Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R
Va salut, intentionez sa achizitionez un pistol din titlu de mai sus, ce recomandati? Eu vreau un pistol bun, rezistent cu rezultate traumatice calibru mare ! Nu vreau neaparat marca Fort dar dupa ce am rasfoit forumul am inteles ca ar fi printre cele mai bune!
P.S. Nu imi trebuie un pistol doar ca sa sperii cu el, am avut ocazia sa fiu vizitat de hoti cu mine in casa !
P.S. Nu imi trebuie un pistol doar ca sa sperii cu el, am avut ocazia sa fiu vizitat de hoti cu mine in casa !
-
Self Defense
Re: Fort 17R vs Fort 12RM vs Fort 14R
Fort 12 RM sau Fort 17R in calibru .45 Rubber. Oricare l-ai alege nu ai cum sa gresesti. Mie personal mi-a placut mai mult Fort 12 care e integral din otel. Ideea e ca 45 Rubber opreste garantat orice agresor.
Fort 12RM cal. .45 Rubber
Ok , atunci care este diferenta dintre Fort 12RM si 14R?
-
Self Defense
Poti sa gasesti descrierea ambelor pistoale pe mai multe site-uri. E simplu, poti compara singur
Fort 12RM cal. .45 Rubber
14 are ţeava mai lungă dar nu se găseşte decât în calibrul 9mm.Mardeanu wrote:Ok , atunci care este diferenta dintre Fort 12RM si 14R?
-
anghelache
Si doua cartuse in plus in magazie si cate ce va in plus din toate cele.
Corect. Ţeava mai lungă a fortului 14/18 duce în acest caz şi la o precizie şi o putere superioare Fortului 12/17.anghelache wrote:Si doua cartuse in plus in magazie si cate ce va in plus din toate cele.
Descrierea pistoalelor in cauza am gasito, nu asta este problema! Eu nu stiu ce model este mai eficient tinand cont ca nu o sa cumpar un pistol des! Eu nu stiu daca ma avantajeaza teava pistolului mai lunga sau mai scurta! E clar ce calibru imi trebuie si anume .45 rubber si magazie cat mai mare! Am vazut ca si 14R merge cu .45 rubber!
-
Safe&Sound
In Ro, cal .45 Rubber gasesti doar Fort 12 RM si Fort 17 R diferentele evidente dintre ele fiind doar frame-ul care este din otel la 12 RM si polimer la 17 R ambele arhi-suficiente si perfect eficiente pentru scopul anuntat la inceputul acestei discutii.
Fort 14 R gasesti in Ro doar in cal 9mm Rubber.
Fort 14 R gasesti in Ro doar in cal 9mm Rubber.
ok, o sa cumpar 12RM, o sa va anunt impresiile mele peste o saptamana..doua, de maine ma ocup de acte!
-
Safe&Sound
Pentru noi, "muritorii de rand", dureaza vreo 30 de zile lucratoare dupa ce depui dosarul complet pana ce primesti autorizatia de achizitie. Sper ca ai tinut cont de acest termen cand ai estimat ca in scurt timp revii cu impresii despre arma.
Eu sper sa se rezolve mai repede de 30 de zile, orcum nu ma grabesc! Miercuri vreau sa ma duc la magazine de arme sa vad pistolu live!
Pentru aia care au drept la glont, dureaza chiar ceva mai multSafe&Sound wrote:Pentru noi, "muritorii de rand", dureaza vreo 30 de zile lucratoare dupa ce depui dosarul complet pana ce primesti autorizatia de achizitie. Sper ca ai tinut cont de acest termen cand ai estimat ca in scurt timp revii cu impresii despre arma.
Fort 12RM cal .45
Vad ca ai 12RM , ce experiente ai avut cu el pana acum?unde wrote:Pentru aia care au drept la glont, dureaza chiar ceva mai multSafe&Sound wrote:Pentru noi, "muritorii de rand", dureaza vreo 30 de zile lucratoare dupa ce depui dosarul complet pana ce primesti autorizatia de achizitie. Sper ca ai tinut cont de acest termen cand ai estimat ca in scurt timp revii cu impresii despre arma.
Pina acum nici un blocaj, precizie buna pentru o arma cu bila. Nu am avut nevoie de el in situatii de auto-aparare si sper sa nu am nevoie vreodata. Per total iese cu plus.
Pretul insa e destul de prohibitiv, avind in vedere ca exista arme pe glont mai ieftine (S&W MP9). Asta ca sa nu mai vorbim de pretul munitiei care e de vreo 3 ori mai ieftina la 9x19 vs .45 rubber. Pentru cei constrinsi de buget, am un Walther P99T la vinzare.
Pretul insa e destul de prohibitiv, avind in vedere ca exista arme pe glont mai ieftine (S&W MP9). Asta ca sa nu mai vorbim de pretul munitiei care e de vreo 3 ori mai ieftina la 9x19 vs .45 rubber. Pentru cei constrinsi de buget, am un Walther P99T la vinzare.
Fort 12RM cal .45