept de participare: persoane private care sunt posesori de arme neletale conform prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor
Data desfasurarii concursului: 31.03.2012, data fiind de principiu, +- o saptamana
Inscrierea in concurs:
A. 09.00 am – 10.00 am in ziua concursului
SEDINTA TEHNICA (norme de siguranta si de conduita, prezentarea probei):
10.15 am – nota: absenta de la sedinta tehnica atrage dupa sine neparticiparea la con-curs.
Prezenta este obligatorie!!!!!
START: 10.30 am
DURATA: – in functie de numarul participantilor si evolutia acestora.
LOCATIE: Complexul de Tir “UTI” (poligon subteran) – sos. Oltenitei 107A, Sector 4, Bucuresti
ARMAMENT
- pistol cu bile de cauciuc – orice calibru
MUNITIE
- calibre admise min. 9×22 mm – max. .45
- cantitate minima de munitie recomandata (uz+rezerva): 50 buc.
ECHIPAMENT: ochelari de protective, casti antifon active sau pasive, proprii sau asigurate de organizator. Se asigura munitie contra cost.
OBIECTIV: 30 focuri – 300 puncte. Tintele sunt din carton de tip “cercuri de la 1-10” – precizie (conf. Regulament ISSF), dispuse la o distanta de 10 m fata de aliniamentul de tragere
DESFASURARE:
- 10 focuri reglaj (numai inainte de prima decada)
- 3 decade (3×10 focuri) de concurs
- tragerile cu pistolul vor fi efectuate de fiecare participant astfel :
a. prima decada - precizie cu ambele maini
b. a doua decada - precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana directoare)
b. ultima decada - precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana nedirectoare)
TIMP ALOCAT: 3 minute/decada
PUNCTAJ FINAL: maxim 300 puncte posibile.
NOTA: Toate rezultatele obtinute de concurenti in timpul decadelor sunt cumulative.
TAXE: Taxa de participare la concurs: 50 lei/concurent. Nu se pot folosii decat armele proprii.
PREMII: cupe, diplome si medalii +
LOCUL I: o bijuterie din aur sau bani (ex: 600 ron)
LOCUL II: o bijuterie din argint
LOCUL III: un medalinon din argint
PREMIU SPECIAL: un diamant, daca un concurent obtine intr-o decada punctajul maxim - adica 100 de puncte, indiferent de locul obtinut la final.
Daca sunt mai multi concurenti cu acelasi rezultat se trage o runda de departajare.
Premiile sunt asigurate de sponsor ...
Manuirea armamentului si a munitiei in afara spatiului destinat poligonului de tragere
este STRICT INTERZISA.
Concursul poate fi reprogramat, numai in situatia:
• din motive tehnice independente de vointa organizatorilor
Informatii suplimentare: 0724 214 369– Nicolae Tanase
Pistol neletal – precizie 10 m
Drept de participare: persoane private care sunt posesori de arme neletale conform prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor
Data desfasurarii concursului: 31.03.2012, data fiind de principiu, +- o saptamana
Inscrierea in concurs:
A. 09.00 am – 10.00 am in ziua concursului
SEDINTA TEHNICA (norme de siguranta si de conduita, prezentarea probei):
10.15 am – nota: absenta de la sedinta tehnica atrage dupa sine neparticiparea la con-curs.
Prezenta este obligatorie!!!!!
START: 10.30 am
DURATA: – in functie de numarul participantilor si evolutia acestora.
LOCATIE: Complexul de Tir “UTI” (poligon subteran) – sos. Oltenitei 107A, Sector 4, Bucuresti
ARMAMENT
- pistol cu bile de cauciuc – orice calibru
MUNITIE
- calibre admise min. 9×22 mm – max. .45
- cantitate minima de munitie recomandata (uz+rezerva): 50 buc.
ECHIPAMENT: ochelari de protective, casti antifon active sau pasive, proprii sau asigurate de organizator. Se asigura munitie contra cost.
OBIECTIV: 30 focuri – 300 puncte. Tintele sunt din carton de tip “cercuri de la 1-10” – precizie (conf. Regulament ISSF), dispuse la o distanta de 10 m fata de aliniamentul de tragere
DESFASURARE:
- 10 focuri reglaj (numai inainte de prima decada)
- 3 decade (3×10 focuri) de concurs
- tragerile cu pistolul vor fi efectuate de fiecare participant astfel :
a. prima decada - precizie cu ambele maini
b. a doua decada - precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana directoare)
b. ultima decada - precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana nedirectoare)
TIMP ALOCAT: 3 minute/decada
PUNCTAJ FINAL: maxim 300 puncte posibile.
NOTA: Toate rezultatele obtinute de concurenti in timpul decadelor sunt cumulative.
TAXE: Taxa de participare la concurs: 50 lei/concurent. Nu se pot folosii decat armele proprii.
PREMII: cupe, diplome si medalii +
LOCUL I: o bijuterie din aur sau bani (ex: 600 ron)
LOCUL II: o bijuterie din argint
LOCUL III: un medalinon din argint
PREMIU SPECIAL: un diamant, daca un concurent obtine intr-o decada punctajul maxim - adica 100 de puncte, indiferent de locul obtinut la final.
Daca sunt mai multi concurenti cu acelasi rezultat se trage o runda de departajare.
Premiile sunt asigurate de sponsor ...
Manuirea armamentului si a munitiei in afara spatiului destinat poligonului de tragere
este STRICT INTERZISA.
Concursul poate fi reprogramat, numai in situatia:
• din motive tehnice independente de vointa organizatorilor
Informatii suplimentare: 0724 214 369– Nicolae Tanase
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Safe&Sound
Precizia tirului a fost criteriul de departajare.dak wrote:ce s-a luat in calcul? precizia la 10m?
De apreciat mi se pare faptul ca jurizarea si calculul pentru clasamentul concurentilor au fost asigurate de un arbitru, independent de Poligonul de tir De la UTI, daca am inteles eu bine bine a fost invitat special pentru acest concurs un arbitru de la Federatia Romana de Tir Sportiv.
Last edited by Safe&Sound on Tue Feb 14, 2012 6:54 pm, edited 1 time in total.
Re: Concurs neletale
ok, si atunci, fiecare a tras cu arma lui, dar unul poate fi mai bine antrenat ca altul... corect?
nu vreau sa contest nimic..pur si simplu intreb...adica cel care a tras cu fortul .45 poate e mai putin antrenat decat cel care a tras cu 9mm ...nu?
nu vreau sa contest nimic..pur si simplu intreb...adica cel care a tras cu fortul .45 poate e mai putin antrenat decat cel care a tras cu 9mm ...nu?
CZ83 9mm P.A. Rubber
Fabarm XLR composite
Fabarm XLR composite
-
Safe&Sound
Rezultatele sunt influentate fara doar si poate de nivelul de expertiza al tragatorilor dar si de tipul/calitatea munitiei folosite. Toate armele care au participat sunt arme cu teava lisa deci egale dintr-un anumit punct de vedere insa tragatorii au nivele diferite de pregatire iar munitiile folosite la acest concurs sunt fara discutie diferite ca si putere si precizie.
salut si felicitari castigatorilor,as vrea totusi sa spun (si sa contrazic putin..)armele sunt egale ca si teava lisa nu si ca lungime...eu unul cel putin cind am optat ptr fort 9 am vrut sa il port mai usor deci niciodata nu poate concura cu f 12 sau f 14 .. etc.. deci ...niciodata egale..evident nu este nimeni vinovat ptr ce ne alegem fiecare si ptr ce luam arma .in concluzie experienta este clar un factor de departajare dar primordial este cu ce tragi .
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
-
Safe&Sound
Nu a fost prezent la concurs Fort 9 sau 10, au fost doar arme cu dimensiunile lungimii tevilor apropiate.
O teava mai lunga cu 2-3 cm conteaza mai degraba la armele cu teava ghintuita si munitie de razboi, la astea ale noastre la 10 metri nu sunt diferente notabile.
sith putea alege sa traga cu 14-le avand teava mai lunga decat 12-le cu care a castigat insa din ce am discutat cu el precizia celor doua arme e comparabila la 10 metri, energia cinetica a bilei e ceva mai mare la 14, dar in concurs a contat doar precizia.
O teava mai lunga cu 2-3 cm conteaza mai degraba la armele cu teava ghintuita si munitie de razboi, la astea ale noastre la 10 metri nu sunt diferente notabile.
sith putea alege sa traga cu 14-le avand teava mai lunga decat 12-le cu care a castigat insa din ce am discutat cu el precizia celor doua arme e comparabila la 10 metri, energia cinetica a bilei e ceva mai mare la 14, dar in concurs a contat doar precizia.
Trag eu cu 9le la urmatorul concurs 
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...