Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol calibrul 10x22T Streamer 2014
Dupa cum spune domnul Radu este clona dupa Glock17 ,nu 19 (sau 26),ceea ce inseamna o varianta cam mare si greoi de purtat fara sa deranjeze si fara sa se vada,crede-ma pe cuvant!Nu cred ca atacatorul da inapoi daca vede ca e Glock sau e Streamer,putine sunt situatiile in care marca armei te scapa de belele....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Glock e un pistol urat. Totusi, e din otel sau zamak. Mi-ar placea sa semene cu glock 34
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
imi plac glockul `original` pentru perfomantele lui dar si pentru cum arata...acum fiecare cu gusturile lui:D mama da la glock 34 cred ca e cel mai urat model de la ei:))
Rohm rg88 10x22t - Teava otel
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
Whalter p99 9mm
Gamo shadow 1000 5.5 mm
urat urat dar le place la americanii aia cu costume din plasic cu portocaliu verde si roz si cu adidasi fara sireturi la receptii de gala.acolo se vinde acolo se cumpara banu vorbeste.si pe urma daca te gandesti chiar functioneaza daca are munitie in buna regula.ca puteau turcii sa faca o clona dupa o verisune mai mica si asta este adevarat dar si asta este ca lumea si chiar arata ca o arma.ca lumea se ia dupa filme si ce vede prin ele.sith wrote:Glock e un pistol urat. Totusi, e din otel sau zamak. Mi-ar placea sa semene cu glock 34
GP T12M 10*28
Care sunt aia in costume de plastic?Fac eforturi sa pricep logica postului tau...
ma refeream la prostul gust cu care se imbraca mai toti de peste ocean sau poate am vazut eu prea putine filme ca sa ma familiarizez cu ei.dar aici vorbim despre arme si Glock-ul in discutie este conform a ceea ce doresc eu de la o arma OK.daca ar avea si o piedica mai sigura ar fi perfect dupa cum simt eu problema.mi-ar fi frica sa nu se actioneze tragaciul asa din intamplare.poate pentru cei in misiune reala sa fie de mare ajutor la viteza de reactie.eu vorbesc din tribuna si mie usor sa critic.si cred ca miar fi frica sa cobor in teren.caut sa ocolesc situatii violente dar incerc sa nu ma las coplesit de ele.e greu fara antrenament adevarat si competent.aurorauno wrote:Care sunt aia in costume de plastic?Fac eforturi sa pricep logica postului tau...
GP T12M 10*28
Ca Glock-ul este o arma foarte buna, nimic de zis. Asa este. Dar pune-o langa un CZ 75, Colt 1911, Sig Sauer ...
Arata ca draku, dar gusturile nu se discuta ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
perfecta dreptate - 1911 sau CZ 75 sunt deja de legenda.si ca aspect dar mai ales ca functionare si sunt certificate de proba timpului.sith wrote:Ca Glock-ul este o arma foarte buna, nimic de zis. Asa este. Dar pune-o langa un CZ 75, Colt 1911, Sig Sauer ...
GP T12M 10*28
Nu poti compara 1911 cu CZ75, sunt din "ere" diferite,in plus nici cu Glock nu pot fi comparate deoarece nu au aceeasi utilitate,Glock-ul a fost conceput pentru a putea fi folosit la nevoie cat mai repede si cat mai precis
Nici S&W meu nu are piedica dar nu imi fac probleme,nu are cum sa se actioneze din intamplare,probabilitatea tinde spre 0..krudu wrote:Glock-ul in discutie este conform a ceea ce doresc eu de la o arma OK.daca ar avea si o piedica mai sigura ar fi perfect dupa cum simt eu problema.mi-ar fi frica sa nu se actioneze tragaciul asa din intamplare
S & W MP l-am vazut folosit de niste instructori intr-un curs, deci n-ai de ce sa-ti faci probleme ca nu-i o arma buna si sigura.
Nu consider glock-ul cu nimic mai presus decat 1911, cz 75 ... etc. Doar ca este mai ieftin si ok ca arma. Am tras cateva sute de cartuse cu glock-ul (17 si 34) si sincer prefer bul m5 v-jet de la uti sau Cz 75 B.
Aici te contrazic. Desi din ere diferite, nu cred ca vreo arma a fost conceputa cu alt scop decat "pentru a putea fi folosit la nevoie cat mai repede si cat mai precis", iar utilitatea si-o arata si azi.aurorauno wrote:Nu poti compara 1911 cu CZ75, sunt din "ere" diferite,in plus nici cu Glock nu pot fi comparate deoarece nu au aceeasi utilitate,Glock-ul a fost conceput pentru a putea fi folosit la nevoie cat mai repede si cat mai precis
Nu consider glock-ul cu nimic mai presus decat 1911, cz 75 ... etc. Doar ca este mai ieftin si ok ca arma. Am tras cateva sute de cartuse cu glock-ul (17 si 34) si sincer prefer bul m5 v-jet de la uti sau Cz 75 B.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Evident. Ţine mai mult de obişnuinţa fiecăruia. Eu nu ţin cartuş pe ţeavă pentru că încă mai sper ca sunetul şi mişcareaaurorauno wrote: Nici S&W meu nu are piedica dar nu imi fac probleme,nu are cum sa se actioneze din intamplare,probabilitatea tinde spre 0..
de încărcare să potolească un eventual agresor, dar piedica n-o pun niciodată, decât poate în poligon dacă mă opresc la
un moment dat. Am făcut "teste" pe SigSauer SP2022 care nu are decât trăgaciul mai tare ca măsură de siguranţă şi e
clar: dacă cineva zice că i s-a descărcat accidental ori minte, ori e cel mai ghinionist om posibil.
Eu nu tin cartus pe teava pentru ca este ilegal
Sig-urile sunt printre cele mai bune arme din lume,problema lor este pretul,foarte mare.Modelul de care vorbesti din cate imi amintesc are siguranta,se actioneaza in momentul in care il bagi in toc.
Din pacate nu am timp acum sa-ti raspund,mai incolo detaliez parerea mea!O zi buna!sith wrote:Aici te contrazic. Desi din ere diferite, nu cred ca vreo arma a fost conceputa cu alt scop decat "pentru a putea fi folosit la nevoie cat mai repede si cat mai precis", iar utilitatea si-o arata si azi.
radu.b wrote:Buna seara.onyboy wrote:Si eu pun aceasi intrebare:D il veti comercializa? 9 mm vad ca scrie p el, dar am inteles ca va fi si 10x22:D acum ramane de vazut cat de bun o fi, ca singurul lucru care imi place momentan...ca e o copie fidela glock:D
O singura precizare, daca nu cumva stiati acest lucru. Pe site-ul producatorului Atakarms sunt prezentate doar variantele letale, nu si cele cu munitie rubber. Pistoalele in varianta neletala sunt in calibrul 10x22T, nu si in 9mm. Probabil, exact cum ati spus mai devreme, producatorii lor de munitie fac doar acest calibru (sau cel putin asa stiu eu-sper sa nu ma insel). Modelul 917 momentan nu il aducem. Ca si comentariu, acest model de pistol este destul de masiv si nu stiu cat poate prezenta interes. Dar nu se stie niciodata.
CU respect.
Eu cred ca ar prezenta un mare interes, tinand cont si de faptul ca turcii au facut pana acum arme bune si la niste preturi normale. Din cate am citit 917 va fii(din pacate) la fel ca m906, adica corp polimer, slid-ul aliaj zinc(zamak), ranforsat cu otel.
Pentru mine personal chiar ar prezenta un real interes.
D.l. Radu, cu tot respectul dar pe site-ul producatorului Atakarms nu e prezentata nici o arma in varianta letala. Toate sunt ori 9mm PAK ori AC-uri.
N-are, are în schimb "de-cocker", habar n-am cum se traduce.aurorauno wrote:Eu nu tin cartus pe teava pentru ca este ilegalSig-urile sunt printre cele mai bune arme din lume,problema lor este pretul,foarte mare.Modelul de care vorbesti din cate imi amintesc are siguranta,se actioneaza in momentul in care il bagi in toc.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... G_1628.jpg
Cred că aşa mare cum e, "clona" de Glock s-ar vinde bine, indiferent de model, lumea e încântată de Glock.
Cu un manşon închizător şi o ţeavă din oţel ar fi super, dar poate cam scump. Pt. firme de pază e bun, la ei
nu trebuie să fie "concealed".