Sau.Razvy wrote:Ce întrebare tampita.primiti doar profesori de limba româna aici ,sau?tanno747 wrote:acu' spune drept,esti fan MANELE?
Dosar penal arme si moniti
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Dosar penal arme si moniti
saaaaaaauuuuuuuuuuuuuu.........

O adevarata telenovela cu subiect tragico-comic, ma repet: urmati fratilor un curs de arme si munitii (teorie sala & practica poligon) si apoi procurati-va armamentul!!! Cum sa nu se inaspreasca legile privind regimul armelor si munitiei cand acestea incap pe mana unor indivizi care stalcesc limba romana, nu cunosc legislatia? Cand sunt nelamuriri, intrebari, sugestii etc este indicat a lua legatura cu lucratorii AEST care-s in masura sa-ti ofere consultanta. Plus forumuri specializate.
Fort 10 R, 9 mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Sau nu e loc de Noi care nu stapanim limba româna 100%?rasism...tevez wrote:Sau.Razvy wrote:Ce întrebare tampita.primiti doar profesori de limba româna aici ,sau?tanno747 wrote:acu' spune drept,esti fan MANELE?
Eu nu inteleg de ce te simti asa lezat .Razvy wrote: Sau nu e loc de Noi care nu stapanim limba româna 100%?rasism...
Este de bun simt sa scrii cat de cat romaneste.
Daca nu poti, nu-i nici o problema, cred ca s-a raspuns la fiecare intrebare de pe forumul asta, chiar daca ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Glumeam doar cu rasismului:).mi s-a părut doar foarte gratuită treaba cu manelele,parca nu avea nici o legătura cu topicul,sith wrote:Eu nu inteleg de ce te simti asa lezat .Razvy wrote: Sau nu e loc de Noi care nu stapanim limba româna 100%?rasism...
Este de bun simt sa scrii cat de cat romaneste.
Daca nu poti, nu-i nici o problema, cred ca s-a raspuns la fiecare intrebare de pe forumul asta, chiar daca ...
Deviatia de la topic nu e intamplatoare. Daca nu stii sa scrii, poate nu stii nici sa citesti si de aici necunoasterea legii. Asta imi aduce aminte de cazurile de analfabeti detinatori de permis de conducere. Trist, foarte trist.
Parerea mea este ca si aceia care citesc legea pot sa cada pe langa si de aceea ar fi bine de intrebat inainte de a face pocinogu.
Eu as vrea sa stiu totusi, cine a fost armurierul, ca sa nu ajung vreodata in situatia ta.
Parerea mea este ca si aceia care citesc legea pot sa cada pe langa si de aceea ar fi bine de intrebat inainte de a face pocinogu.
Eu as vrea sa stiu totusi, cine a fost armurierul, ca sa nu ajung vreodata in situatia ta.
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
Pentu cei care ma critica ca nu stiu bine limba romana ei aflati ca eu sunt Bulgar si am cetatenie romana deci daca nu sti cine este persoana respectiva si nu sti motivele de ce greseste el ar fi bine sa te abti de la comentari.nu important este scrisul important este ce vreau sa spun.
Asa ca nu va mai dati uni dintre voi mari stiutori.
Nu ne spui si unde s-a intamplat?Yanita wrote:Pentu cei care ma critica ca nu stiu bine limba romana ei aflati ca eu sunt Bulgar si am cetatenie romana deci daca nu sti cine este persoana respectiva si nu sti motivele de ce greseste el ar fi bine sa te abti de la comentari.nu important este scrisul important este ce vreau sa spun.
Pentru un armurier este foarte grav ...
Eu sunt curios si despre ce arma este vorba.
O alta curiozitate a mea este cum de ai stat linistit si nu ai probat-o in gol cand ai ajuns acasa, asta pana s-o treci in permis.
Eu n-as putea.
Doua trei saptamani s-o am si sa ma uit la ea, sa n-o desfac, sa n-o incarc, sa percutez in gol, etc.
Tu ti-ai dorit arma aia?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
@Yanita
Nu despre tine era comentariul cu necunoasterea limbii romane. Daca esti bulgar si cunosti limba romana asa cum o cunosti, jos palaria. Eu sunt chiar impresionat.
Daca ne dai si amanuntele despre armurier si arma, ai tot respectul meu. In felul asta avem cu totii de castigat, dintr-o experienta neplacuta a unui coleg. Asa cum spune si sith, este foarte grav ca un armurier a facut o asfel de greseala.
Nu despre tine era comentariul cu necunoasterea limbii romane. Daca esti bulgar si cunosti limba romana asa cum o cunosti, jos palaria. Eu sunt chiar impresionat.
Daca ne dai si amanuntele despre armurier si arma, ai tot respectul meu. In felul asta avem cu totii de castigat, dintr-o experienta neplacuta a unui coleg. Asa cum spune si sith, este foarte grav ca un armurier a facut o asfel de greseala.
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
isi bate joc de voi si nu v-ati prins inca:D e bulgar si ai face dosar penal in romania cand bg bubuie de neletale ,are 2 avocati dar nu stiu aia nimic,etc etc! prietene ce naiba ma ...stii povestea aia cu lupul din romania:)? ps ca sa obtii cetatenie trebuie sa stii sa scrii corect parca?
Razvy wrote: Glumeam doar cu rasismului:).mi s-a părut doar foarte gratuită treaba cu manelele,parca nu avea nici o legătura cu topicul,
Se mai şi divaghează pe forumuri, n-ai ce să-i faci. Nu trebuie să fim foarte exigenţi cu privire la respectarea regulilor
gramaticale, dar nici foarte toleranţi. Unul dintre motive e că e foarte obositor de citit şi de înţeles "ce a vrut să zică
poetul nostru", în anumite cazuri. Aşa, din grabă, mai greşeşte omu', nu suntem toţi profesori de română cum bine
zici, trebuie doar să se vadă măcar intenţia de-a fi politicos, ori pe aici există şi useri care fac eforturi să facă
greşeli. Este, DanielT?
Revenind la topic, cine este armurierul şi despre ce IPJ e vorba?
e tare faza cu ''sunt bulgar'' ...tu chiar ne crezi fazani? greselile facute de tine sunt sunt 100% ''romanesti!!!! unul care a invatat romaneste ar avea alt specific de greseli.iti pot argumenta pe text daca doresti.....
Sub nici o forma nu i se zice "rasism" ci analfabetism, si se calculeaza in procente !!!
Eu zic ca va pierdeti timpul degeaba, povesti....
Eu zic ca va pierdeti timpul degeaba, povesti....
Şi eu am rezerve, dar prezumând că un "coleg de arme" e în belea, încercăm un sfat, o părere...plus că ne poate fi de ajutor,maiden wrote: Eu zic ca va pierdeti timpul degeaba, povesti....
să nu repetăm greşelile deja făcute, nu? Oricum un nume de armurier (de evitat), marca pistolului şi judeţul, ar fi bine de
ştiut, poate vrun forumist din zonă poate fi de ajutor. Mă uitam pe un forum de airsoft, se pune accent pe completarea
câmpului "locaţie" şi oamenii folosesc mult asta, se ajută cu piese, consumabile, up-grade-uri, îşi dau întâlnire ca să se
"împuşte" şamd.