PISTOL CU BILE PT. DAMA

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dcrist

Re: PISTOL CU BILE PT. DAMA

Post by dcrist »

Stiu femei care trag cu Jericho si Steyr mai bine ca barbatii, acum daca este una care nu poate apasa pe un pix sa scrie cu el e problema ei :mrgreen: Toti am inceput de la 0 :twisted:
Ce parere aveti, a avut putere sa incarce: http://www.youtube.com/watch?v=tiiQQP4- ... re=related :wink:
Si inca o dovada de folosire responsabila a armelor de catre tineri, la noi nu o sa vedeti asa ceva la stiri :evil: http://www.youtube.com/watch?v=j-q2zHIo ... re=related
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
bozo

Post by bozo »

nu am vazut asa ceva pana acum :D
cris091

Post by cris091 »

interesant
:lol:
nashu999

Post by nashu999 »

da,mai trag unele de fiare....
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
onyboy

Post by onyboy »

unde ai vazut u asa ceva?:))) poate 1 din 100 de femei sa faca acest lucru. 1 ca nu stiu nici macar sa conduca majoritatea:)) si 2 chiar daca ar sti sa faca acest lucru si ar strica unghiutzele din acril:)) si fortul 9-10 etc...chiar se armeaza greu pt o femeie intr o situatie disperata nu e tocmai potrivit, nici in cazul unui barbat, ca toti sunt bravi pe aici si armeaza pistolul ca Renegatul cu shotgunul........................(in poligon),,, ca intr-o situatia reala se schimba situatia, eu am patito si nu ma laud cu treaba asta, am reusit sami stapanesc calmu dar incepe sati tremure mana si corpul cum l ai scos din toc si dupa ce se termina actiunea incidentul etc...
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
nashu999

Post by nashu999 »

cine trece prin situatie reala poate vorbii.. pe bune eu l-am lasat armat cam 3 zile sa mai sa lase arcul( nu ptr ca mi-ar fi fost tocmai greu dar sincer nu era foarte la indemana sa incarci ,in cazul in care nu umbli ca in vestul salbatic cu cartus pe teava..)dar oricum nu vreau sa contrazic pe nimeni.. este doar o parere si fiind o tara libera o punem pe tapet... :D
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
SHADOWRIDER

Post by SHADOWRIDER »

Salutare si LA MULTI ANI!

In primul rand vfa multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar Fost-ul 9/10 este o optiune intre primele iar motivele le cunoastem cu totii., Din pacate bugetul este de vreo 600 ron deci cred ca , va castiga Stalker-ul.
sith

Post by sith »

eu nu stiu de ce mai cereti sfaturi daca nu le folositi ...
1. e zamak
2. munitie scumpa si slaba
3. pentru ca sa folosesti cat de cat eficient o arma, trebuie sa te mai si antrenezi cu ea. Sa vezi cati bani o sa dai pe cartuse.
4. crezi c-o s-o mai vinzi ?
etc,
....
bafta la cumparaturi ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Olar

Post by Olar »

SHADOWRIDER wrote:Salutare si LA MULTI ANI!

In primul rand vfa multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar Fost-ul 9/10 este o optiune intre primele iar motivele le cunoastem cu totii., Din pacate bugetul este de vreo 600 ron deci cred ca , va castiga Stalker-ul.
Stalkarul este frate mai mic al Streamerului. armwe bune la banii lor!!! nu suntem toti miliadrdari.candam umblat dupa streamer tot ma-m uitat dupa fort si grand powar si am sis asa dece sa dau eu 25000 de lei pe un pistol chiar si de otel sa fie el??? frate nam ce face cu banuii??? tot poc si nimica toata de vanataie face si declaratii dupaia daca nu si aret sau bulau........chiar aveam banii nu era problema. acuma sa nu va fie cu suparare donilor dar ciititi forumul de la inceputuri eu asa am facut. babanu sau nedumeritu avean zamake din astea prapadite cum zicet voi pana aun ajuns la fort si FORT nu avea orcine!!!acuma toti viseaza numa superpistale....cu bile :))))))))))
7Coline

Post by 7Coline »

Olar wrote:
SHADOWRIDER wrote:Salutare si LA MULTI ANI!

Stalkarul este frate mai mic al Streamerului. armwe bune la banii lor!!! nu suntem toti miliadrdari.candam umblat dupa streamer tot ma-m uitat dupa fort si grand powar si am sis asa dece sa dau eu 25000 de lei pe un pistol chiar si de otel sa fie el??? frate nam ce face cu banuii??? tot poc si nimica toata de vanataie face si declaratii dupaia daca nu si aret sau bulau........chiar aveam banii nu era problema. acuma sa nu va fie cu suparare donilor dar ciititi forumul de la inceputuri eu asa am facut. babanu sau nedumeritu avean zamake din astea prapadite cum zicet voi pana aun ajuns la fort si FORT nu avea orcine!!!acuma toti viseaza numa superpistale....cu bile :))))))))))
Cum ai obtinut tu permis ?
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
cris091

Post by cris091 »

colegule fi si tu mai intelegator ce ai cu el o fii si el strain de pe alte meleaguri,bn barem ca le are cu cititul ca cu scrisul e cam praf. :lol:
MR.47

Post by MR.47 »

Va salut cu respect dragi colegi.Inainte de toate tin sa mentionez ca sunt nou aici pe forum si ca discutiile voastre interesante miau atras atentia de multe ori si chiar m-au ajutat in alegere uneia dintre arme,acum a venit si randul meu sa impartasesc impresiile pe care mi le-am format in urma achizitiei unei asemenea arme.Trebuie sa spun ca sunt fericitul posesor al unui Fort 17 cal.45 si stalker M906,iar sotia are si ea de asemenea un stalker M906.Despre Fort...dupa cum am scris si mai sus nu prea mai e nimic de spus ca mi-ati luato inainte,iar in cel priveste pe ala micu' chiar daca e el un zamac in mare parte isi face treaba si isi merita banutii.Am facut si niste teste odata ajuns acasa dupa ce mi l-am luat,pt ca eram tare curios cei poate pielicica de zamac lol.Nu m-a dezamagit, de la 6 metri cu waddie am grupat in tinta 6 cartuse intrun diametru de 10 cm.Apoi am luat pe rand la tinta urmatoarele: un dovleac o tabla de 2mm 1 sticla de jack daniel's si o bucata de lemn de brad.De la aproximativ 7-8 metri in cazul fiecarei tinte am avut urmatoarele rezultate: dovleac gasit bilele in cel deal doilea perete al sau,tabla sa indoit pe suprafete mari nu cine stie ce dar acceptabil, sticla din primul foc a spart-o ,din al doilea a facut-o cioburi,iar la lem...a lasat o gaura as zice cam de 1 cm.Nu vreau sa fiu exagerat dar pentru banii lui chiar isi face treaba.Eu cred ca 3-4 cartuse trase de la 2-3 metri intr-un singur agresor ar fi suficient pt. a il opri.Asa ca... daca nu dispuneti de o suma pt. o arma de talie mica "hardcore" gn wasp fort9,fort10 etc...e bun si asta....STIMA!!!
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
gerula

Post by gerula »

Sper ca era goala sticla. :lol:
Nu de alta, dar era pacat de licoarea aia. :lol:
Last edited by gerula on Sun Jan 08, 2012 12:05 am, edited 1 time in total.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
MR.47

Post by MR.47 »

gerula wrote:Sper ca era goala sticla. :lol:
Nu de alt dar este pacat de licoarea aia. :lol:
lol :lol: da era goala era pacat de bunul Dumnezeu so risipesc asa :mrgreen:
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
tevez

Post by tevez »

Felicitări, cred că e primul review despre Stalker. 8) O poză lângă Fort pentru comparaţie se poate?
Post Reply