Concurs neletale 23.11.2013 - poligon UTI
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Concurs neletale 23.11.2013 - poligon UTI
Cu ocazia unei sedinte de poligon a venit din partea celor de la UTI propunerea de se organiza un concurs cu participarea posesorilor de neletale, arme pe bila de cauciuc, sambata 11 februarie, in poligon la UTI.
Consider ca ar fi un bun prilej pentru testarea performantelor acestor arme si deoarece n-am vazut nici un fel de limitari, poate participa oricine, fie ca este posesor de Alfa Proj, Fort, GP, CZ, RG, Walter, etc..
Dansii spun ca pot asigura la cerere si munitia, incepand de la 1,5 ron bucata.
Pentru ca permite timpul, formulati sugestii aici ...
Consider ca ar fi un bun prilej pentru testarea performantelor acestor arme si deoarece n-am vazut nici un fel de limitari, poate participa oricine, fie ca este posesor de Alfa Proj, Fort, GP, CZ, RG, Walter, etc..
Dansii spun ca pot asigura la cerere si munitia, incepand de la 1,5 ron bucata.
Pentru ca permite timpul, formulati sugestii aici ...
Last edited by sith on Fri Nov 15, 2013 11:30 am, edited 11 times in total.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Re: Concurs neletale 11.02.2012
Ar fi interesant de aflat asa:
1. Cat costa inscrierea (daca e cazul).
2. Pretul estimativ pentru un cartus in fiecare calibru de cauciuc.
In felul asta ar sti oamenii de la inceput la ce sa se astepte, si, in functie de aceste informatii, se pot hotara dca vin sau nu. Eu personal ma gandesc sa vin sa ma joc cu Streamer-ul, dar depinde de pretul munitiei.
1. Cat costa inscrierea (daca e cazul).
2. Pretul estimativ pentru un cartus in fiecare calibru de cauciuc.
In felul asta ar sti oamenii de la inceput la ce sa se astepte, si, in functie de aceste informatii, se pot hotara dca vin sau nu. Eu personal ma gandesc sa vin sa ma joc cu Streamer-ul, dar depinde de pretul munitiei.
Streamer 2014 titan - 10x22T
din cate am inteles, se va publica regulamentul concursului.
munitia si-o aduce fiecare sau poate cumpara de acolo.
1.5 ron este pentru munitia 9x22 importata de ei, respectiv Ozkursan, restul munitiilor nu stiu ...
Pentru detalii sunati si intrebati
1.5 ron este pentru munitia 9x22 importata de ei, respectiv Ozkursan, restul munitiilor nu stiu ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Dualjackal
Astept cu maxim interes 
Nu am fost niciodata in poligonul UTI. Permite organizarea unui concurs de tir dinamic?
Nu am fost niciodata in poligonul UTI. Permite organizarea unui concurs de tir dinamic?
-
Safe&Sound
Nu, nu cred ca se poate organiza un concurs de tir dinamic, sunt doar trei linii de tragere, una langa alta deci o latime maxima de 3-4 metri. Este insa cel mai modern si mai fain poligon public pe care l-am vizitat vreodata.Dualjackal wrote:Astept cu maxim interes
Last edited by Safe&Sound on Sat Dec 10, 2011 10:30 pm, edited 1 time in total.
De acord,este un poligon excelent echipat ,in schimb nu-l dau pe unul neechipat dar in aer liber.... 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
langa mure ...aurorauno wrote:De acord,este un poligon excelent echipat ,in schimb nu-l dau pe unul neechipat dar in aer liber....
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Au mai fost concursuri unde un tragator s-a folosit de toate cele trei linii de tragere si chiar s-au folosit si panouri. Spatiul nu e f lat dar pentru una mica merge. Acum sa vedem si pretul.Safe&Sound wrote:Nu, nu cred ca se poate organiza un concurs de tir dinamic, sunt doar trei linii de tragere, una langa alta deci o latime maxima de 3-4 metri. Este insa cel mai modern si mai fain poligon public pe care l-am vizitat vreodata.Dualjackal wrote:Astept cu maxim interes
Pana la urma se tine sau nu?
Merge careva sau o sa fiu singurul concurent?
Frumos ar fi sa ma clasez pe locul doi
Merge careva sau o sa fiu singurul concurent?
Frumos ar fi sa ma clasez pe locul doi
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5
sith wrote:din cate am inteles, se va publica regulamentul concursului.
Unde se va publica ?
Mai aveti ceva informatii noi ?
Merci,
Dorin
Intrati pe site, sunati.. din cate stiu inscrierile incep la 9:30, taxa 50 ron.
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Din cate stiu, concursul se va tine, iar in cateva zile va aparea si regulamentul concursului ...
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Regulament Concurs: SelfDefence Precision
Pistol neletal – precizie 10 m
Drept de participare: persoane private care sunt posesori de arme neletale conform prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor
Data desfasurarii concursului: 11.02.2012
Inscrierea in concurs:
A. 09.00 am – 10.00 am in ziua concursului
SEDINTA TEHNICA (norme de siguranta si de conduita, prezentarea probei):
10.15 am – nota: absenta de la sedinta tehnica atrage dupa sine neparticiparea la con-curs.
Prezenta este obligatorie!!!!!
START: 10.30 am
DURATA: – in functie de numarul participantilor si evolutia acestora.
LOCATIE: Complexul de Tir “UTI” (poligon subteran) – sos. Oltenitei 107A, Sector 4, Bucuresti
ARMAMENT
- pistol cu bile de cauciuc – orice calibru
MUNITIE
- calibre admise min. 9×22 mm – max. .45
- cantitate minima de munitie recomandata (uz+rezerva): 50 buc.
ECHIPAMENT: ochelari de protective, casti antifon active sau pasive, proprii sau asigurate de organizator. Se asigura munitie contra cost.
OBIECTIV: 30 focuri – 300 puncte. Tintele sunt din carton de tip “cercuri de la 1-10” – precizie (conf. Regulament ISSF), dispuse la o distanta de 10 m fata de aliniamentul de tragere
DESFASURARE:
- 10 focuri reglaj (numai inainte de prima decada)
- 3 decade (3×10 focuri) de concurs
- tragerile cu pistolul vor fi efectuate de fiecare participant astfel :
a. primele 2 decade precizie cu ambele maini
b. ultima decada precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana directoare)
TIMP ALOCAT: 3 minute/decada
PUNCTAJ FINAL: maxim 300 puncte posibile.
NOTA: Toate rezultatele obtinute de concurenti in timpul decadelor sunt cumulative.
TAXE: Taxa de participare la concurs: 50 lei/concurent. Nu se pot folosii decat armele proprii.
PREMII:
Cupe, medalii si diplome.
Manuirea armamentului si a munitiei in afara spatiului destinat poligonului de tragere
este STRICT INTERZISA.
Concursul poate fi reprogramat, numai in situatia:
• din motive tehnice independente de vointa organizatorilor
Informatii suplimentare: 0724 214 369– Nicolae Tanase
Pistol neletal – precizie 10 m
Drept de participare: persoane private care sunt posesori de arme neletale conform prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor
Data desfasurarii concursului: 11.02.2012
Inscrierea in concurs:
A. 09.00 am – 10.00 am in ziua concursului
SEDINTA TEHNICA (norme de siguranta si de conduita, prezentarea probei):
10.15 am – nota: absenta de la sedinta tehnica atrage dupa sine neparticiparea la con-curs.
Prezenta este obligatorie!!!!!
START: 10.30 am
DURATA: – in functie de numarul participantilor si evolutia acestora.
LOCATIE: Complexul de Tir “UTI” (poligon subteran) – sos. Oltenitei 107A, Sector 4, Bucuresti
ARMAMENT
- pistol cu bile de cauciuc – orice calibru
MUNITIE
- calibre admise min. 9×22 mm – max. .45
- cantitate minima de munitie recomandata (uz+rezerva): 50 buc.
ECHIPAMENT: ochelari de protective, casti antifon active sau pasive, proprii sau asigurate de organizator. Se asigura munitie contra cost.
OBIECTIV: 30 focuri – 300 puncte. Tintele sunt din carton de tip “cercuri de la 1-10” – precizie (conf. Regulament ISSF), dispuse la o distanta de 10 m fata de aliniamentul de tragere
DESFASURARE:
- 10 focuri reglaj (numai inainte de prima decada)
- 3 decade (3×10 focuri) de concurs
- tragerile cu pistolul vor fi efectuate de fiecare participant astfel :
a. primele 2 decade precizie cu ambele maini
b. ultima decada precizie cu o singura mana (obligatoriu cu mana directoare)
TIMP ALOCAT: 3 minute/decada
PUNCTAJ FINAL: maxim 300 puncte posibile.
NOTA: Toate rezultatele obtinute de concurenti in timpul decadelor sunt cumulative.
TAXE: Taxa de participare la concurs: 50 lei/concurent. Nu se pot folosii decat armele proprii.
PREMII:
Cupe, medalii si diplome.
Manuirea armamentului si a munitiei in afara spatiului destinat poligonului de tragere
este STRICT INTERZISA.
Concursul poate fi reprogramat, numai in situatia:
• din motive tehnice independente de vointa organizatorilor
Informatii suplimentare: 0724 214 369– Nicolae Tanase
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
ca premii, din cate am inteles vor mai fi si niste vouchere de acces gratuit in poligon.
detalii aflam sambata ...
detalii aflam sambata ...
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Nu mai pot sa ajung in Bucuresti maine.
Daca se poate, va rog sa ne dati si noua celor ce nu participam, informatii, poze, filmari...
Merci,
Daca se poate, va rog sa ne dati si noua celor ce nu participam, informatii, poze, filmari...
Merci,