Suport logistic tir sportiv

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
tunari.ro

Suport logistic tir sportiv

Post by tunari.ro »

CTS Tunari lanseaza un nou pachet de servicii numit "Dinamic 100" care ofera posibilitatea de a deprinde si practica tirul dinamic mult mai accesibil.
Pachetul Dinamic este compus din: munitie (100 cartuse 9x19mm), arma (G17, G34, Vector SP1, Excalibur), tinte carton (3 buc), tinte metalice, instructor, acces in poligon in limita a 60 minute. Costul acestui pachet este de 250 lei.
Nu este limitat numarul de tragatori, astfel, puteti imparti costurile cu unul sau mai multi prieteni, in limita a 60 minute.

Sper sa fie bine primit!
Persoana contact: Viorel Paraschiv 0747 326 022 Luni/Duminica (9.30-16.00)

Urmeaza alte noi pachete in functie de interesul manifestat de dumneavoastra si de stadiul finalizarii celorlalte standuri de tragere (indoor&outdoor)
Sportivii CTS Tunari vor avea prioritate la programari. Varsta minima: 18 ani.
Barbarosa

Re: Suport logistic tir sportiv

Post by Barbarosa »

Nu stiu cum poti trage 100 focuri in 60 minute daca faci antrenament (1 foc la 35 de secunde), cu pauze, concentrare, etc, iar 33 de focuri pe o tinta ...
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
dcrist

Post by dcrist »

Poti inchiria poligonul pe o juma de zi daca nu-ti ajung 60 min sa tragi 100 de cartuse, bani sa ai :lol: Antrenamentul il faci de obicei cit mai aproape de ceea ce s-ar putea intampla intr-un caz real.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
sith

Post by sith »

Barbarosa wrote:Nu stiu cum poti trage 100 focuri in 60 minute daca faci antrenament (1 foc la 35 de secunde), cu pauze, concentrare, etc, iar 33 de focuri pe o tinta ...
Intreb si eu asa ... Tu cate cartuse ai tras la viata ta?
Maestre, tu vrei sa bei o cafea intre 2 focuri?
Se presupune ca te antrenezi pentru o situatie reala. Adica se masoara timpul in care ai scos pistolul, ai armat, ai ochit, ai tras.
Si se presupune ca faci asta in mai putin de 2 secunde, altfel mai bine n-o mai faci. Si se presupune ca de exemplu tragi mai multe focuri foarte rapid pentru propria ta siguranta ....
Ceva de genul asta, dar n-o sa ajungi tu la nivelul aluia ... :wink:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JbC5mEc6ipE

http://www.youtube.com/watch?v=3Vl9FniemlE
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Barbarosa wrote:Nu stiu cum poti trage 100 focuri in 60 minute
Pachetul se numeste "Dinamic" tocmai pentru ca se adreseaza celor care doresc sa traga dinamic.

http://lmgtfy.com/?q=tir+dinamic

Dupa ce-o sa te documentezi o sa vezi ca intrebarea corecta este "intr-o ora cate pachete Dinamic incap daca vreau sa ma antrenez la tir dinamic?".
tanno747

Post by tanno747 »

in 30 min ai terminat cota de 100 cartuse +pauza de tigara un suc, si de bagat cartuse in sector....60 de min sunt pt cei carora instructorul le mai spune,arata, una alta..
aurorauno

Post by aurorauno »

De obicei cand merg in poligon iau 30 de minute si am la mine 2 cutii de munitie,am timp suficient sa le trag,cu tot cu pauze,incarcat,studiat tinta,e timp garla....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Eu dau exemplul pentru precizie:
O decada dureaza cam 3 minute, plus 1 minut de incarcare, plus 1 minut sa mai tragi si aer, rezulta 5 minute, ceea ce rezulta 50 de minute.
Mai schimbi si tinta, si nu la 33 de focuri ca nu mai intelegi nimic (n-ai ce sa mai corectezi, sa tragi concluzii, sa-ti indrepti greselile), asa ca trebuie sa folosesti macar 5 daca nu chiar 6 tinte. Timpul necesar schimbarii tintei mai reprezinta si ala cam 3 - 5 minute (oprirea focului, asigurarea armei, dus la tinta, schimbat tinta sau acoperire gauri, intors de la tinta), deci inca vreo 20 de minute minim, ca sa nu zic 25.
Mai o pauza, mai o discutie pentru corectarea eventualelor greseli, etc.
O fi mult mai usor sa tragi focurile astea la dinamic, dar asta este parerea mea. Daca gresesc imi cer scuze, dar mie tot mi se pare cam scump, dar repet, asta este parerea mea.

http://www.tacticalchallenge.ro/regulament/

Dar asta este, tirul este un sport scump, traiasca airsoft-ul. :evil:

http://forum.airsoftforum.ro/viewtopic.php?f=39&t=478

http://www.airsoftacvila.ro/index.php?o ... Itemid=134
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
aurorauno

Post by aurorauno »

3 minute?Sa tragi un incarcator de 12(in cazul meu) cartuse?Pai adorm cu pistolul in mana in cazul asta!Maxim 20-25 de secunde (si asta cand trag la precizie),pain in 3 minute s-a dus naiba tot,obosesc mainile,ochii,etc...25 de minute sa schimbi tintele?Pai unde o ai,la un kilometru?Sau mergi pe taras pana la ea?Oprirea focului si asigurarea dureaza 2 secunde,dus la tinta daca e la distanta maxima de 25 m(si-asa e deja departe dar ma rog,cazul extrem...) faci pana la ea,mers lejer 30 de secunde,lipit sau schimbat tinta dureaza inca 1 minut,intors inca 30 secunde,total,rotunjit 2 minute,nu 5-6!!!
INSA,TIRUL DINAMIC SE REALIZEAZA ,DE CELE MAI MULTE ORI,PE TINTE REACTIVE(OTEL DE OBICEI) CARE SUNT AUTOMATIZATE,COBOARA SI SE RIDICA FARA SA MERGI LA ELE!!!

Si revin la ce spuneam mai devreme,nu pe teorie ci din practica iti spun ca eu inchiriez 30 de minute si trag 100 de cartuse in timpul asta,fara graba,fara stres,din contra,mai ramane si timp,si nici nu trag toata munitia dinamic,mai incerc si la precizie(distanta),nu inteleg de ce te incapatanezi ca dureaza mai mult
E si airsoftul ieftin pe naiba,umfla aia preturile la jucariile alea de zici ca-s adevarate,dai pe un pistol de jucarie mai mult decat pe unul adevarat!Plus accesoriile...
Last edited by aurorauno on Sun Nov 13, 2011 10:51 pm, edited 1 time in total.
'
sith

Post by sith »

Barbarosa wrote:Eu dau exemplul pentru precizie:
O decada dureaza cam 3 minute, plus 1 minut de incarcare, plus 1 minut sa mai tragi si aer, rezulta 5 minute, ceea ce rezulta 50 de minute.
Mai schimbi si tinta, si nu la 33 de focuri ca nu mai intelegi nimic (n-ai ce sa mai corectezi, sa tragi concluzii, sa-ti indrepti greselile), asa ca trebuie sa folosesti macar 5 daca nu chiar 6 tinte. Timpul necesar schimbarii tintei mai reprezinta si ala cam 3 - 5 minute (oprirea focului, asigurarea armei, dus la tinta, schimbat tinta sau acoperire gauri, intors de la tinta), deci inca vreo 20 de minute minim, ca sa nu zic 25.
Mai o pauza, mai o discutie pentru corectarea eventualelor greseli, etc.
O fi mult mai usor sa tragi focurile astea la dinamic, dar asta este parerea mea. Daca gresesc imi cer scuze, dar mie tot mi se pare cam scump, dar repet, asta este parerea mea.

http://www.tacticalchallenge.ro/regulament/

Dar asta este, tirul este un sport scump, traiasca airsoft-ul. :evil:

http://forum.airsoftforum.ro/viewtopic.php?f=39&t=478

http://www.airsoftacvila.ro/index.php?o ... Itemid=134
Repet, du-te la un poligon si trage 100 de cartuse. Nu mai vorbi din presupuneri ...
Azi am tras 100 de cartuse in 20 min, cu tot cu reincarcare, dus la tinte, etc.
Sau mai simplu trage cu airsoftul tau 100 de bile ... :D
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Barbarosa

Post by Barbarosa »

aurorauno wrote:3 minute?Sa tragi un incarcator de 12(in cazul meu) cartuse?Pai adorm cu pistolul in mana in cazul asta!Maxim 20-25 de secunde (si asta cand trag la precizie),pain in 3 minute s-a dus naiba tot,obosesc mainile,ochii,etc...25 de minute sa schimbi tintele?Pai unde o ai,la un kilometru?Sau mergi pe taras pana la ea?Oprirea focului si asigurarea dureaza 2 secunde,dus la tinta daca e la distanta maxima de 25 m(si-asa e deja departe dar ma rog,cazul extrem...) faci pana la ea,mers lejer 30 de secunde,lipit sau schimbat tinta dureaza inca 1 minut,intors inca 30 secunde,total,rotunjit 2 minute,nu 5-6!!!
INSA,TIRUL DINAMIC SE REALIZEAZA ,DE CELE MAI MULTE ORI,PE TINTE REACTIVE(OTEL DE OBICEI) CARE SUNT AUTOMATIZATE,COBOARA SI SE RIDICA FARA SA MERGI LA ELE!!!

Si revin la ce spuneam mai devreme,nu pe teorie ci din practica iti spun ca eu inchiriez 30 de minute si trag 100 de cartuse in timpul asta,fara graba,fara stres,din contra,mai ramane si timp,si nici nu trag toata munitia dinamic,mai incerc si la precizie(distanta),nu inteleg de ce te incapatanezi ca dureaza mai mult
E si airsoftul ieftin pe naiba,umfla aia preturile la jucariile alea de zici ca-s adevarate,dai pe un pistol de jucarie mai mult decat pe unul adevarat!Plus accesoriile...
Bai, ne bagi pe teava la neveste. :D Ce mare lucru ca unu dintre jucatori si-a luat saptamana trecuta un Glock 17 Custom si a dat 1200 $ si e cu BB-uri.
Adevarat e scump si airsoftul, insa cred ca la poligon ar trebui sa coste cutia de 50 de boabe macar un 75 lei daca nu 50 lei cat este la magazin, iar linia sa fie la 40-50 lei pe ora ca lumea sa poata practica masiv tirul. Una este sa pleci de acasa cu 100 lei sa te joci si alta cu 250 lei. Cunosc multa lume care practica tirul rar din motiv de bani si mai multa care nu vine din acelasi motiv.
Sper sa nevedem cat mai multi si cat mai des la trageri sau la joaca.
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
DanielT

Post by DanielT »

shit de ce estri rau cu omu canimeni nu e perfect, stiu anumite structrui de pregatit "organe" care folosesc airsoft la antrenamentele lor.sa va faceti un poligon autorizat legal si dupa aiacomentati pretul omului. apropo cine a sponsorizat concursul de "mascati" la politiei anu asta?
aurorauno

Post by aurorauno »

Pai ce te opreste sa iti cumperi munitia din oras si sa o tragi in poligon?Eu nu am luat niciodata din poligon!Iar la Tunari,daca nu ma insel chiar 50 de lei este ora!! :D
Ce importanta are cine l-a sponsorizat ca nu vad rostul intrebarii....
'
onyboy

Post by onyboy »

Au dreptate colegii mai barbarosaaa!! :D Eu nu sunt vreun `campion` sau vreaun stralucit, dar cand ma duc la UTI sa ma distrez...jumatate de ora pentru 100 de cartuse este suficient....si am rohm...7 boabe in incarcator:)), intradevar trag fara pauza, doar ce mai incercuiesc cu markerul....
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm

Gamo shadow 1000 5.5 mm
Post Reply