Ce parere aveti, a avut putere sa incarce: http://www.youtube.com/watch?v=tiiQQP4- ... re=related
Si inca o dovada de folosire responsabila a armelor de catre tineri, la noi nu o sa vedeti asa ceva la stiri
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Stalkarul este frate mai mic al Streamerului. armwe bune la banii lor!!! nu suntem toti miliadrdari.candam umblat dupa streamer tot ma-m uitat dupa fort si grand powar si am sis asa dece sa dau eu 25000 de lei pe un pistol chiar si de otel sa fie el??? frate nam ce face cu banuii??? tot poc si nimica toata de vanataie face si declaratii dupaia daca nu si aret sau bulau........chiar aveam banii nu era problema. acuma sa nu va fie cu suparare donilor dar ciititi forumul de la inceputuri eu asa am facut. babanu sau nedumeritu avean zamake din astea prapadite cum zicet voi pana aun ajuns la fort si FORT nu avea orcine!!!acuma toti viseaza numa superpistale....cu bileSHADOWRIDER wrote:Salutare si LA MULTI ANI!
In primul rand vfa multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar Fost-ul 9/10 este o optiune intre primele iar motivele le cunoastem cu totii., Din pacate bugetul este de vreo 600 ron deci cred ca , va castiga Stalker-ul.
Cum ai obtinut tu permis ?Olar wrote:Stalkarul este frate mai mic al Streamerului. armwe bune la banii lor!!! nu suntem toti miliadrdari.candam umblat dupa streamer tot ma-m uitat dupa fort si grand powar si am sis asa dece sa dau eu 25000 de lei pe un pistol chiar si de otel sa fie el??? frate nam ce face cu banuii??? tot poc si nimica toata de vanataie face si declaratii dupaia daca nu si aret sau bulau........chiar aveam banii nu era problema. acuma sa nu va fie cu suparare donilor dar ciititi forumul de la inceputuri eu asa am facut. babanu sau nedumeritu avean zamake din astea prapadite cum zicet voi pana aun ajuns la fort si FORT nu avea orcine!!!acuma toti viseaza numa superpistale....cu bileSHADOWRIDER wrote:Salutare si LA MULTI ANI!
In primul rand vfa multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar Fost-ul 9/10 este o optiune intre primele iar motivele le cunoastem cu totii., Din pacate bugetul este de vreo 600 ron deci cred ca , va castiga Stalker-ul.)))))))))
lolgerula wrote:Sper ca era goala sticla.![]()
Nu de alt dar este pacat de licoarea aia.