tevez wrote:Bine, există muniţie G.P., este cea mai bună de pe Pământ, T910 la fel, Băsescu rulează, nu fi Geoană, Fortu' e naşpa, oricum părere mea
nu contează fiindcă n-am mers în vizită la buncăre speciale unde se fac muniţii pentru fostul KGB (se ştie că ăia trăgeau cu bile) şi nici
n-am spart niciun zamak, nu?
Ideea e că Fortul 10 trage cu orice muniţie, eu unul n-aş băga akbc, nu fiindcă nu ar rezista (a testat Nicutu de mult şi e ok), dar fiecare
e liber să facă ce vrea.
nu ai baga AKBC nici pt autoaparare?
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
cristyg85 wrote:nu ai baga AKBC nici pt autoaparare?
Eu sunt mulţumit de Ozkursan, Snail şi Etna Power, evident, fiindcă e un Ozkursan mai puternic. E ok să tragi cu
AKBC, să ai 2-3 în încărcător poate, da' eu, cel puţin în calibrul .45, nu simt nevoia să trag cu ceva mai puternic
decât muniţia Fort cu care trag acum. Aveam în plan să-mi iau un Fort 9 sau 10 pentru "zi de zi" dar am renunţat
la idee, e suficient 17-le.
bun, puteti sa sustineti orice despre mansonul care zboara la gp pentru ca eu mam interesat si este vorba despre un caz la un poligon indor din bucuresti unde mansonul a sarit catre inainte pentru ca sa tras fara sa se blocheze la loc garda tragaciului dupa desfacere curatare si remontare.deci garda tragaciului nu fusese pusa la loc in pozitia inchis inainte de a se trage.incercati la fort sa vedeti ce efect capatati daca la montarea la loc a pistolului uitati sa puneti si pargia aceea cu ax transversal ce asigura cursa mansonului.dupa aia vorbim.pina atunci gp este de departe mai superior la celelalte oteluri.deocamdata.
Adica... vrei sa spui ca garda aia din polimer sau ce-o fi el materialul ala sintetic de la GP tine loc de siguranta a culatei? Aia e singura protectie ca sa nu iti sara mansonul cand tragi cu singura munitie cu care functioneaza GP T910?
Daca e asa... e nasol, chiar foarte nasol, eu sper ca te inseli pentru ca aveam o parere mai buna despre arma aia.
La Fort n-au fost astfel de incidente de câţiva ani buni de când au fost aduse primele în România, la GP
în câteva luni. Textul cu "montarea greşită" îmi confirmă ceea ce ştiam aproape sigur. Vă doresc
vânzare bună cu GP-ul şi să nu mai transformaţi toate topicurile în Fort vs. GP pentru că e un duel
inegal şi discuţiile astea scot în evidenţă şi mai mult superioritatea Fortului.
krudu wrote:bun, puteti sa sustineti orice despre mansonul care zboara la gp pentru ca eu mam interesat si este vorba despre un caz la un poligon indor din bucuresti unde mansonul a sarit catre inainte pentru ca sa tras fara sa se blocheze la loc garda tragaciului dupa desfacere curatare si remontare.deci garda tragaciului nu fusese pusa la loc in pozitia inchis inainte de a se trage.incercati la fort sa vedeti ce efect capatati daca la montarea la loc a pistolului uitati sa puneti si pargia aceea cu ax transversal ce asigura cursa mansonului.dupa aia vorbim.pina atunci gp este de departe mai superior la celelalte oteluri.deocamdata.
Eu n-am spus nimic de niciun poligon.... deci te-ai cam dat singur de gol. Din cate am auzit eu, mansonul respectiv sare constant dupa doar cateva sute de focuri. Poate nu stiu cei de acolo cum sa-l monteze corect:)) e posibil si asta, cu toate ca daca lucreaza intr-un poligon, ar treb sa stie ce e aia o arma.
Oricum... eu doar glumeam cu saritul mansonului in cap. Dupa cum ai zis si tu, n-are cum sa loveasca tragatorul pt ca sare numai in fata.... ceea ce reprezinta un avantaj:)) lovesti agresorul si cu bila si cu mansonul ca sa fii sigur
Aceasta noua informatie, confirmata si de un reprezentant/utilizator GP pe forum se completeaza cu cazul lui Easykick si rezulta ca pistoalele GP sunt o mare TEAPA.
Fort kicks GP's ass anytime, anywhere!!! (asta ca sa ma incadrez in gandirea ta gen: "Mine is bigger than yours")
nu vrei tu sa scoti acel -bi- din numele tau ca atunci chiar tear reprezenta mai bine.asa zice lumea ca vrei sa fii de doua ori -bi-.si daca a vazut cineva vreo arma demontata si nemontata intreg la loc care sa traga normal atunci inseamna ca toti sunteti armurieri de frunte pe aici si inventatori de renume mondial.sunteti doar aplaudaci unei marci si atat.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Fort kicks GP's ass anytime, anywhere!!! (asta ca sa ma incadrez in gandirea ta gen: "Mine is bigger than yours")
nu vrei tu sa scoti acel -bi- din numele tau ca atunci chiar tear reprezenta mai bine.asa zice lumea ca vrei sa fii de doua ori -bi-.si daca a vazut cineva vreo arma demontata si nemontata intreg la loc care sa traga normal atunci inseamna ca toti sunteti armurieri de frunte pe aici si inventatori de renume mondial.sunteti doar aplaudaci unei marci si atat.
One word: Agramatule.
Dupa raspunsul tau, lipsit de bun simt, se vede ca esti prea incult ca sa discute lumea cu tine.
Last edited by anubis2612 on Sun Jul 03, 2011 9:31 pm, edited 1 time in total.
domnule krudu sincer de ce tot dai cu noroi in toti ,ai un gp si esti multumit de el poarta-l sanatos si nu mai jigni lumea..comparatii gen gp vs fort.. fiecare este liber sa aleaga ce vrea ori crezi ca a face ceva reclama ascunsa armei tale este absolut necesar? multi de aici au fort si sunt multumiti asa ca fa bine si nu mai jigni ca nu esti cu nimic mai presus .am tot citit postarile tale si m-am simtit enervat de modul tau de a scrie si comportamentul tau,de aceea iti scriu in acest mod cu speranta ca pe viitor poate vei fi mai putin arogant.
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
Vorba aia " Prostu' daca nu e si fudul parca nu e prost destul... "
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Ma, pana la urma aici e topic de Fort 10R...Cum s-a ajuns la GP? Fort 10 e un subcompact!
Sa fiu si eu off-topic: in afara de easykick, care se plange (pe buna dreptate!!) si de calitatea pistolului, cat si a serviciilor importatorului... cine mai are GP pe aici?
Hai sa facem un thread cu "Ce pistol aveti?" sa vedem si noi cati posesori ai acestui super-multi-giga-laudat pistol sunt!
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...