Razvy wrote:Dupa multe luni de asteptare am ajuns si eu in sfarsit la poligonul din oradea.
Am tras 25 de cartuse cu Glock 19 si 25 de cartuse cu Fortul meu 17r.
Am ramas foarte impresionat de Fort, am reusit sa grupam cartusele destul de bine la 10 metri, (voi poze mai tarziu) se incadrau intre 9-10 pe tinta). La 15m am nimerit tinta de 4 ori din 5, la marca 5-7 iar la 20m an nimerit 3 din 5.
Patronul poligonului (super oameni si el si sotia) avea un GP 12T la poligon. Mi-a aratat o scandura de brad de circa 2 cm (daca chiar e nevoie voi masura mai exact data viitoare) prin care glontul 10x28 trecuse lejer, dar glontul de 45 al fortului lasase doar o adancitura. Oricum erau foarte impresionati de Fort, mai aveau clienti cu Fort 45 si tineam sa preciseze ca s-au tras circa 60 de cartuse cu GP fara blocaj..
Oricum am plecat de acolo foarte multumit, arma s-a comportat dupa asteptari. Data viitoare voi incerca si GP pe glont si cel pe bila, astazi am ajuns cam tarziu la poligon.
O seara placuta va doresc
E nasol daca e adevatata povestea, 10*22 tras cu un Streamer a trecut tot asa printr-o scandura de brad, dar cred ca mai trebuie stiute niste detalii ca distanta, daca era aceasi scandura, etc. Poate posesorii de Fort in .45 vor face niste teste
Cred ca ar fii edificatoare aceste teste sa nu mai vorbim ca copii mici "al meu e mai tare
P.S.
Curand cred ca Brasovul va ramane singurul oras din tara fara poligon.