...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: lulux//mosin75//andrei_rugina//tanaka ''EVITATIL''
da e o chestie tare si asta ! chiar nu ma gandeam la de astea , adica la mine la posta cel putin e strictete rau , n-ai sa vezi de astea , dar depinde de omu care e in spatele ghiseului , nu vezi ca romania e plina de fenomene , dar ei nu se gandesc ca o data si o data ne vom intalni cu ei fata in fata si atunci dumnezeu cu mila , ca de banii tre sa bati la el 3 zile si nu te saturi
)
ioi,esti si bataus??? dai cu pietre?

te fac o cafteala simpla?
te fac o cafteala simpla?
iar te ti de tepe?:( 
-
HUNTING MAN
-
HUNTING MAN
cred ca a confundat detinerea unui modem de internet de la vodafone cu a fi inginer la vodafone

-
HUNTING MAN
...
Last edited by HUNTING MAN on Mon Feb 23, 2015 1:27 pm, edited 1 time in total.
eu am atras atentia iar cyrus12 a inchis topicul , cu prima ocazia cand va trage o tapa acolo le voi aminti , am scris cam pe taote forumurile care le stiam si deja am facut si primu pas pentru a-l da pe mana oficialitatilor !
Doamne ajuta!!!!!!

nu ne spui si noua ce ai scris in declaratie???? sa fie model si pt altii in situatia ta..

Ma bucur ca te amuzam , dar vedem noi cine va rade la urma ! Nu esti constient de ce va urma , tu chiar traiesti cu impresia ca glumesc .
traiesc cu impresia ca esti un pustan de 25 de ani nascut pe 31 august (zodie si ascendent nefavorabile) care crede ca tot ce zboara se poate papa,si ca poate face si desface dupa cum il duce capul.....pacat ca ai mai fost si olimpic la inf....cu logica stai nasol.
sa ne tii la curent!!!
sa ne tii la curent!!!
Cam putine informatii detii despre mine , daca iti faceai temele corect mai descopereai niste lucruri in defavoarea ta . Abia astept ziua cand te leaga baietii cu ochii albastrii !
nu ma intereseaza persoana ta nici cat negru sub unghii.....daca ai fost atat de naiv incat sa crezi ca-ti puteai cumpara arma de foc dp okazii,ce draqu sa mai zic....
prostia si ''aburii'' varstei isi spun cuvantul,acum am vazut ca intrebi de poligon,macar asa sa tii in mana vreo arma

ps. pe netlog sau facebook nu m-ai cautat? ca-n rest nu ai ratat okazia
maine poimaine ma trezesc cu tine la usa,bine ca nu locuiesc la adresa aia pe care o stii.
prostia si ''aburii'' varstei isi spun cuvantul,acum am vazut ca intrebi de poligon,macar asa sa tii in mana vreo arma
ps. pe netlog sau facebook nu m-ai cautat? ca-n rest nu ai ratat okazia
nu scapi de mine asa usor stai linistit ! daca prin vre-o minune scapi din mana autoritatilor imi voi face unic scop in viata sa te fac sa platesti ! Nu ti-ai gasit bine omu la care sa tragi tzapa ! Cat despre adresa poti sa o dai la intors cat vrei , am si confirmare asa ca nu tine vrajeala !