Parea mea este ca daca ar face un curs de arme si munitii toti doritorii de arme care n-au facut armata, am avea mai multa liniste la TV pe problema asta. Ar cunoaste omul si ceva legislatie, functionare, ceva responsabilitati, ... etc.tevez wrote:Nu le daţi idei.Dacă s-ar da voie la arme cu glonţ aş fi de acord, mi s-ar părea chiar în interesul viitorului posesor de
pistol, dar pentru caucioace...mai bine un curs de legislaţie, să ştie omu' când e justificat să tragă. (Niciodată.)
Părerea mea e că cea mai importantă e cunoaşterea legislaţiei şi a funcţionării armei. Pentru demontat şi curăţat se poate
apela la armurieri, cui i-e lene sau nu are îndemânare.Nu cred să fie vreun armurier care să refuze să facă operaţiunile
astea contra-cost, ba mai mult, pentru demontarea mai în amănunt e chiar recomandat să se meargă la armurier. Desigur,
unii pasionaţi se exclud din această mulţime, sunt şi aici pe forum oameni pe care-i separă de armurieri doar diploma.
Asa am educa populatia in privinta armelor. Sau se prefera educatia ca la rusi, imi trag o bila in c!_!r sa vad cat ma doare ...
Aici nu vorbim de pasionatii de arme. Vorbim de cei care nu au pus in viata lor mana pe o arma, nu stie cu ce se mananca, dar li se umfla muschii prin intersectii dupa ce se vad posesorii unui zamak ...