Pistol folosit in situatie reala...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
fane satar
Pistol folosit in situatie reala...
Politisti adevarati...
Acum vreo 3 seri stam cu baietii la scara la vorba si vine un vecin intaratat de alcool si ne injura in fel si chip. Noi baieti destepti ne rugam 10 min. de el sa intre in casa omu' merge pana acasa de unde coboara cu o teava de juma' de metru si se da la noi. La care eu cand il vad ca vine hotarat sa faca rau scot arma,il somez verbal de 3 ori timp in care si armez si trag un foc in aer. La care omu' nostru o ia efectiv la fuga catre mine chitit sa imi traga la cap. Fug de acolo si chem politia care ajunge destul de repede. Domnul politist imi ia arma pt ceva timp pana ajungem la sediu la declaratii unde ofiterul de la AEST mi-o da inapoi cu tot cu permis dupa ce a ascultat ce au spus martorii. Vecinul capsoman a primit amenda si eu am fost trimis acasa. Individului i-au dat drumul inaintea mea . La intoarcere ma astepta cu un cutit nu cu teava ca prima data. Am chemat iarasi politia. Macar a doua oara am putut merge acasa linistit. Acum sper sa se fi linistit si el.
Acum vreo 3 seri stam cu baietii la scara la vorba si vine un vecin intaratat de alcool si ne injura in fel si chip. Noi baieti destepti ne rugam 10 min. de el sa intre in casa omu' merge pana acasa de unde coboara cu o teava de juma' de metru si se da la noi. La care eu cand il vad ca vine hotarat sa faca rau scot arma,il somez verbal de 3 ori timp in care si armez si trag un foc in aer. La care omu' nostru o ia efectiv la fuga catre mine chitit sa imi traga la cap. Fug de acolo si chem politia care ajunge destul de repede. Domnul politist imi ia arma pt ceva timp pana ajungem la sediu la declaratii unde ofiterul de la AEST mi-o da inapoi cu tot cu permis dupa ce a ascultat ce au spus martorii. Vecinul capsoman a primit amenda si eu am fost trimis acasa. Individului i-au dat drumul inaintea mea . La intoarcere ma astepta cu un cutit nu cu teava ca prima data. Am chemat iarasi politia. Macar a doua oara am putut merge acasa linistit. Acum sper sa se fi linistit si el.
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Re: Pistol folosit in situatie reala...
Sportul romanilor, alcoolul si scandalul, trebuia sa-l impusti, parerea mea, macar in picior, nu te mai astepta cu nimic a doua oara ( dovada ca nu le este frica dee politie, ci mai rau, se intarata), ci il asteptai tu sa iasa din spital 
I don`t know much about politics, but i can fieldstrip an m16.
Orion wrote:Sportul romanilor, alcoolul si scandalul, trebuia sa-l impusti, parerea mea, macar in picior, nu te mai astepta cu nimic a doua oara ( dovada ca nu le este frica dee politie, ci mai rau, se intarata), ci il asteptai tu sa iasa din spital
Stai cuminte ca daca il impusca pe individ, de altfel un cetatean model pentru tara noastra , toata presa noastra cea "curata, profesionista si impartiala" din pistolar din vestul salbatic,(oare ei chiar nu stiu ca suntem in est de fapt?
Pe de alta parte, intradevar indivii astia merita si cate o lectie dar parerea mea e ca nu se merita irosit un cartus, mai bine altele...
Stiu pe cineva care doar pentru ca nu avea buletinul la el a stat 24h pe sectie "pentru verificari". Este bine ca daca vrei sa omori pe cineva cu ranga stai doar cateva ore. Macar acum stim la ce sa ne asteptam.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
In Romania totul e posibil...
Vezi si cazul jandarmului:
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator ... 92483.html
Da, ajungi sa fii cercetat in stare de libertate, si nu pentru tentativa de omor, ci lovire..
Vezi cazul terminatului care l-a batut pe amantul nevestei lui (e cercetat in libertate, eliberat la cateva ore dupa, pentru ca nu constiuie un pericol public):
http://www.realitatea.net/bataie-in-str ... 52102.html
Pe cand daca folosesti pistolul, esti cercetat penal, pistolul retinut (pe care probabil nu il mai vezi inapoi), scrii munti de declaratii, esti un pistolar din Vestul Salbatic care isi face dreptate...
Pana nu se schimba mentalitatea presei si mai ales a cetatenilor, avem multe de suferit. Daca aude cineva ca ai pistol (desi e neletal, e legal sa il detii/porti), spun: ia uite-l si pe nebunul ala...parca ai fi ultimul infractor
Oricum, daca intamplarea relatata e pe bune, chiar ai dat dovada de stapanire de sine, fane
Vezi si cazul jandarmului:
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator ... 92483.html
Da, ajungi sa fii cercetat in stare de libertate, si nu pentru tentativa de omor, ci lovire..
Vezi cazul terminatului care l-a batut pe amantul nevestei lui (e cercetat in libertate, eliberat la cateva ore dupa, pentru ca nu constiuie un pericol public):
http://www.realitatea.net/bataie-in-str ... 52102.html
Pe cand daca folosesti pistolul, esti cercetat penal, pistolul retinut (pe care probabil nu il mai vezi inapoi), scrii munti de declaratii, esti un pistolar din Vestul Salbatic care isi face dreptate...
Pana nu se schimba mentalitatea presei si mai ales a cetatenilor, avem multe de suferit. Daca aude cineva ca ai pistol (desi e neletal, e legal sa il detii/porti), spun: ia uite-l si pe nebunul ala...parca ai fi ultimul infractor
Oricum, daca intamplarea relatata e pe bune, chiar ai dat dovada de stapanire de sine, fane
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Bine, acum, data fiind situatia de fata, fara prietena, persoane dragi langa mine, nici eu nu as fi tras, fuck it, fuga e sanatoasa, dar in alte conditii cred ca reincarcam de 3 ori... 
I don`t know much about politics, but i can fieldstrip an m16.
Un spray l-ar fi calmat totusi... si dupa aia un masaj thailandez cu picioare in gura 
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
-
fane satar
Va spun ca dupa ce il vezi pe unu ca fuge dupa tine cu o teava de juma de metru si grea de vreun kil' si ceva iti spun ca nu mai stai sa te gtandesti sa dai cu un spray....am asa ceva si il port dupa mine dar nu apuci sa il folosesti. Mai bine scoti pistolu' si ii bagi vreo doua sau trei bile si se potoleste. Dar cum a fost asta de nu sa speriat...ma rog. Aveam si 4 cartuse dar e timpul scurt si nu ai timp sa reactionezi. Cam asta am avut de spus. Sper sa nu ajungeti vreodata in situatia mea. Arma o am in toc si permisul in portofel pt ca am si avut martori care mi-au sustinut declaratia. Va doresc numai bine. Tot respectul!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Mi-e greu sa cred ca mai repede scoti arma din toc,dezasiguri,armezi si tragi decat sa scoti sprayul si sa il potolesti dar ma rog....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Da, cu siguranta daca folosea spray-ul nu mai ajungea la politie.
Si primea si o lectie...
Asa probabil se va lauda cu marea lui isprava-"mie nici de pistol nu mi-e frica".
Ce sa-i faci, in Romania pentru unii violenta, bataile si scandalurile sunt totul, din pacate. Si pentru a linistii javre din astea din pacate trebuie sa mai moara cate unu ici colo(vezi cazul de Giurgiu, cu baschetbalistul american) pentru ca si legea sa mai intervina in violentele astea fara sfarsit. Pentru ca altfel in cel mai bun caz o amenda, de care nici nu pasa ca oricum nu o vor platii vreodata si apoi lasa ca inchidem localul in care a avut loc scandalul si il amendam si pe patron asa... ca de... e nevoie de bani.
Si primea si o lectie...
Asa probabil se va lauda cu marea lui isprava-"mie nici de pistol nu mi-e frica".
Ce sa-i faci, in Romania pentru unii violenta, bataile si scandalurile sunt totul, din pacate. Si pentru a linistii javre din astea din pacate trebuie sa mai moara cate unu ici colo(vezi cazul de Giurgiu, cu baschetbalistul american) pentru ca si legea sa mai intervina in violentele astea fara sfarsit. Pentru ca altfel in cel mai bun caz o amenda, de care nici nu pasa ca oricum nu o vor platii vreodata si apoi lasa ca inchidem localul in care a avut loc scandalul si il amendam si pe patron asa... ca de... e nevoie de bani.
-
fane satar
Eu in toc nu tin arma asigurata in primul rand si in al doilea cand esti pus in situatia sa armezi si sa tragi esti mai rapid decat Billy The Kidd...asta ti-o garantez! Totusi e vorba sa iti aperi viata. E cel mai de pret bun pe care il avem si trebuie sa tinem de el. Asa ca frica iti da puteri si faci ce ar face un om intr-o tara civilizata. Scoti arma si tragi. In afara nu trebuie sa mai somezi...tragi in plin si nici macar nu tragi cu cauciuc. Tragi cu glont real care omora daca nu tragi unde trebuie. Acum astept o parere daca am procedat sau nu bine pt ca cei de la Politie mi-au spus ca am procedat bine dar astept sa vad ce spun si ceilalti colegi. Va multumesc! Cu respect!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Normal ca a-i procedat bine. nici nu se pune problema. Cand ma refeream la spray ma gandeam ca poate asa il dade0ai si tu o lectie care sigur o tine minte, si care nu te-ar fii pus pe tine pe drumuri la politie, etc. 
Părerea mea este că ai acţionat foarte bine. Dacă te complicai să tragi în plin acum ne povesteai cum nu-ţi dă poliţia arma înapoi
până nu se termină ancheta sau mai ştiu eu ce. În mod normal, la un foc în plan vertical, mai ales cu .45 Fort care face "scandal"
cât un glonţ letal, se răzgândea şi nu te mai ataca. Totuşi, de tras în agresor e bine s-o faci numai dacă nu ai altă soluţie, cum
ar fi să părăseşti locul faptei, ceea ce s-a şi întâmplat.
până nu se termină ancheta sau mai ştiu eu ce. În mod normal, la un foc în plan vertical, mai ales cu .45 Fort care face "scandal"
cât un glonţ letal, se răzgândea şi nu te mai ataca. Totuşi, de tras în agresor e bine s-o faci numai dacă nu ai altă soluţie, cum
ar fi să părăseşti locul faptei, ceea ce s-a şi întâmplat.
-
fane satar
Bafta mea Tevez a fost ca am avut pe unde sa mai fug...nu ca unu din vecinii mei care a ramas blocat pe loc si a primit un cap in ochi. Mai conteaza si prezentra de spirit cateodata. La cate unii,cum sunt vecinii mei prezenta de spirit lipseste cu desavarsire. Pe drum de la Politie pana acasa a fost numai gura de ei...ca il batem,ca il nu stiu ce,ca il nu stiu cum. Pana la urma cand s-au vazut fata in fata cu el si cu un cutit nu au mai facut nimic si s-au aliniat ca la armata frumos. Romania si betivii ei. Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
Nimeni De Nicaieri
Adica erati mai multi si v-a fugarit unul beat?Si apoi ala va asteapta cu un cutit?Cred ca l-ati depasit rau pe bunul samaritean. Una e sa nu folosesti violenta daca atacul a incetat, si alta e te fugareasca ala si cu pistolul in mana.Sau o fi fost omul olimpic la vreun sport de contact...