De curand firma noastra a importat de la Beretta acest model.
Arma e de cal. 12/76, semiautomata (sistem inertial - nu pierde presiune ca la cele cu recuperare de gaze), multishoc, garantie Beretta 3 ani, in doua versiuni (cu receiver nichelat si cu receiver negru).
Pret 43.290.000 lei.
Poate fi vazuta la www.beretta.it, la www.vinatorul.ro sau la noi pe site.
Marius Cocarla
Beretta ES 100, oferta speciala
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
cristian pindichi
beretta es100
Cred ca sunt unul din primii posesori ai acestei arme
Pana in prezent sunt f multumit de ea,in conditiile in care nuam iesit decat de vreo 3 ori cu ea in teren
Am efectuat si niste teste balistice si va pot spune ca socurile functioneaza f bine.
sa vedem cum se va comporta in conditii de ger mare.asta e problema esentiala.
oricum cred ca e o alegere buna,pacat ca in romania pretul armei este dublu fata de pretul ei de catalog(accize,tva,etc.)
multe salutari
Pana in prezent sunt f multumit de ea,in conditiile in care nuam iesit decat de vreo 3 ori cu ea in teren
Am efectuat si niste teste balistice si va pot spune ca socurile functioneaza f bine.
sa vedem cum se va comporta in conditii de ger mare.asta e problema esentiala.
oricum cred ca e o alegere buna,pacat ca in romania pretul armei este dublu fata de pretul ei de catalog(accize,tva,etc.)
multe salutari
Re: beretta es100
Iarna trecuta, fiind undeva la gaste, cand am intrat in groapa, am luat zapada fara se vreau in receiverul armei mele semiautomate. Mai mult de jumatate de ora n-am putut trage de loc (pana cand mi-am curatat de zapada cutia mecanismelor.cristian pindichi wrote:sa vedem cum se va comporta in conditii de ger mare.asta e problema esentiala.
La ger mare va sfatuiesc sa folositi cartuse de 36 g. Eu trag cu RC-urile de 36 g si n-am nici o problema.
Deasemenea e important ca uleiul cu care ungeti arma sa fie de calitate si sa nu devina vascos sau lipicios.
Marius Cocarla
-
Guest
Multumesc pt raspuns.Oricum folosesc si eu de iarna trecuta Rc-urile de 36g(la recomandarea lui nuran),iar ca ulei folosesc Balistol,tot de la arow.
Poate reusiti sa ma ajutati cu o chematoare de gasca,daca stiti pe cineva care vinde asa ceva sau daca gasesc prin bucuresti.
Toate cele bune.
PS.
Ce-mi puteti spune despre comenzile de pe www,vinatorul.ro la BassPro?
Am vazut ca sunteti in relatii destul de apropiate cu acest site si pate aveti idee .Am vazut cateva lucruri extrem de interesante .
Va urez o zi buna si sa stiti ca nu am uitat de "rata pe Dunare"
Mult respect,
Cristian Pindichi
Poate reusiti sa ma ajutati cu o chematoare de gasca,daca stiti pe cineva care vinde asa ceva sau daca gasesc prin bucuresti.
Toate cele bune.
PS.
Am vazut ca sunteti in relatii destul de apropiate cu acest site si pate aveti idee .Am vazut cateva lucruri extrem de interesante .
Va urez o zi buna si sa stiti ca nu am uitat de "rata pe Dunare"
Mult respect,
Cristian Pindichi
1.V-am raspuns pe email.Anonymous wrote: Poate reusiti sa ma ajutati cu o chematoare de gasca,daca stiti pe cineva care vinde asa ceva sau daca gasesc prin bucuresti.
Toate cele bune.
PS.
2.In doua ocazii am comandat domnului Val Pangica, proprietarul site-ului www.vanatorul.ro ceva maruntisuri de la Basspro si nu pot spune altceva decat JOS PALARIA!
Marius Cocarla