Munitie ieftina
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Munitie ieftina
Salutare,
O intrebare asa, ca de necunoscator:
Nu exista munitie echivalenta pentru glont, respectiv bile de cauciuc, cu care se poate trage la tinta, dar care este produsa dintr-un material mult mai slab, doar cat sa vezi ca a atins tinta, si care sa coste mult mai putin?
Nu exista munitie echivalenta pentru glont, respectiv bile de cauciuc, cu care se poate trage la tinta, dar care este produsa dintr-un material mult mai slab, doar cat sa vezi ca a atins tinta, si care sa coste mult mai putin?
Re: Munitie ieftina
Pentru bilă de cauciuc cea mai ieftină e YAS de 9 mm, vreo 2 lei dar nu e chiar slabă.cipix wrote:Salutare,
Pentru glonţ nu ştiu exact, oricum 1,1 lei nu e rău deloc, atât costă Geco, o muniţie excelentă zic eu.
Glock-urile şi Sieg Sauer-urile de la poliţia comunitară, alea albastre, trag cu ceva proiectile neletale
care ar îndeplini condiţiile alea dar nu ştiu cât costă, cred că nu puţin şi nici dacă muniţia aia merge
trasă cu arme obişnuite. Cert e că nu-s pentru "civili" şi cine are posibilitatea să-şi cumpere aşa ceva
nu are rost să se complice, ia direct letală.
Colegii cu arme 9x19 poate ştiu mai multe.
Glock-urile alea albastre trag cu simunition, care sunt doar pentru antrenament si trebuie kit de conversie pentru arma pe glont.
http://simunition.com/en
Nu stiu cum de politia comunitara poate sa foloseasca armele alea.
Gloantele alea cu teflon sunt privite ca destul de letale, in occident fiind interzise in afara poligonului.
http://simunition.com/en
Nu stiu cum de politia comunitara poate sa foloseasca armele alea.
Gloantele alea cu teflon sunt privite ca destul de letale, in occident fiind interzise in afara poligonului.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Interesant.
Deci nu se gasesc de vanzare si nici merg direct pe un " 9 mm "
Pacat, ar fi putut sa coste sa zicem 5 lei un incarcator
Deci nu se gasesc de vanzare si nici merg direct pe un " 9 mm "
Pacat, ar fi putut sa coste sa zicem 5 lei un incarcator
Am gasit ca ar avea si distribuitor in Ro...
Dar nu au pagina de net, ci doar un email:(
Dar nu au pagina de net, ci doar un email:(
Cred că cel mai bine iei un pistol cu kit şi ţeavă de schimb de 22lr, gen CZ 75 Kadet http://www.czub.cz/en/catalog/79-pistols-cz/PA/
Cu 22lr tragi la ţintă cu 15 lei cutia, cu 9x19 te aperi.
Cu 22lr tragi la ţintă cu 15 lei cutia, cu 9x19 te aperi.
Cu 22lr poti trage numai daca esti antrenor sau sportiv altfel pauza
simunition e mai scumpa decit cea pe glont stiu doar o firma care o aduce dar nu se vinde decit pentru ,,structuri" oricum trebuie kit de conversie(alta teava si arc).
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
http://www.youtube.com/watch?v=C0LIJndp ... re=related
dupa min 1.30 , explica destul de bine cum e treaba cu munitia asta:D simunition...si CQT cu glont pe baza de polimer, sau teflon cum zic ei ca sunt la noi.
dupa min 1.30 , explica destul de bine cum e treaba cu munitia asta:D simunition...si CQT cu glont pe baza de polimer, sau teflon cum zic ei ca sunt la noi.
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Foarte fain clipul.
Carpat sportours astia nu au pagina de net? Nu au decat un email:(
Carpat sportours astia nu au pagina de net? Nu au decat un email:(
Iar un kit de cadet e tare scump, vre-o 1800 lei.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Ce spuneti de asta? ``UPLULA``:)) Practic sau nu la poligon:d?! bn....nu la rezerva mea:d pt o magazie dubla... http://www.youtube.com/watch?v=c_h-uRae ... re=related
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Cate cartuse tragi la un poligon?
1000-2000?
Mai bine dai banii pe munitie ...
1000-2000?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
de asta v-am si intrebat:D mi se pare cam de lenesi e in jur de 30 $:D mai bn incarc cu `dejtile`sith wrote:Cate cartuse tragi la un poligon?
1000-2000?
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
In sfarsit avem si noi 9 mm bila la pret de 1.5 lei (Etna Power) -> UTI 
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
uite ca se poate si la un pret corect.cristyg85 wrote:In sfarsit avem si noi 9 mm bila la pret de 1.5 lei (Etna Power) -> UTI
n-o fi el cel mai puternic, dar pentru poligon la armele in calibru 9 rubber este excelent.
la 10 m ai abatere de 2-3 cm.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems