Sa citesti si sa te minunezi despre MILITIA arme - Timisoara
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Baieti!
Scrieti-mi toate porcariile astea pe
<asociatiearme@yahoo.com> pentru ca vreau sa le adun toate gramada, pe de-o parte ca sa monitorizam modul in care IPJ-urile inteleg si aplica legea, pe de alta parte tocmai ca sa fac o sesizare mare la IGP. Asta va si scuteste sa va expuneti direct. Toate chestiunile astea le vom folosi si ca argument in favoarea revizuirii legii.
In sesizarea asta numele vostru va apare numai daca doriti. Eu oricum vreau sa o fac din partea asociatiei.
Scrieti-mi toate porcariile astea pe
<asociatiearme@yahoo.com> pentru ca vreau sa le adun toate gramada, pe de-o parte ca sa monitorizam modul in care IPJ-urile inteleg si aplica legea, pe de alta parte tocmai ca sa fac o sesizare mare la IGP. Asta va si scuteste sa va expuneti direct. Toate chestiunile astea le vom folosi si ca argument in favoarea revizuirii legii.
In sesizarea asta numele vostru va apare numai daca doriti. Eu oricum vreau sa o fac din partea asociatiei.
-
nineinchfly
tot timpul trebuie sa fie ceva...
Eu am fost azi la pol cj si nu mi-au cerut decat copie CI, poze tip pasaport si dosar plic. Dosar n-am avut, dar mi-au dat ei inprumut. In afara de faptul ca militienii vorbesc ca niste ciobani cu tine, mi-au spus sa revin dupa notificare peste 12 zile
!!!!! Pana atunci imi piere tot cheful... 
-
nineinchfly
Faptul ca ti-au cerut poze ptr NOTIFICARE arma neletala este un ABUZ al Politiei CLUJ - nu pot sa nu observ ca procedeaza cu pozele ca si cei din TM - deoarece legea 295/2004 si Normele de aplicare nu cer aceste poze.
Neprezentarea la politie in vederea solicitarii eliberarii certificatului de detinator in termenul prevazut la art 59 alin 1 este considerata contraventie si sanctionata cu amenda 5-10 milioane.
Neprezentarea la politie in vederea solicitarii eliberarii certificatului de detinator in termenul prevazut la art 59 alin 1 este considerata contraventie si sanctionata cu amenda 5-10 milioane.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Unde scoala e putina si prostia este mare. Intotdeauna cu prostul care nu are scoala duci o munca colosala. In alta ordine la Arad am obtinut notificarea pe loc iar dupa cumpararea armei am pierdut cca. 10-15 min pt a o inregistra si am dreptul la 500 de alice pt AC.
Ar trebui sa prezentati sau sa le explicati cum sta situatia in alte judete.
Dpdv legal fapta se incadreaza la art. 246 CP- abuzul in serviciu contra intereselor pers. Adresati-va superiorilor acestor pers. iar dupa ce primiti un raspuns oficial (scris) , se poate face o plangere penala.
Ar trebui sa prezentati sau sa le explicati cum sta situatia in alte judete.
Dpdv legal fapta se incadreaza la art. 246 CP- abuzul in serviciu contra intereselor pers. Adresati-va superiorilor acestor pers. iar dupa ce primiti un raspuns oficial (scris) , se poate face o plangere penala.
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44