Daca o sa lecturati mai rar si mai cu atentie o sa vedeti ca aceste paragrafe de lege se refera la prima autorizatie de cumparare a unei arme, in speta la vizita pe care o face sectoristul ca sa vada daca posezi dulapul legal fixat in perete.
Tot pe undeva prin lege scrie ca odata ce-ai devenit posesor de arme cu acte in regula politia poate sa te controleze cand doreste si tu esti obligat sa-i deschizi.
violiv wrote:Daca o sa lecturati mai rar si mai cu atentie o sa vedeti ca aceste paragrafe de lege se refera la prima autorizatie de cumparare a unei arme, in speta la vizita pe care o face sectoristul ca sa vada daca posezi dulapul legal fixat in perete.
Tot pe undeva prin lege scrie ca odata ce-ai devenit posesor de arme cu acte in regula politia poate sa te controleze cand doreste si tu esti obligat sa-i deschizi.
Mai cautati o data.
Eu nu am gasit povestea asta. Poate sa ma controleze cand doreste, dar cu mandat ... sau cu acordul proprietarului.
Art. 7
(2) Refuzul nejustificat al persoanei de a comunica documentele sau informaţiile prevăzute la art. 6 alin. (3), ori de a permite organelor de poliţie efectuarea verificărilor prevăzute la art. 6 alin. (6), poate constitui motiv de respingere a cererii de autorizare, numai dacă au fost puse, în acest fel, în imposibilitatea de a constata îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 15 alin. (1) din Lege sau, după caz, a condiţiilor de păstrare şi asigurare a securităţii armelor.
Celelalte articole care se refera la control sunt strict cu privire la conditii de autorizare, reautorizare dupa sanctiuni, etc.
Poate ne ajutati dvs.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
Poate sunt putin pe alaturi cu discutia, dar pot da un sfat celor care nu au seifuri inca. Gasiti de cumparat de la surplusuri militare, nu pot face reclama la alt site romanesc, cutii de munitii la preturi de 50 RON. O fixati in perete si gata.
Last edited by Mack44 on Sat Sep 07, 2013 12:31 pm, edited 1 time in total.
Walther PPK - not with rubber, not with gas Ex Streamer 2014 10X22T - rubber Shadow1000 5.5 Stalker 917 9mm I`m one of those bad things that happen to good people.
Mack44 wrote:Poate sunt putin pe alaturi cu discutia, dar pot da un sfat celor care nu au seifuri inca. Gasiti de cumparat de la surplusuri militare, nu pot face reclama la alt site romanesc, cutii de munitii la preturi de 50 RON. O fixati in perete si gata. Orice politist de la control va fi impresionat de CUTIE MILITARA DE MUNITII... OAU... si nu mai aveti probleme cu seifuri certificate, etc.
Da, o sa cada aia pe spate ...
Eu am vazut doar niste fake-uri
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her. my favorite gun telesystems
Are cutia de munitie incuietoare?Compartiment separat pentru munitie?Nu dai pe nimeni pe spate cu tabla aia,nici astia nu sunt veniti cu pluta...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Walther PPK - not with rubber, not with gas Ex Streamer 2014 10X22T - rubber Shadow1000 5.5 Stalker 917 9mm I`m one of those bad things that happen to good people.
Cred ca esti confuz . Eu cred ca politistul o dat ochii peste cap pentru ca acuma trebuie sa te puna sub urmarire. Eu sa fiu in locul lui as crede ca detii munitie de razboi ilegal . Peace.
7Coline wrote:Cred ca esti confuz . Eu cred ca politistul o dat ochii peste cap pentru ca acuma trebuie sa te puna sub urmarire. Eu sa fiu in locul lui as crede ca detii munitie de razboi ilegal . Peace.
asta denota ca gandesti ca un militian...tu ai spus-o
Si mai grav, daca nu ai un act pentru el, deja ai comis o infractiune.
corect este infractiune....asa ca ai grija Deţinerea, portul, confecţionarea, transportul, precum şi orice operaţie privind circulaţia armelor şi muniţiilor sau funcţionarea atelierelor de reparat arme, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 8 ani.
tevez las-o jos ca macane ce vezi tu pe net este AIRSOFT ! cel mai sigur ne poate spune unul de la AEST! daca am voie sa detin incarcator de AKM arma militara inseamna ca am voie sa detin si teava de akm?? cam ambele sunt piese ce compun o arma militara:) deci cum este? ia citeste aici http://www.adevarul.ro/actualitate/barb ... 95070.html