Munitie ieftina
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Munitie ieftina
fericitilor asa mai merge la pretul asta 9mm ....ceva in 10X22 mai ieftin(a se citi la un pret corect si just) nimic nimic?
Da, asta sunt si eu curios.Am vazut videoclipuri cu munitie de la ei, iar arme de 10 mm importam dar nu si munitia. 3 cartuse trase in momentul de fata sunt cat un pachet de tigari (si alea scumpe). Ba una mai tare, vanzatoarea de la magazin nu voia sa-mi vanda munitie uag spunand ca li s-a spus sa nu dea uag la posesorii de streamer ca sunt prea... puternice pt pistoalele lor. Interesant, nu? Eu stiam ca sunt mai slabe decat pg-urile de la pobjeda.
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Stie doamna ce stie ! E posibil sa se intample ca la burlanul ala de Tanfoglio.Mack44 wrote:.......... Ba una mai tare, vanzatoarea de la magazin nu voia sa-mi vanda munitie uag spunand ca li s-a spus sa nu dea uag la posesorii de streamer ca sunt prea... puternice pt pistoalele lor. ........
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Mack44 wrote:Da, asta sunt si eu curios.Am vazut videoclipuri cu munitie de la ei, iar arme de 10 mm importam dar nu si munitia. 3 cartuse trase in momentul de fata sunt cat un pachet de tigari (si alea scumpe). Ba una mai tare, vanzatoarea de la magazin nu voia sa-mi vanda munitie uag spunand ca li s-a spus sa nu dea uag la posesorii de streamer ca sunt prea... puternice pt pistoalele lor. Interesant, nu? Eu stiam ca sunt mai slabe decat pg-urile de la pobjeda.
O prostie! Tu te iei dupa ce spune o vanzatoare?
Stai linistit, slabe sunt toate, si Uag si Pg si Wadie.
Nu risti nimic
Ca si recomandare cumpara Wadie daca gasesti daca nu Pg, pentru ca Uag chiar e cea mai slaba dintre cele slabe.
tiger wrote:Mack44 wrote:Da, asta sunt si eu curios.Am vazut videoclipuri cu munitie de la ei, iar arme de 10 mm importam dar nu si munitia. 3 cartuse trase in momentul de fata sunt cat un pachet de tigari (si alea scumpe). Ba una mai tare, vanzatoarea de la magazin nu voia sa-mi vanda munitie uag spunand ca li s-a spus sa nu dea uag la posesorii de streamer ca sunt prea... puternice pt pistoalele lor. Interesant, nu? Eu stiam ca sunt mai slabe decat pg-urile de la pobjeda.
O prostie! Tu te iei dupa ce spune o vanzatoare?
Stai linistit, slabe sunt toate, si Uag si Pg si Wadie.
Nu risti nimic![]()
Ca si recomandare cumpara Wadie daca gasesti daca nu Pg, pentru ca Uag chiar e cea mai slaba dintre cele slabe.
La Tanfoglio, datorita materialului prea dur al bilei si presiunii prea mici provocata de arderea pulberii, bila de UAG nu trece printre sicane. Ramane pe teava.
Cum sicanele Streamer-ului sunt asemanatoare cu cele de la Tanfoglio, se prea poate sa se intample la fel.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nu m-a convins vanzatoarea. Adica nu sunt nici eu de ieri de azi la curent. Doar m-a amuzat ineptia debitata cu mandrie. Ca ar fi prea puternice ! Wadie nu am gasit, dar am folosit UAG-urile cu succes. Ca si PG-urile dealtfel. La Streamer e o ferastruica mica, nu sunt sicane. Nu am vazut Tanfoglio ce e drept, dar s-ar putea sa ai dreptate.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
e tare tipa....pai daca ma duc sa iau munitie de vanatoare''magnum'' ma intreaba ce arma am si in functie de asta imi vinde sau nu....puteai sa-i spui ca e ca la f--tut....la unii e mai mica iar la altii e mai mare,ea ce ar fi ales intre cele doua marimi?

hihihi... Cu siguranta ca cea mare, dar pentru placerea ei. Placerea celuilalt... nu importa. Sau mai stii, nu marimea conteaza, ci sa fie mai jucausa.
Tot pt placerea ei.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Ce le spui tu bobocule ...Mack44 wrote:hihihi... Cu siguranta ca cea mare, dar pentru placerea ei. Placerea celuilalt... nu importa. Sau mai stii, nu marimea conteaza, ci sa fie mai jucausa.Tot pt placerea ei.
Ca un om mare ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Gresit.
Pe amandoua.
Pentru ca, niciodata, una in plus nu strica.
Sau, mai bine sa aiba in plus una, decat in minus doua.

Pe amandoua.
Pentru ca, niciodata, una in plus nu strica.
Sau, mai bine sa aiba in plus una, decat in minus doua.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
bagabontilor !!! 
Apropos de UAG folosit cu Streamerul. A trecut bobita de cauciuc prin sticle de bere la 5-6 metri distanta de parca erau de plumb cu camasa de cupru. Si prin scandura de 1 cm grosime. Imi este si frica sa ma gandesc ce face pe agresor. Cred ca ma voi gandi mai bine daca sa trag in el sau sa-i dau cu pistolul in cap ca doamne-fereste.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Ma, eu cred ca ai tras cu airsoft ....Mack44 wrote:Apropos de UAG folosit cu Streamerul. A trecut bobita de cauciuc prin sticle de bere la 5-6 metri distanta ...
http://www.youtube.com/watch?v=tHhyLY9haiI
Nu mai strica berea aiurea. Sau erau goale sticlele alea.
Si vezi sa nu te vada aia ca le gauresti gardul in poligon
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
1.Sticle nu doze de aluminiu. 2. Poligon ?! Eram la tara in spatele casei.
Poligon la mine in oras activ, nu este. In afara de cel intern de la M.I. Doar lasat in paragina si culmea, acolo nu ai voie sa intri si sa tragi. Doar ca nu am avut de-a face cu rubbere si nu ma asteptam sa fie asa puternice, comparativ cu glontul. Credeam ca sunt niste jucarioare.
Last edited by Mack44 on Sat Sep 07, 2013 12:54 pm, edited 1 time in total.
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
s-a mai ieftinit un pic de tot munitia la 10x22 http://arw.ro/produs.php?p=7650 sa fie urmarea acestui topic....neah nu cred apropo stiti ca au mai fost cateva topicuri deschise despre subiectul munitie ieftina si au disparut subit cand a iesit din atentia forumistilor sa fie oare o CONSPIRATIE
.? oricum pana la pretul care al merita mai este destul de scazut din pret,PAREREA MEA! 1 ron