Catre
S.C. ARROW INTERNATIONAL S.R.L.
Prin prezenta va aduc la cunostinta urmatoarele:
- In data de 05.09.2005 am cumparat de la magazinul Dvs. din Iasi o arma de vanatoare cu alice cal. 12/76 marca IJ 27 M seria 042717855.
- In urma verificarii armei de vanatoare am constatat ca ACEASTA ESTE DEFECTA, mai exact precizez ca IN URMA EFECTUARII UNUI TEST IN PREZENTA UNUI ARMURIER AUTORIZAT S-A CONSTATAT CA LA O DISTANTA DE 10 M IMPRASTIEREA ARMEI ESTE DE PESTE 1 (UN) METRU LA ALICE iar la BRENEKE ESTE DE APROXIMATIV 50 CM FATA DE CENTRUL TINTEI - fapt ce este pus in evidenta pe tinta de test care am preZentat-o la magazinul Dvs. din Iasi;
Intru-cat arma este in garantie va rog sa fie schimbata.
Adresa de contact:
BOCA DUMITRU
Iasi, B-dul Dacia, nr. 17.
Tel.: 450923
Arma vanatoare-IMPRASTIERE F. MARE IN 10 M !!!!!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
alinmateescu
imprastiere la 10 m ????
Sunt vanator din ,,95 si asa ceva nu am auzit sa se intample mai ales la un IJ. Nu spuneti nimic de cea de a doua teava! Verificati ce soc aveti pe fiecare teava, oricum la 10 m din orice fel de teava de 710 mm fie ea si cilindrica (soc cilindric, 0) alicele nici nu sunt iesite din bura (daca aceasta este de tip paharel). Nu este etic ce spun dar cocosii care ii surprind pe cuib ii impusc in cap exact cand acestia se uita la mine si intind gitul. Rezulta un vanat fara cap, dar si fara alice in corp. Deci am tras multe cartuse la distante mici 6-12 m si stiu exact efectul incarcaturii.
Oricum la aceasta data sper ca dvs sa fi schimbat arma.
Arma noua sa o testati pe suprafata unui luciu de apa!...
Nu a fost decat o discutie de principiu...
Oricum la aceasta data sper ca dvs sa fi schimbat arma.
Arma noua sa o testati pe suprafata unui luciu de apa!...
-
Guest
Re: imprastiere la 10 m ????
Zi de cocosi ca erau cu lanterna-n ochii pe craca si nu pe cuib. Oricum esti un vanator "grozav " . RUSINE !!!!alinmateescu wrote:Sunt vanator din ,,95 si asa ceva nu am auzit sa se intample mai ales la un IJ.
..............
Nu este etic ce spun dar cocosii care ii surprind pe cuib ii impusc in cap exact cand acestia se uita la mine si intind gitul. Rezulta un vanat fara cap, dar si fara alice in corp. Deci am tras multe cartuse la distante mici 6-12 m si stiu exact efectul incarcaturii.
................
-
Guest
Nu ma pot aptine! cu carabina nu am fost la vanatoare pana acum si la fazani nu o sa ma duc. Sitiuatia descrisa de mine tie nu ti se poate intampla si nu ma apuc acum sa-ti spun motivele, tine de cum cauti si dibuiesti vanatul. La craca nu mai trag de la 14 ani, iar cine nu a tras la craca nu este vanator, este unul care se mira cum se poate apropia altul de vanat asa aproape iar acesta sa ramana pe strat. La anul te invit la vanatoare, ca ai ce invata. In ceea ce priveste carabina invita-ma tu la tine ca sunt dornic sa aflu cat mai multe. Discutia a plecat de la imprastierea alicelor 1m la 10 m, si cred ca aici esti deacord cu mine!