Salut!
Stiti cumva daca atunci cand depui arma la politie si faci cerere de casare, primesti o dovada a faptului ca ai lasat arma la ei? Am imputernicit o persoana sa imi caseze arma (pistol cu bila de cauciuc) si cei de acolo i-au spus ca nu primeste nici o dovada si ca daca vrea ceva poate sa revina dupa aproximativ 2 saptamani, dupa ce arma este deja casata.
Multumesc anticipat!
Casare arma AEST Bucuresti
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Casare arma AEST Bucuresti
Din doua ciocane ti-o casezi singur ...
Apoi te duci cu ea bucatele la AEST sa ti-o stearga din permis.
Glumesc ...
serios acum. cum ai putut sa imputernicesti pe cineva sa-ti transporte arma, daca nu este armurier?
Glumesc ...
serios acum. cum ai putut sa imputernicesti pe cineva sa-ti transporte arma, daca nu este armurier?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
arma era deja la politie,implicit nu a fost nevoie de transport. Persoana imputernicita a facut doar cererea in numele meu. Astept in continuare raspunsuri de la persoane care au mai radiat arme sau care stiu exact procedura. Multumesc!sith wrote:Din doua ciocane ti-o casezi singur ...![]()
Glumesc ...
mie nu mi-au dat nicio dovada in acest sens, pus si simplu am lasat arma si apoi mi-au radiat-o din permis. La ce ti-ar folosi o astfel de dovada?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
vroiam mai degraba sa verific daca e normal sa nu primesti nimic, sau daca nu cumva se fac cine stie ce manevre. ms de raspunsBabanu wrote:mie nu mi-au dat nicio dovada in acest sens, pus si simplu am lasat arma si apoi mi-au radiat-o din permis. La ce ti-ar folosi o astfel de dovada?
De ce nu l-ai făcut de panoplie sau nu l-ai vândut cuiva?
''manevre'' se pot face,dar asta nu te afecteaza cu nimic,e treaba lor ce fac cu arma...daca te-ai dus cu ea acolo cu intentia sa o casezi si ea iti va fi stearsa din permis nu vad dc te-ar mai interesa ''soarta'' ei?
am incercat sa-l vand dar nu s-a dat, iar de panoplie nu m-a interesat.tevez wrote:De ce nu l-ai făcut de panoplie sau nu l-ai vândut cuiva?
Pana de curand nu puteai detine legal in permis, decat doua arme cu a.c. sau bila de cauciuc, si,
probabil ca doritori ar fi fost, dar nimeni nu voia sa-si ocupe un loc in permis cu un pistol a.c.
Acum situatia s-a schimbat, si poate ar fi fost destui cumparatori.
Dar, asta e.
probabil ca doritori ar fi fost, dar nimeni nu voia sa-si ocupe un loc in permis cu un pistol a.c.
Acum situatia s-a schimbat, si poate ar fi fost destui cumparatori.
Dar, asta e.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T