Gamo Whisper VH 5.5
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Darthwelder
Gamo Whisper VH 5.5
Salut! ma numesc Szabolcs, si urmeza sa achizitionez o pusca de la Arrow oradea, dupa obtinerea premisului.
Nu sunt incepator in domeniu,dar asta va prima ocazie ca detin ceva in conditii legale.am facut si tir sportiv,dar m-am saturat de aberratiile antrenorului .
Am ales aceasta pusca pentru ca i-mi place performanta lui.
Parca am citit pe forumuri straine , ca aceata pusca nu are arc, are piston de n02, este adevarat? Cam la ce distanta bate ? si gasesc piese de schimb la ea? eventual pentru upgrade.
eventual o oferta de pret actual pentru pusca, si pentru lunete. in mesaj privat sau aici
in legatura cu luneta m-ar interesa ceva cu mil-dot.
Nu sunt incepator in domeniu,dar asta va prima ocazie ca detin ceva in conditii legale.am facut si tir sportiv,dar m-am saturat de aberratiile antrenorului .
Am ales aceasta pusca pentru ca i-mi place performanta lui.
Parca am citit pe forumuri straine , ca aceata pusca nu are arc, are piston de n02, este adevarat? Cam la ce distanta bate ? si gasesc piese de schimb la ea? eventual pentru upgrade.
eventual o oferta de pret actual pentru pusca, si pentru lunete. in mesaj privat sau aici
in legatura cu luneta m-ar interesa ceva cu mil-dot.
sudura aluminiu 0736391302
Re: Gamo Whisper VH 5.5
Ciao,
Nu ştiu dacă acest model are "gas-ram" din fabrică, dar pot să spun că majoritatea armelor pe arc pot fi up-gradate cu un astfel de
dispozitiv. Este mult mai fain decât cu arc. Nu am tras cu acest model, aşa că nu pot să-ţi dau detalii prea multe dar te sfătuiesc
să-ţi fac cont şi pe www.clubaiguns.ro , acolo sunt mulţi useri care intră aproape zilnic şi se pricep foarte bine la arme cu a.c.
Piese de schimb şi service la arrow pentru armele comercializate de dumnealor se găsesc fără probleme, dar unele up-grade-uri
pot anula garanţia, dacă vei lua o armă nouă. Ia în calcul şi alte mărci, cum ar fi Hatsan.
Şi despre lunete, şi despre up-grade-uri de asemenea vei găsi multe informaţii pe forumul Clubairguns şi, după semnătură, îmi
dau seama că pentru partea de manoperă nu vei avea nevoie de ajutor.
Mult succes!
Nu ştiu dacă acest model are "gas-ram" din fabrică, dar pot să spun că majoritatea armelor pe arc pot fi up-gradate cu un astfel de
dispozitiv. Este mult mai fain decât cu arc. Nu am tras cu acest model, aşa că nu pot să-ţi dau detalii prea multe dar te sfătuiesc
să-ţi fac cont şi pe www.clubaiguns.ro , acolo sunt mulţi useri care intră aproape zilnic şi se pricep foarte bine la arme cu a.c.
Piese de schimb şi service la arrow pentru armele comercializate de dumnealor se găsesc fără probleme, dar unele up-grade-uri
pot anula garanţia, dacă vei lua o armă nouă. Ia în calcul şi alte mărci, cum ar fi Hatsan.
Şi despre lunete, şi despre up-grade-uri de asemenea vei găsi multe informaţii pe forumul Clubairguns şi, după semnătură, îmi
dau seama că pentru partea de manoperă nu vei avea nevoie de ajutor.
Mult succes!
-
Darthwelder
multumesc pentru raspuns. Am facut cont pe clubairguns.ro,acum 2 zile, dar nu mi-au activat contul
maine ma duc sa vad Whisper-ul mai de aproape. eventual Hatsan de unde se poate cumpara?
maine ma duc sa vad Whisper-ul mai de aproape. eventual Hatsan de unde se poate cumpara?
-
Safe&Sound
Dureaza un pic la clubairguns pana iti activeaza contul, dupa ce e activ insa vei gasi acolo foarte multe informatii utile despre armele cu aer comprimat.
GAMO gasesti la Arrow si Hatsan la MLD Guns.
GAMO gasesti la Arrow si Hatsan la MLD Guns.
Da, uneori durează, au avut probleme cu spamul şi cu boţii, de aceea activează manual conturile, încerc să dau un mesaj la un admin.Darthwelder wrote:multumesc pentru raspuns. Am facut cont pe clubairguns.ro,acum 2 zile, dar nu mi-au activat contul![]()
Oricare ar fi alegerea, cred că se poate trimite la Huntershop Oradea, atât Gamo cât şi Hatsan, dacă nu le au cumva pe stoc.
Înainte de-a decide care e cea mai potrivită armă trebuie citit mult pe net. Din ce am observat mulţi useri după ce aprofundează
îşi schimbă arma aleasă iniţial. M-am uitat pe net de Gamo Whisper VH 5.5, nu ştiu cum se comportă şi ce fiabilitate are dar
de arătat arată foarte bine,
-
Darthwelder
am ales gama pentru ca e fiabil si piesele de schimb sunt mereu pe stoc. initial am vrut PCP, dar nu e pt buzunarul meu.tevez wrote:Da, uneori durează, au avut probleme cu spamul şi cu boţii, de aceea activează manual conturile, încerc să dau un mesaj la un admin.Darthwelder wrote:multumesc pentru raspuns. Am facut cont pe clubairguns.ro,acum 2 zile, dar nu mi-au activat contul![]()
Oricare ar fi alegerea, cred că se poate trimite la Huntershop Oradea, atât Gamo cât şi Hatsan, dacă nu le au cumva pe stoc.
Înainte de-a decide care e cea mai potrivită armă trebuie citit mult pe net. Din ce am observat mulţi useri după ce aprofundează
îşi schimbă arma aleasă iniţial. M-am uitat pe net de Gamo Whisper VH 5.5, nu ştiu cum se comportă şi ce fiabilitate are dar
de arătat arată foarte bine,
am un buget pt arma si luneta de aprox 1100 ron.neaparat vreau 5,5.
pe noul whisper scria 1000ft/sec, asta inseamna 300m/sec..... parca nu intra in limita legala..si cel vechi avea 220....
Nicio grijă, nu aduc magazinele româneşti arme peste 220mps, poate după ce vor apărea normele noi, dar am înţeles că vor fiDarthwelder wrote: am ales gama pentru ca e fiabil si piesele de schimb sunt mereu pe stoc. initial am vrut PCP, dar nu e pt buzunarul meu.
am un buget pt arma si luneta de aprox 1100 ron.neaparat vreau 5,5.
pe noul whisper scria 1000ft/sec, asta inseamna 300m/sec..... parca nu intra in limita legala..si cel vechi avea 220....
doar pentru sportivi legitimaţi la asociaţii. Oricum, momentan se merge pe normele vechi.
Sunt arme care au peste 220 m/s dar le modifică funcţie de legislaţia ţării în care le exportă. De pildă anumite modele de Hatsan
au ajuns la noi limitate la 220 m/s deşi ele ca model ajung pe la 300. Le-au pus un arc mai moale sau o limitare la PCP ca să fie
legale în România.
Da, calibrul 5,5 e foarte bun, majoritatea a.c.-iştilor îl preferă. Luneta să fie una "sănătoasă" că a.c.-urile cu arc au un pic de
recul şi să nu se deregleze. Sigur colegii de pe Clubairguns pot recomanda ceva modele potrivite pt. Wisper.
Userul pe acel forum e acelaşi ca aici?
Later Edit: Am rugat pe cei de la Clubaiguns să activeze contul. http://www.clubairguns.ro/forum/viewtop ... 0&start=15
-
Darthwelder
primul pas spre arama. astazi am depus dosarul,si dupa masa incep confectionarea dulapului.
tipul la politie mi-a spus ca dureaza 30-40 zile
zile lucratoare sau calendaristice?
daca chiar dureaza atata atunci i-mi strang bani pe un PCP
sau cat de repede merg lucrurile in tara asta , pot sa-mi Edgun Matador
tipul la politie mi-a spus ca dureaza 30-40 zile
zile lucratoare sau calendaristice?
daca chiar dureaza atata atunci i-mi strang bani pe un PCP
sau cat de repede merg lucrurile in tara asta , pot sa-mi Edgun Matador
Calendaristice. Şi-s 30 în mod normal. Se poate şi mai repede dar plăteşti urgenţă. Când am depus eu acte era 3 milioane la urgenţă,
am zis că e mai ieftin să am răbdare.
Până atunci cred că vei găsi citind pe net încă 5-6 modele care-ţi vor plăcea şi ai timp să alegi pe cea mai bună.
Spor la treabă cu dulapul, să-i faci compartiment de muniţie (deşi pelleturile nu-s tocmai muniţie că nu au pulbere, dar e bine să aibă) şi, dacă
poţi, pune şi o poză-două când îl construieşti. Dacă vrei model poţi arunca o privire aici: http://www.uzinamecanicavl.ro/index.php ... lapuriarme#
am zis că e mai ieftin să am răbdare.
Până atunci cred că vei găsi citind pe net încă 5-6 modele care-ţi vor plăcea şi ai timp să alegi pe cea mai bună.
Spor la treabă cu dulapul, să-i faci compartiment de muniţie (deşi pelleturile nu-s tocmai muniţie că nu au pulbere, dar e bine să aibă) şi, dacă
poţi, pune şi o poză-două când îl construieşti. Dacă vrei model poţi arunca o privire aici: http://www.uzinamecanicavl.ro/index.php ... lapuriarme#
-
Darthwelder
dulapul este gata, urmraza sa-l aduc acasa, o sa postez si pozele zilele astea.
am facut compartiment separat pentru pelete,cu inchidere separata, sper ca se accepta, este necesar sa-l prind in prete?
sincer ma tenteaza si arma asta.. http://www.youtube.com/watch?v=72l2GMKozW0
dar nu prea i-mi plac armele pe co2 cu tuburi de unica folosinta.
dar cred ca aleg gamo cu sistem IGT http://www.youtube.com/watch?v=VFrAlUEw ... re=related
am facut compartiment separat pentru pelete,cu inchidere separata, sper ca se accepta, este necesar sa-l prind in prete?
sincer ma tenteaza si arma asta.. http://www.youtube.com/watch?v=72l2GMKozW0
dar nu prea i-mi plac armele pe co2 cu tuburi de unica folosinta.
dar cred ca aleg gamo cu sistem IGT http://www.youtube.com/watch?v=VFrAlUEw ... re=related
Da, trebuie prins în pardoseală şi perete. E posibil să nu te întrebe de el la autorizare, depinde de judeţ, dar e bine să-l
ai şi dacă nu ţi-l cer ei pentru că nu e exclus un control. Plus că te fereşte de diverse incidente gen furt, accesul unor
persoane neautorizate la arma ta, etc. Am citit pe clubairguns că într-un judeţ se cere musai factură de achiziţie a unui
dulap "omologat" dar e cam abuz din partea lor pentru că autoritatea de omologare nu există şi în lege nu scrie CINE va
omologa aceste dulapuri. Drept urmare au decis ei că dulapurile din comerţ care au nu'ş ce norme ISO sunt bune şi restul
nu. Dar dacă cineva le va cere să motiveze scris de ce nu e bun dulapul făcut de un meseriaş mai mult ca sigur se vor
răzgândi.
Cum spuneam, "câte case şi bordeie, tot atâtea obiceie" şi din câte ştiu de la cineva din Bihor, nu se cere dulap la neletale.
Dacă e ceva le arăţi poza cu dulapul. Cele din comerţ (Brico, Parctiker, etc.) sunt destul de subţirele oricum.
Şi pe mine mă tentează arma din linkul tău.
N-o ştiam, e super dar are dezavantajul că e pe CO2,
adică tre' să cam dai bani mulţi pe rezerve şi pe timp mai friguros gazul din ea îşi pierde proprietăţile. Cred că se poate
modifica într-un PCP dacă insişti dar pirzi garanţia..
ai şi dacă nu ţi-l cer ei pentru că nu e exclus un control. Plus că te fereşte de diverse incidente gen furt, accesul unor
persoane neautorizate la arma ta, etc. Am citit pe clubairguns că într-un judeţ se cere musai factură de achiziţie a unui
dulap "omologat" dar e cam abuz din partea lor pentru că autoritatea de omologare nu există şi în lege nu scrie CINE va
omologa aceste dulapuri. Drept urmare au decis ei că dulapurile din comerţ care au nu'ş ce norme ISO sunt bune şi restul
nu. Dar dacă cineva le va cere să motiveze scris de ce nu e bun dulapul făcut de un meseriaş mai mult ca sigur se vor
răzgândi.
Cum spuneam, "câte case şi bordeie, tot atâtea obiceie" şi din câte ştiu de la cineva din Bihor, nu se cere dulap la neletale.
Dacă e ceva le arăţi poza cu dulapul. Cele din comerţ (Brico, Parctiker, etc.) sunt destul de subţirele oricum.
Şi pe mine mă tentează arma din linkul tău.
adică tre' să cam dai bani mulţi pe rezerve şi pe timp mai friguros gazul din ea îşi pierde proprietăţile. Cred că se poate
modifica într-un PCP dacă insişti dar pirzi garanţia..
-
Darthwelder
pozele promise cu dulapul. inca gol si necesita retusuri la vopsit